sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Joonatan 3v !
Joonatan on tänään siis täyttänyt 3-vuotta, ison miehen ikä! "Oikeat" juhlat vietetään keskiviikko iltana, joten tänään oli vaan Iskän ja äidin lahjat ja kaupan kakku :) Joonatan sain kauan toivotun Make-rekan ja muita cars pikkuautoja (ostin käytettynä Jaden kummilta, kiitos sinne!) ja junaradan osia ison kasan (nämä on myyty Jeren jälkeen jo) sekä muutaman duplo-hahmo paketin. Näitä itseasiassa toivoin, siis että puuttuvia cars elokuvan (Jone ihan hulluna!) pikkuautoja, sekä brion/ikean junarataa tai eri osia tai duplopalikoiden autoja/mopoja/eläimiä/hahmoja koska peruspalikoita meillä on tarpeeksi. "Järkeviä" lahjoja tavallaan siis.

Jonella oli joku (oiskohan naapurilta ostettu) harmaa shortsi "juhlapuku" ja Jossulla ja Jadelle Me&I tämän kevään froteemekot, aivan ihanat! Jeremias ja Julianna ovat Savonlinnassa joten siksi eivät kuvissa.

Mulla taas on mennyt hetki kun en ole blogannut, eipä mitään erikoisempaa, kävin tosiaan Veikkaus Festareilla jossa mut bongattiinkin hienon hieno uusi tatuointikin ;) Jenni Vartiainen on se mun ehdoton suosikki, ja näin sen ekaa kertaa livenä ja se oli ihan mahtis ultimate söpö jne. Pienen pieni tatuointikuume vaivaa... ja taitaa näitä tulla lisää. Katjakin täytti 30v tasan, mä olen siis vielä ihan teini ja se on ihan vanhus, hahaa ;) eikai, ikä on vain numero eikä se numero merkitse mitään.

Pride viikko on tulossa ei seuraavalla mut sitä seuraavalla viikolla ja se onkin mukava koska olen buukannut itseni "täyteen" kaikilla vapaaehtoishommilla, ne on älyttömän mukavia vielä kun ne tekee frendien kanssa samoissa vuoroissa ja tapaa uusia ihmisiä! ja sen vkonlopun me vietetään luksuksena hotellissa keskustassa, tosin pe ilta on töitä, töitä ja vähän huvia ja aamu 7 lauantaina taas hommia jatkamaan mutta lauantai ilta vapaa (Jenni Vartiainen DTM:ssä) ja sunnuntaina vapaaehtoisten iltaa, tosi mukavaa, lapset onkin sen viikon iskällään enimmäkseen, nyt juhannuksen mulla, me varmaan mennään tonne pikkuriikin luokse kolmosten kanssa juhannusta viettämään.

Mun pitäisi saada vielä tänä kesänä aikaiseksi mennä johonkin Hietsuun myymään ihan HIRVEÄSTI vaatetta pois, mutten näköjään saa aikaiseksi. Lapsivapaina vietän aikaa ystävien kanssa (esim meennään aikuisten kesken lintsille, jee!) ja lapsellisina viikonloppuina ollaan käyty Falkullassa, Haltialassa ja jotain kivaa lasten kanssa, kesä onkin ihanaa aikaa oikeasti kun voi olla missä vaan ja Jadekin jo 1v7kk, iso tyttö käveleekin jne joten tuntuu että liikkuminen on tosi helppoa, okei ei se viiden kanssa ole kun kolmekin niistä saattaa saada samanaikaisesti kiukkukohtauksen mutta vrt siihen että oli vielä vauva-vauva viime vuonna, on nyt jo helpompaa ;)

Iloisia kesäpäiviä ! Vetäkää hihasta vaan reippaasti jos meitsiin törmäätte, tottelen erittäin hyvin nimeä Tuusis ! [tunnisteena on vasemmassa kädessä TUUSIS ranneke, ja oikeassa setan sateenkaariranneke]

Tuusis

8 kommenttia:

S kirjoitti...

Onnea Jonelle!

Jadekin on jo NIIn iso tyttö!!!

Tuusis82 kirjoitti...

Kiitos Jarna! Joo, musta tuntuu että Jadesta tuli 3viikossa vauvasta iso tyttö, kun oppi kävelemään jne :)

tyttötiimi kirjoitti...

Onnea Joonatan-söpö herra.

Katja kirjoitti...

Onnea Joonatanille, 3-vuotias on iso poika! Onnittelut Jadellekin uudesta taidosta.

Sari - MrsAgatha kirjoitti...

Onnittelut 3-vuotiaalle! =)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

moi vaan ja onnea Jonelle! Odotetaan teitä kovasti...ihanaa että tulette!!!!

Mia kirjoitti...

Onnea Joonatanille! :)

Unknown kirjoitti...

Hei!
Ompa kiva kun olet palannut.Olenkin jo kaivannut juttujasi. Olen säänöllisesti yö vuoroissa käynyt katselemassa oletko kertonut jotain blogiisi. Olen lähihoitaja ja teen työkseni vain yö vuoroja, koska muutoin ei lasteni hoito järjesty (10/01,9/04 ja 10/07). Vaikka en olekaan kirjautunut lukijaksi kenenkään blogiin seurailen aika monia niistä. On mukava kurkistella mitä lapsiperheiden arkeen kuuluu ja huomata miten samanlaisia arjenkiemuroita meillä kaikilla on ;)
Aurinkoista kesää!
Mervi