maanantai 11. lokakuuta 2010

Ticketin pallotakkiin housut ?Tilasin Juliannalle tuon takin 134cm (vastaa muuten ihan samaa melkeempä kuin pari vuotta sitten oleva 128cm...) ja tarvitsisin siihen housut, Ticketin housuja en raaski ostaa mutta halusin hyvät ja kosteussuojatut housut. Väreinä KIRKAS pinkki, liila (juuri se liila mitä takissa suunnilleen) ja EHKä vaal.pun tai tummansininenkin (mitä takissa on) kelpaisi, mutta ensisijaisesti kirkkaat pinkit tai liilat. Kun en ole kauppoja juuri kiertänyt niin kertokaa te expertit mistä saisi vielä 128cm (jos reilut) tai 134cm kosteussuojatut housut? Lindexin FIX mallisto ei riitä tarpeeksi pitkälle koossa... hintarajana sellaset 40euroa.

Koulun myötä en ehdi kierrellä ja katsella juuri ollenkaan joten olisin kiitollinen bongaus avustanne!

TUUSIS

6 kommenttia:

Ida-Antonia kirjoitti...

Lindexin Fix-mallistoa on tänä vuonna ainakin kokoon 140cm, meille ostettiin meinaan 134cm housut:)

Miina kirjoitti...

En osaa tohon asiaan kommentoida, mutta Kodin Kuvalehdessä oli hyvä ja rohkea juttu susta! :D

Tuusis82 kirjoitti...

Kiitos Miina! Sen kirjoittaja onkin mahtava myös :)

Pipsa kirjoitti...

Mäkin sanon että fix... Tai jos haluut ticketin housut ellokselta niin mulla ois sulle -50% alekoodi.

hipsu kirjoitti...

Just väriin sopivia Jonathanin syvään liiloja toppahousuja roikkui tänään Forumin Jesper & Joonatanin oven ulkopuolella -50%.

Tuusis82 kirjoitti...

Joo, mä ostin ne samat viimevuoden jonathanin liilat 8eurolla viime talven jälkeen ja ne meneekin toisina housuina, mutta haluaisin ykköshousuiksi muut (nehän oli city mallistoa tai jtn) ja ostin sitten tän vuoden tähtijonathanit pinkit... vähän eri sävy mutta maksanko just prikulleen samasta sävystä n.60e enemmän? (ticket...) en.