maanantai 25. lokakuuta 2010

Ticketin pallotakki 104cm

Hellou, pahoittelen hiljaiseloa monessa suhteessa, mä olen ollut kipeänä, mulla todettiin keuhkokuume ja se on muuten todella hitaasti paraneva näköjään koska vieläkin olen kipeänä.

Mutta asiaakin olisi... jos jollakin jäi saamatta Ellokselta -50% se Ticketin pallotakki niin meillä olisi se 104cm lähdössä eteenpäin. Tai sitten vaihto: muuhun kuosiin (käytettyynkin) 98 tai 104, tai muuhun kokoon jos se menisi jollekkin noista viidestä. Takissa ei ole mitään vikaa, meillä on vain samaa kuosia se haalari joten en kuitenkaan halua takkia samaa kuosia. Ensisijaisesti vaihto ! Myös saa tarjota himoitsemaani VÄLIKAUSI musta/kukka tickettiä takkina ja haalarina myös. Periaatteessa kaikkea saa ehdottaa, mutta ticket to heaven tai molo. Äh, laitetaan nyt samalla siis OSTO ilmoituskin eli haussa on se ticketin mustakukallinen kevään välikausimallistossa ollut haalari tai takki, 104cm mieluiten... sekä Molon hattuja ja rukkasia noille kaikille kolmelle eli koossa 1-5v...Mistä muuten netistä yms molon rukkasia vielä saisi tai olisi jäljellä? Meidän rainbow haalareista uuppuu sopivat rukkaset.

köh köh, terkuin, TUUSIS

EDIT!
Hei, kertokaa muuten mistä joku suht ok siedettävä (ettei vuosien päästä harmita kuvien laatu) hyvä kamera reilusti alle 200€ kun TAAS olen sellasen hävittänyt? ja kännykän samalla... Mut kamera ensiksi, Jadella on 2v kemut lauantaina.

8 kommenttia:

Äitiliini kirjoitti...

miniq.fi oli muistaakseni vielä rukkasia
tinttaiita.fi on myös vielä jäljellä

kannattaa katsoa myös
kuopus.fi
naperonuttu.fi

Jonna kirjoitti...

Sä tilasit sen pallohaalarin? Mäkin katoin sitä, mut en tilannut just sen takii ku meilki on se takki, ni ei oo kiva jos takki ja haalari on samanlainen :D vitsit se takki on saanu huomioo joka paikassa, monet vanhemmat ihmiset siis kysyy et oi kuinka ihana takki, et mistäs moinen.. - no ellokselta tietty :D
Ja hei meil on se musta valko ticketin takki 104 nyt niialle sopiva, mut voi olla keväällä pieni jo, kun likka kasvaa niin nopee! et jos sit vielä hakusessa etkä oo mistään saanu niin meilt se sit joutaa jos tarvista :)

Niin ja hei, laittelen sulle huomenna rahaa :D illemmalla siis ku päivän oon pois kotoo. Nikolla kipsin poistoki huomenna!

Paranemisia hei sulle kovasti nyt tän pitkän stoorin myötä toivotan!! :D

Tuusis82 kirjoitti...

Kiitos Äitiliini, tajusin toivoa bloggaaja tovereiltani Jadelle noita molon rukkasia yhteislahjana niin onpahan jotain mitä tarvitaan ainakin! Tosin 2:lle pitäs vielä etsii.

Jonna murusein, onko se se musta-valko missä myös vaal.punaista, haluan haluan sen ;)

Joo, on se takki ihana, ja jos joku ei halua sitä niin ei mua harmita, mut ehkä haalari ja takki samaa kuosia on jo ns. turhaa. Huutisrahoilla ei ole kiire, mun pitäs tuoda sulle taas noita kamoja, jaksaisinkohan mä nyt saikulla, loppuviikosta?

Kiitos paranemisista, kyllä tää jo tästä! =)

Jonna kirjoitti...

Jep, se mis on sitä vaal. punastakin :) Ja tuo vaan kaikki mahdollinen heti ku jaksat, ku oon su menos valtteril myymään ni saa sinnekkin jos on kirppiskamaa!

Tuusis82 kirjoitti...

Mulla on valmiiksi katsottuna se kassillinen, en tiedä jaksaako nyt enempään mut ainakin ne voisi tuoda.

Heidi kirjoitti...

Kameroista sen verran että uskallan suositella canonin powershottia koska oon kuullut siitä vain kehuja :) Hintaa en tiedä mutta näitäkin on eri malleja, varmaan halvimmat siinä 100 e paikkeilla.

Tia kirjoitti...

Harmi kun ellokselle ei tullut pallokuosia ruskeapohjaisena...

pikkupikkuriikki kirjoitti...

moi Tuusis!
Mun piti feissustakin sua tavotella mut en oo ehtin...onnea kovasti Jadelle tuleviin kemuihin..mä oon viikonlopun töissä ni ei päästä(kai sen jonnee ilmotinkin jo..)mut maanantaina ollaa tulossa mikäli Lilja on terve ja voitas tulla käymää..ainakin noi tuomiset tuomaan..jos sulle vaan sopii...???