lauantai 22. elokuuta 2009

Back to reality ;)

Takaisin kotona, takaisin kotiäidin todellisuudessa ;) aivan eri dimention täällä.

Varasin siis eilen aamulla ex-tempore sokokselta meille henkilökunta hintaan hotellihuoneen Helsinkin sokos hotelli presidentistä, siellä ei periaatteessa olisi ollut tilaa (henkkari hintaan saa vain jos hotellissa on ns.paljon vapaata) mutta koska en Pasilaan asti halunnut ja kerroin että voi harmi kun mulla on EKAA kertaa viisi lasta kahdessa eri kyläpaikassa yön hoidossa, hoituikin huone kivasti, tosin puhelinmyyjä varmaan ajatteli syntymäaikani kerrottuani että varmasti huijaan siinä viiden lapsen kohdalla =D (oli nimittäin taiteiden yö ja siksi hotellitkin suht buukattuja).

Meillä siis rakas -J- ilmoitti että voi ottaa kaksi lasta yöksikin hoitoon (alunperin puhe oli illalla pariksi tunniksi) ja sitten vielä kysyin äidiltäni voisiko mitenkään pitää Jadea myös yön, ja äiti ihmetytti mut sanomalla että eiköhän yksi yö menettele. Jee! Meillä oli siis totaalinen vapaailta ja yö ja mulla vapaapäiväkin 99% lapsista! Me siis tylsästi vaan käytiin lasten H&M:ssä ja Forumissa rax:ssa pizzalla, ja leffassa katsomassa kaappaus metrossa -pelham 123. Mutta oli meillä silti nautinnollisen mukavaa ja ihanaa!

Eilen aamullahan alkoi jo mun "vapaa", koska äitini lupasi katsoa Jadea jo heti aamusta, olin päättänyt mennä sitten ilman lapsia vaikka kiertelemään, ja koska -J-:lläkään ei ollut muksua päivällä niin pakotin sen huutisorjuudesta hetkeksi pois (ja kouluhommista...) ja raahasin mukaani! Käytiin siellä sun täällä ja varsinkin täällä Espoossa kierrätysmyymälässä ja kirppareilla, ja arvaas kuka se oli joka täytti mein auton tavarasta?? No EN mie! Vaan tuo. -J- siis oli se joka shoppaili, mä olin tosi kiltti ja löysin... öö, marimekko sukkikset (1,50€), Adidas fleecepuvun 2,50€, ja H&M:n fleecetakin 30snt, oliko edes muuta? ei tainnut, sekä Ikeasta vain kaksi kauppakassia ja patteripaketin, juuri niin, ei ollut kummoset kantamukset ;) Oli hirmu mukava päivä tehden ei paljoa mitään ja sylden gourmeesti Iksun lihapullia ;)

Tänä aamunahan mä en voinut antaa kirppiksien olla rauhassa vaan heräsin hotellista 8.00 ja lähdin hakemaan autoa kaapataksen tuon Jannen vielä mukaani (no kun se halus, ois saanu jäädä nukkumaankin!) ja mietin käydäänkö äkkiä ennen hotellin aamupalaa hietsussa vai valtterissa, valtteriin suunnattiin ja sieltä löysin muutaman aivan ihanan jutun, josta bloggaan myöhemmin, ja sitten äkkiä hotelliin takaisin aamupalalle ;) Käytiin myös sokoksella jossa olisi ollut -15% sekä henkilökunnalle vielä siitä lisäksi -5% mutten mitään kivaa löytänyt.

Haettiin sitten -J-:ltä iloiset tyttöset Josefina ja Julianna ja mentiin mummolle, Jade innoissaan potki kun näki meidät ja kitisi kun en heti ottanut samalla sekunnilla syliin, allergiareaktio oli iskenyt jostain ja iho oli tosi kutiava ja Jade olikin mummon herättänyt neljästi vaikka nykyään nukkuun yön heräten vain kerran kotona. Melkein kaikki lapset olisivat jääneet vielä mummolle mutta kun huomenna tulee Julin ja Jaden kummit niin pojat ja Jossu sitten jäivät huomiseen ja mummo tuo ne aikaisin kotiin että Outi & Tommi ehtivät heidätkin nähdä. Kivaa päästä vauvakamasta eroon, meiltä lähtee kaukalot, sitterit sun muut härvelit heillepäin, he saavat esikoisensa, ihanaa ;)

Tällainen synttäri siis mulle eilen, oli kyllä mukavaa!

Bloggaan kuvin vielä Me&I pakettini ja varsinkin salaiset! mitäs te muut olette salaisista saaneet??? ja muut kirppariostokseni, mutta nyt en ehdi, kun pitää SIIVOTA; ihan oikeasti...

TUUSIS


ps.ARVONTAAN JA KILPAILUUN voi osallistua n.27-28.8 saakka! Arvailuja kehiin !!!! Hitto kun en voi antaa mitään vinkkejä...

3 kommenttia:

HappyLittleMe kirjoitti...

Ihanaa, että pääsitte rentoutumaan kerrankin ihan kahdestaan. Harvemmin varmasti saa viittä lasta kerralla hoitoon, joten täytyyhän tilaisuus käyttää hyväksi :).

Kuvia odotellessa...

Marika kirjoitti...

Voih, mä ootan innolla me&i tilaustani. Mutta vitsit, mä unohdin ottaa salaisia! Olin niin niiden syksyuutuuksien lumoissa, etten muistanut ja tajunnut niitä tilata ja nyt harmittaa!!

Mia kirjoitti...

Oi taatusti ihanaa! :)
Minäkin täällä innolla jään odottelemaan kuvia, etenkin ne salaiset kiinnostaa kun tilasin kanssa 122/128cm 3kpl paketin. ;)