lauantai 22. elokuuta 2009

Nopea Me&I salaiset bloggaus ;)
en jaksa nyt blogata muista ostoksistani joten tässä vain Me&I salaisista, -J- tilasi myös 122/128cm salaiset 3kpl pojalle ja ne oli täsmälleen samat kun meidän:

pojan:
122/128cm leijona t-paita, oranssi pupu t-paita,t.sin traktori t-paita
86/92cm pun. formula t-paita, leijona t-paita ja pupu t-paita (yksi kaveri sai isompana turkoosin hippo t-paidan)
tytön: [TYTTÖJEN SALAISET OLI MUUTEN TOSI HYVIÄ TÄLLÄ KERTAA!)
122/128cm geisha tunika, turk-pun pallolliset paita ja hame
98/104cm puolikuumekko, sputnik legginsit ja turkoosi karkkihame (vielä vanhempaa mallistoa ja tämä meillä jo olikin ed. kauden salaisista tulleena)
74/80cm rottakarkkimekko, kaakelimekko ja turkoosit valkopilkulliset legginsit

Tällaisia siis... osa lähti palautukseen eikä ole kuvissa.

muut tilatut mitä pidin:
Medaljonkimekot kaikille kolmelle tytölle siis: 74/80cm, 98/104cm, ja 122/128cm
turkoosit sydänsingoallat, tilasin samassa koossa mutta pidin vain 74/80cm Jadelle ja isommille tilaankin vielä isommat koska itse toivon lähinnä sitä tunikan pituutta ja uskon että seur. koot ovat silti kivoja päälläkin ja tuovat pituutta lisää...
paketissa oleva autopaita on -J-:n ja meille tilattiin samat nyt jälkikäteen Jonelle ja Jerelle, tajusin yhtäkkiä etten pidä dinopaidasta (dinot näyttää hoopoilta mukamas...) ja rex paitakin oli vähän plääh... jos pitää miettiä niin ei kantsi maksaa 25e silloin paidasta.

Tilasin uutena tilauksena lisää salaisia ja sydänpeppuhaalarit pinkkinä, siihen bodyn ja veloureita vähän lisää , pinkit alaosan ja ruskea sydäntunikatkin jne... näköjään mieli muuttuu ja kun jotkut saapuu muutan mieleni ja olenkin mieltynyt jo toisiin, hankala olen... ;)

TUUSIS

13 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

kivoja olet saanut! mun tilaus ei ole vielä tullut, toivottavasti tulis kivoja salaisia meillekin. ennenhän (siis joskus 1,5v sitten)nuo salaiset oli "riippuvaisia" tilauksen summasta, esim. kerran tilasin vain salaisia, en muuta, ja täytyy sanoa, että tuli tosi tylsiä. vieläköhän näin on?

Mia kirjoitti...

No voi höh, toivottavasti minulle tulis jotain muuta kun tilasin viikkoa myöhemmin kuin sinä. ;)
Siis salaiset pojalle 122/128cm.
Meiltä kun löytyy jo tuo pupu t-paita, leijonaa tosin ei. T.sin. traktoripaita ei taas kuullosta yhtään meidän jutulta..

Tosi kivoja nuo tyttöjen.

Ida-Antonia kirjoitti...

Tosi kivat ostokset ja salaiset! Saapi nähdä mitä mun tilaukseen ens viikolla lähtee...valinnan vaikeus ;)

S kirjoitti...

Poikein äiti, bloggaa sit teidän salaiset!

Wenla kirjoitti...

Ihania me&i shoppailuja !
Ja kivoja salaisia oot saanut =)

Meillä kans on tuo medanjonkitunika, tosin se on äidille.
Mä tilansin vaan toiselle pojalle tuon pilkkubizzarini-autopaidan ja voit vaan arvata, kun saatiin se kotiin niin nyt toinenkin poika haluaa just sen paidan =D

Anonyymi kirjoitti...

Miten, oletko palauttanut salaisia ennen, kun niissähän ei ole palautusoikeutta! tilauslapuissakin se lukee, ja esittelijän pitäisi se sanoa. miten siis, maksu menee, maksatko sitten sen minkä verran maksaisi jos tilaisi 2 salaista vaatetta, vai jaatko summan kolmella? (kun se on kerran edullisempaa tilata 3 kuin 2)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Hyvät oli salaiset...mä en salaisia ottanu ku aattelin et meillä jo kaikki mitkä halusinkin edelliseltä kaudelta..mut tää oottaa kans innoissaan oman pakettinsa saapumista ja noita ihania medaljonki mekkoja.

Marika kirjoitti...

ihania salaisia!
Mäkään en tykänny dinoista.

Tia kirjoitti...

Oletpas paljon tilaillut, kivoja juttuja varsinkin noi medaljonkimekot...=)

Tuusis82 kirjoitti...

Salaisia saa palauttaa, ei vaihtaa, palautusoikeus on oltava kun on kotimyyntiä / postimyyntiä miten se nyt olikaan. Jos palautan 3:sta salaisista 2kpl niin yhden salaisen hinnaksi jää se oliko se 13€ mitä normaalistikkin yhden salaisen hinnaksi jäisi, eli 11euroa.

Tuusis menossa viemään kamojaan kirpparille Akseliin Mankkaalle...

Tuusis82 kirjoitti...

Termiittien äiti: Joo, nyt saa tilata vaikka pelkästään salaisia vaatteita jos haluaa, se ei enää riipu tilauksen summasta!

Tuusis82 kirjoitti...

pikkuriikki: Mäkin pelkäsin et saadaan salaisina kaikki mitä meillä jo on mutta olikin kiva saada paljon vielä vanhempia mallistoja sekä sellaisia mitä ei jo ollut :)

Imdina kirjoitti...

Meillekin tuli eilen paketti ja pojan 10kk, salaisina vaatteina olivat pun.kilpa-autopaita, oranssi pupupaita ja leijonapaita. Tykkäsin.

Itselle tilasin vaatteita myös useita ja lisää haluisin mutta hinta vähän estää...

Niin ja miehen salainen vaate oli jalkapallopaita, mikä jo häneltä löytyikin.