keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ticketin tilaus tehty (epäonnea kaikessa...)

TILATTU !

MUTTA:

Mulla oli tosi huonoa onnea/ tuuria! :(
mun se lehtikuviollinen vihreä snow baggie oli loppunut jo ja se othello musta-valkolehtikuv. Jossulle... hemskutti. otin sitten pinkin baby baggien 92cm ja 80cm snow baggien oliivin... ja jäin miettimään tykkäänkö edes niistä, mutta Jonella olisi ollut vain oliivi othello (kalliimpi) tai t.sin baby baggie joten otin tuon, ajattelin että ehkä sen sitten saa 54€ myytyä jos en tykkää, Jossun pinkki snow baggie maksoi 68€ mutta luulen että tykkään siitä kunhan se ei sitten ole sitä pientä mitoitusta.

mutta eihän sekään riittänyt huonosta tuurista! ;mun nettipankkitunnukset oli vanhat, eli tänään oli uusi tunnuslukulista voimassa, mutta kappas, en tiedä missä se oli, etsin ja etsin ja ei (nordeasta vaikka olisi jäljellä vanhaa tulee uusi voimaan tiettynä päivämääränä mikä musta ei ehkä ole paras systeemi)

Soitin nordeaan, kaikki pääkaupunkiseudun maksuautomaatit ei tänään (ainakaan nyt aamulla) toimi, ja mun pitäis siis mennä KONTTORIIN itse siirtää nordeasta masterille limittiä. [Käytin mastercard limittini täysin ja hieman ylikin sitten Tukholman Ticketille, muistatteko...]

Ajattelin jo että olkoon koko ticketit, mutten kehdannut ilmoitella muille kanssani tilaajille että sorry, en tilannutkaan =) joten lainasin siis vain äitini luottokorttia, ja vien rahat hänen tililleen kohta konttoriin, koska ne maksuautomaatit ei toimi. Ärsyttävää oli soittaa Mutsille ja selittää asiaa, kun ei se oikein ymmärtänyt mistä on kyse, se on kuitenkin sitä ikäluokkaa ettei ole koskaa vieläkään, käyttänyt internettiä, ei edes nettipankkia (isänä jopa osaa sen ja sähköpostin!). Tekstiviestiä äitini osaa käyttää.

huh, no tulipahan sitten tilattua anyway.

Jade on tänään muuten tasan 9kk... mut palataan nyt mä lähden sinne ison omenan nordeaan laittaa äiskälle teidän muiden tilauksista ja omistani rahaa. Mites mä raaskin antaa ne teidän muiden tilaamat kamat teille ollenkaan, ehkä vaan pidän ne ja muutan timbuktuun? :D ehei, en niin tee, lupaan =)

TUUSIS

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tilasin sellaisen baggien, 500 kruunua eli sen 68e. 80cm ja oli sopivat reilu tuollaiselle 86cm pitkälle-toivottavasti mahtuisi koko talven. otin myös othellon 02cm ja mahtuu reilusti 98cm pitkälle :D noi on 2006 malleja, eli Isoja!

anana kirjoitti...

anana kiittää ja kumartaa loistavasta palvelusta ^^