tiistai 19. tammikuuta 2010

Huonoja kuvia mutta kuulumisia
Mä lisään tähän kuvan jonka mä otin Jonesta kun se halusi multa kameran, ja kuvan Jadesta jonka Jone sitten otti ;) Jonella oli tänään mun tekemä apinafroteepaita ja keltaiset velourit jossa ruskea resori (Jossun perintöä) ja Jadelle Me&I sydänpaita, Jossulla... Jossusta ja isoista ei tullut napsittua tänään kuvia kun en ole taas tottunut että voisi reipastaa itsensä, olen ikävöinytkin vähän jo bloggaamista !

Meillä on viikko mennyt autottomana, ei ollenkaan että yrittäisin sitä ekotekona, vaan pakollisena ekotekona koska se on korjaamolla, ei mennyt katsastuksesta läpi joten pitää korjailla ensin ja vara-osat outoon Mazdan tila-autoon ei ole aina saatavilla ja kovin halpoja, autoa on kyllä ollut ikävä...

Huomenna me kuitenkin Jaden kanssa reipastutaan ja lähdetään (uskaltaudutaan) dösällä Hesan keskustaan näkemään Katja, mennään hieman ostoksille, alan mäkin sitten jopa käyttämään yhtä korua. Toivotaan myös että torstaiksi saisin auton, kun on Jeresta esim palaveri jossa ehkä saadaa avattua vihdoin diagnoosia... Jerehän on normaalilla luokalla erityisoppilaana, mutta saattaa olla että joutuu vaihtamaan koulua jos joutuu siirtymään erityisluokalle.

Tällaista, huomiseen !

TUUSIS

4 kommenttia:

Reettamon kirjoitti...

Onnea vaan "korusta" jos ymmärsin oikein :D.

Siis mikä diagnoosi teidän Jerellä on? (en ole seurannut blogiasi alusta saakkaa, joten mennyt minulta täysin ohi tälläinen juttu mikäli olet asiasta täällä puhunut).

Jos kyse jonkinlaisesta oppimisvaikeudesta tai tarkkaavaisuushäiriöstä niin tuo erityisluokalle joutuminen ei varmasti ole hyvä. Kyllä pitää koululla olla resursseja tukea erilaisia oppilaita ja oppijoita ihan "normaali"ryhmässä, hankkia kouluavusta jos on tarpeen. Ja jos rahasta on kiinni niin ei se eritysluokallakaan pitäminen ilmasta kouluille ole. Puhumattakaan siitä leimautumisriskistä jonka seuraukset näkyy sitten myöhemmin..

Mutta joo siis sinä kyllä varmasti tiedät paremmin aiheesta ja siitä mikä on parasta omalle lapsellesi, joten pistä vaan vaatimuksia kehiin jos aikovat tehdä huonoja ratkaisuja.

Minttu kirjoitti...

Onnea vaan auton kanssa =)
Meillä suositaan saksalaista laatua. Noihin isoihin volkkareihin saa tosi mukavasti varaosia melkein joka liikkeestä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kanssa heti ajattelin, että voiko/saako onnitella korun johdosta!?

Vai onko sitä vaan romanttinen hömppäpömppä joka katselee maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi? Niin siis jos suoraan kysytään, niin onko kihlaus kyseessä...

Anonyymi kirjoitti...

öö, siis avustajan saaminen erityisoppilaalle luokkaan ei kata kuin muutaman tunnin viikossa. Ei ole siis avuntarpeessa olevalle lapselle hyvä vaihtoehto, jos avun tarve on jatkuva. Tällöin erityisluokka on vain vaihtoehtona. Erityisluokka ei ole huono vaihtoehto vaan sitä tarvitsevalle lapselle hyvä vaihtoehto. Lapsi saa paljon paremmat eväät koulunkäyntiin ja omaan elämäänsäkin, kuin roikkumalla avun tarpeessa sellaisessa luokassa, jossa sitä ei pystytä hänelle tarjoamaan.
Olisi tietysti ihanteellista, että apua olisi tarjolla riittävästi omiin luokkiin. Näin ei käytännössä ole.

Tuusikselle onnea kihlauksesta, jos sellainen on tulossa!

t. toinen äiti