maanantai 11. lokakuuta 2010

Ilman kuvia taas mutta jospa silti jotain meiltä teille?...joku on edelleen löytämättä kameraansa, joo joo, sitä pinkkiä minkä vasta hankki pari kuukautta sitten, en tajua, ei kukaan voi hävittää kameraansa jatkuvasti. Joten ilman kuvia ajattelin silti luetella mitä meiltä on lähtemässä poispäin jos joku haluaa, ensisijaisesti arvostan jos joku pääsee hakemaan meiltä Espoosta ja toissijaisesti postitus. Mä en usko että samoista vaatteista tulee paljon kyselyä mutta jos tulee en lupaa missään aikajärjestyksessä niitä, laita siis ihmeessä viestiä vaikka huomaisitkin postauksen myöhemmin. Jos et ole ihan valmis maksamaan pyyntihintaa niin voit tarjota hieman alle, mä haluan lähinnä näiden menevän seuraaville omistajilleen :)

TALVEEN:
-Ticket to Heaven ruskea baggie vaal.pun fleecevuorella ilman huppua, käytetyssä kunnossa mutta ehjä 92cm 30€
-Ticket to Heaven othello vaal.pun-musta lehtikuviollinen jossa vaal.punainen vuori erittäin hyvässä käytetyssä kunnossa, reilu 92cm (Jossulle 4.5v menis just ja just eli musta voi hyvin sanoa vastaavan 98cm, koska on reilumpia tickettejä kun tänä vuonna) 70€ [oliko samaa huutiksessa mennyt yli satasenkin?]
-KappAhl protec viimevuoden pinkki-musta talvitakki + henkselihousut 110cm, erittäin hyväkuntoiset 40€ (olikohan pelkkä takki 59,90e? ja nämä muuten ovat todella hyviä vrt reimatecit, ticketit yms)
-KappAhl saman protec sarjan sama pinkki-musta haalari 86cm erittäin hyväkuntoinen 25€

VÄLIKAUTEEN:
-Ticket to Heaven 128cm vihreä takki+housut se plain rain eli kosteussuojattua, ei kumikangasta (ostettu stockan hulluilta päiviltä, mukaan ei ticketin kassia siis) takki + housut, housuissa kulumaan, takki eritt. hyväkuntoinen, housut melkeempä vaan kaupan päälle 15€
-Ticket to Heaven 98cm samaa plain rain eli ei kumimateriaalia, mutta tämä ei ole ostettu hulluilta päiviltä vaan siihen tulee mukaan pussi ja tämä on pinkki missä kuminauhat limet, eli mitkä tahansa asusteet sopii mutta limenvihreät käy mainiosti ;) ticketin pussi mukaan, puvun ovh oli jotain 50€ luokkaa? erittäin hyväkuntoinen takki+housut 30€
-P.op pinkki kuoritakki 104cm, todella todella hyväkuntoinen koska pidetty vain muutamia kertoja ja ostettu uutena ja en muista näiden ovh hintoja ollenkaan? mutta oisko 40€?
-Huppa kosteussuojattu ihana vaal.pun.beige ruudullinen takki ja beiget housut joissa sellainen hieman paksumpi välikerros, ei siis talveen vaan nimenomaan välikauteen, aivan ihastuttava, ruutukuosi! 80cm 35€(hahaa, löysinkin tuosta vikasta setistä kuvan mun arkistoista :D )

tässä ois tällä kertaa... pahoittelen ettei ole kuvia, mun kännykässä ei kamera toimi ja se pinkki kamera on jossain. Jos haluat jonkinlaista kuvaa mitä ostat niin kyllä mä jonkun kuvan tuolta netistä varmaan bongaan. Mutta mielummin nouto näissä niin näet itsekkin aina kunnon tarkalleen!

TUUSIS (poskionteluntulehduksessa ja kurkunpääntulehduksessa sairaslomalla kotona keskiviikkoon saakka)

ps.AINIIN hanna@wahlsten.net on se mailiosoite johon voit laittaa suoraan vaikka lisäkysymyksiä ;)

Ei kommentteja: