tiistai 26. tammikuuta 2010

Kenkiä

Image and video hosting by TinyPic

[IMG]http://i47.tinypic.com/8ygykn.jpg[/IMG]

http://tinypic.com/r/8ygykn/6


Niin, ei tää enää lataa mun kuvia ollenkaan, tosi kiva! Niin, niihin kenkiin... löysin tänään sieltä Kantsun prismasta -70% seuraavat: Viking goretex 28, 33, 34, 34 tuollaiset punasävyiset ja 25 musta-limet ja 23 ja 24 eccot ja 22 ja 23 tepsut [Muru himoitsi noita punaisia ja mä noita ruskeita!]. Mutta joo, ei nuo kaikki mein muksuille ollut, vaan kaverillekkin soitin ja nappasin sillekkin mukaan, pitää nyt toista hetkellisesti autotonta sääliä kun mä pölläsin Faijaltani itelleni auton kun en oikeesti kestä odottaa et se autonkorjaus on valmis, ja ilouutinenkin tuli eilen et korjauslasku nousi 1500€, halleluja mazda mpv ja siihen mazdan alkuperäiset kalliit osat joita ei saa ns. "biltema" osina. GRRR.

Mä tänään selitin Katjalle että näin mä sit aina teen ja oon tehnyt, että ostan vuotta (melkein) aiemmin noita laadukkaita ja hyviä kenkiä ja siten säästää, okei, saattaa niitä jopa kertyä sitten joka kokoa (mä ostin viime vuonna joitain 20€ pari ja yhdet niistä on Jossulle vieläkin isohkot, eli menee ens talven alussa ainakin ilman villistä varmasti...) mutta mielummin mä haluankin kahdet kengät per lapsi, ja HYVÄT kengät jalalle ja ominaisuuksiltaan. Kuten joku vakkarilukija varmaan muistaa kesän jälkeiset kenkäostot prismasta... taisin ostaa 2-3 sandaalit per lapsi + 3-4 kevät kengät per lapsi prismasta -70% myös... ja itselleni jne... mutta nyt esim mä oletan että mulla on kyllä kevät kengät kaikille valmiina [ei kerrota vielä Katjalle että silti mä saatan HALUTA jotain... esim jotkut ihanat Superfitin sydän goretexit ruskea-vaal.punaisena... SHHH!] ja ainakin sandaalit on, sen tiedän. Jadellekkin on sitä kävelemistä varten (niin neiti kohta 1v3kk on nyt jopa noussut tukea vasten ylös ja ottaa jo tukea pitkin askeleita, mutta ei vielä sujuvaa tukea pitkin kävelemistä tapahtu) tuossa kenkähyllyssä joka kokoa noin 19-23 varmaan 2-3 ensiaskelkengät per koko... kun kun, no kun oli edullisia! on vikingin gorea, on tepsua, on pionia, on superfittiä... ei ainakaan mee pienen lapsen jalka pilalla (joo, mä vetoan tähän, mutta kyllä mä käsitän ettei se tartte niin monia, mut leikkikää nyt mun mukana!). Niin ja lyödäänkö vetoa et se sit kävelee kesällä ja syksyllä on kaikki noi pieniä... no en tiedä, aika pieni jalka sillä nyt vielä on JA ne on ollut niin hyvässä alessa et omat saa pois [jos joku niitä nyt muka myydä jaksaa...].

No se siitä kenkäasiasta, unohdin kai koko pointin. eikun se oli jotain et selitin Katjalle ja se sitten vaan pää pyörällä sano ymmärtävänsä (hokien silti varmaan 6 kertaa tarvitsevansa sitä hajusuolaa silti...) ja tottakai pitää silmät vielä pitää auki noille isoille pojille (mun Jerelle + Katjan) vielä noita talvigoreja koska tuolla ei ollut, koot 35-37 ovat tainneet kadota, kun edes niitä ei ollut ollenkaan, saati jollain alella, ainakaan tossa prismassa.

