maanantai 18. tammikuuta 2010

Vihdoin taas shoppailua ja jtn muuta elämää ;)

Heh, kerran shoppailupostaus, onkohan siitä kauankin aikaa kun viimeksi sellainen nähtiin mun blogissa? ON ! Mä olen tainnut menettää arvonimeni "lastenvaatefriikki" jo... onhan noita vaatteita edelleen kotona, mutta niillekkin haluisin tehdä jotain järkevää ;) Mutta, ei, se ei ole poistunut minusta että kyllä niitä on ihana shoppailla ja kyllä, ticketin uutuuksista meinaan tulla hulluksi jne....

No asiaan! Mä yleensä olen ostanut (ainakin pyrkinyt) ostamaan alusvaatteet ja sukat mahd. hyvässä alessa, ja kuten nytkin, sain sen tehtyä isommille jolla oikeasti voisi sanoa pulasta seuraavaa kokoa kohti, Jerelle sainkin siis sukkia ja boksereita seuraavassa koossa hyvin, sekä kahdet farkut, kaikki -70% Lindexiltä. Juliannalle sain myös 4farkut, kolmet niistä oli -70% Lindexiltä ja yhdet 9€ H&M:ltä, myös tosiaan seuraavaa kokoa, APUA, muuten, mun lapset käyttää jo niin isoja vaatteita, nuorisopuolelta!!! Jere 128-134cm kohta ja ihan samaa Juli ! kääks! 134/140cm koossa kun musta ei ole juurikaan MITÄÄN ostettavaa! Noh, mutta sukkia ja boksereita, pikkareita, sukkia ja hieman "toppeja" ja farkkuja sai Juli ja Jere -70%, Jade sai H&M:ltä muutaman ihan perusvaatteen, pinkin bodyn (näitä käytetään tunikoiden alla paaaljon) ja collegehousut sekä vielä limet collarit, 4.90€ kpl. Jossu ja Jone ei saanut mitään.

Tässä vielä jotain tän päivän kuvia mitä napsasin...
Jone, Jossu ja Julianna, Juliannalla Lindexin ale farkut ja H&M:n Hello Kitty paita ja pienillä Me&I robottipaidat ja Jossulla Me&I turkoosit froteehousut, Jonella mun tsi froteehousut.


Tässä Jadeline tänään, Me&I froteesingoalla ja H&M:n kuviolliset housut ja paita alla :)


Terkuin, TUUSIS

9 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Oikeesti? tykkäsitkö Ticketin tummista tähtisistä?
Voi ystävä hyvä, sinä petät minut, sinun piti pitää minun kanssa väreistä!!! ;D

Sori muuten se soittaminen jäi, kauheeta kaaosta tuon (ylihuomenna) 9v:n synttäreiden kanssa..
Lupaan soittaa tällä viikolla!!

S kirjoitti...

Kivoja ja tarpeellisia ostoksia.

Joko Jade kävelee muuten?

Mari Wee kirjoitti...

Ei näillä ostoksilla vielä friikiksi pääse takaisin ;)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Voi miten suloinen Jade on tuossa alimmaisessa kuvassa :)

Marika* kirjoitti...

Tervetuloa takaisin;)

Tuusis82 kirjoitti...

MIA: Mä tykkäsin tähdistä mutta Jerelle, tosiaan kohta 9v haluaisin sen musta-harmaa tähden mutta en mä Jonelle tykännyt kummastakaan, sille saisi olla enemmän värejä, tytöillekkin oli aika pliisuja, mutta muutama kivempi, livenä pitää nähdä, harmittaa ettei tähtiä tullut värillisimpinä.

Mä kyllä odotan Mololta sateenkaaritakkeja tai haalareita... olisi jotenkin niin pakko saada kolmelle nuorimmalle kun kerran sateenkaariperhekkin ollaan =)

"TyttöNukke" kirjoitti...

Welcome back! :)

Mulla on kanssa Miksulle ens syksyyn melkein kaikki sisävaatteet ostettuina, halavalla aleista ;) ja hamsrasin Kappiksesta sukkiakin kun olivat alehinnasta puolet pois. Joo, ja pakko tunnustaa että on toppavaatteetkin ens talveks odottamassa :D

Tuusis82 kirjoitti...

jarna: Jade oppi vasta 1v2kk2pvää vanhana nousemaan tukea vasten, nyt Jade 1v 2kk ja 2vkoa osaa nousta tukea vasten ja enemmän nyt konttaa kun menee peppukiitoa, mut ei kävele, tukiakin pitkin yksi askel vasta yms.

Katja kirjoitti...

Sukkapäivitystä kaivattais meilläkin. Vaan kun se edellinen kerta lähti vähän lapasesta :D
ostin jotain ihan muuta kuin sukkia!