Niin, siitä opiskelusta! Mä olen muutamia kertoja yrittänyt tonne kommentteihin kommentoida takas, mutta ei, tää herjaa vaan jtn ja multa menee hermot. Mä lähihoitajaopiskeluja jatkan, jatkan sinänsä et onhan sitä 6kk käyty, mutta sinänsä et aloitan kyllä mielelläni alusta koska en muista mitään enää ja on kivempi aloittaa uuden ryhmän kanssa alusta saakka. Ja mihinkään 16v sekaan en haluisi... siis no tota joo, miettikää meitsiä sinne peruskoulusta päässeiden seuraan, hei mulla on 5 muksua, olen kihloissa naisen kanssa jne... terve! Jotta mielummin aikuista seuraa, kiitos. Hesoteen haen, oishan toi espoon tossa ihan vieressä mutta kun en tiedä sitten kun muuttaa niin en mä sit enää espooseen raahaudu, ni mielummin raahaudun nyt hesaan.

Kihlajaisetkin lähestyy ja vaikka mä YRITÄN siivota, niin tää kämppä vaan menee enemmän sotkuun, KIVA! mä epäilen että tää siivous päättyy perjantaina siihen että me heitetään kaikki roinat vaan tohon sisävarastoon ja toivotaan ettei kukaan aukaise ovea... siinä vaan käy niin että mä jätän ne sinne sitten...

Huomenna on keskiviikko. Mulla ei oo ohjelmaa. Vois varmaan lähteä selloon. pitäis kyllä käydä kaupassa, ja alkossa (saa suositella hyvää mutta suht kohtuuhintaista skumppaa!) ja ja ja... olihan niitä asioita sittenkin yksi ja tuhat mitä pitäisi hoitaa. Mä taidan huomenna ihan oikeesti ostaa ne headphone+mikki systeemin tolle -J-:lle että mä voin sille tunkea jtn hommia sillä verukkeella... johan se on mun huutisorjaksikin nimennyt itsensä, miten ois samantien joku "life coach" ??? mie ihan oikeesti tarviisiin sellasen...

No tällastaa, mä koitan liittää jotenkin kenkien kuvan tähän, jotenki.

TUUSIS

ps.Muistakaa arvonta pari bloggausta aiemmin! 10€ kertaa 3kpl jaossa! [lahjakortteja]

8 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

kiitos vinkistä! sellossa tosiaan oli "vaan" -50% eikä eccoja olleskaan (tai siis poikavärejä katsoin ja niitä oli vaan vikingeissä).

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

mutta siis sinä olet kyllä mahtis löydöt taas tehnyt :o)

Minttu kirjoitti...

Ai että oon kateellinen,ku oot löytäny kokoja. Meiän Prismalla ei ollu ensimmäisiäkään oikeassa koossa. Joten ostin vaan yhet halvemmat merkit vanhimmalle pojalle -70%. Sillä mennee ens talvena useemmat popot,ku eska alkaa.

Äitiliini kirjoitti...

Oijjoi, menisin kyl oitis kans jos olisin sielläpäin :). Mulla on hamstrattuna jo kokoon 24 asti ja poika täyttää ens viikolla vuoden O:). Muttakun! Ja taatusti saa omat pois jos ei koko osukaan, niin siinä on jo riittävästi ostoperustetta. Ihania löytöjä :).

anrinko kirjoitti...

Hyvät löydöt, taas kerran!
En ole koskaan osunut Prismaan kun tuommoiset alet. No, ei täällä lähimainkaan Prismaa. Et se siitä.

-Anni- kirjoitti...

Kiitos vinkistä, meillekin yhdet eccot piti hakea!

Ida-Antonia kirjoitti...

Sä osaat olla aina oikeessa paikassa oikeaan aikaan, ei voi käsittää;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tiesit mennä Prismaan just silloin, kun siellä on kaikki kengät -70%?? Olen aina kytännyt tuota aletta, mutta vaan kerran olen osunut paikalle oikeaan aikaan.

Nimimerkki "taas kateudesta vihreenä"

P.S. Jos kuivasta kuoharista tykkää, niin halvoista paras on mun ja monen muunkin mielestä "Ballet".