maanantai 25. tammikuuta 2010

Bloggaisko vaiko eikö bloggais...

...siinäpä pulma.

Eikai, haluaisin blogata mutta oikeasti aika katoaa, jos saan jotain kuvia otettua tai joku asiakin on mielessä niin en ehdi blogata, tai jos saan aikaiseksi aloitettua ja blogger pätkii ja kuvat ei lataudu niin en sitten ikinä bloggaakaan siitä mistä piti.

Mulla ei ole sinänsä mitään erikoista mielessä nyt, taas tuusismaista yleistä löpinää joista kukaan ei saa selvää, kirjoitusta ilman sopivia pilkkuja pisteitä ja ideanhäiväntäkään.

Meillä on ne kihlajaiset lauantaina ja olen siivonnut ja siivonnut, koska usko pois, tää kämppä ei siivoudu yhdessä vuorokaudessa mitenkään... Tarjoilua on mietitty jopa sen verran että varmaankin Jumbon cittarista ihania täytettyjä patonkeja paloiksi, keksejä ja kakku(ja), ja skumppaa tietenkin! Huonona alkoholin käyttäjänä en tiedä mitä skumppaa? Uutena vuotena maistoin ihanaa mansikkaskumppaa, oisko se hyvä? Mikä hemskutti näissäkin on sitten TAPANA? Haluatteko muuten kuulla taas tuusiksen yhdestä mogasta? Kun me mentiin ostamaan sormuksia ja mun piti sovittaa sitä, mun oli ihan pakko, tosi nolona kysyä että MIHIN SORMEEN ??? Mä en _oikeesti_ oikeesti ikinä ole katsonut ja seurannut yhtään, tai reagoinut ja kiinnittänyt huomiota saati laittanut muistilonkeroihini, niihin vähäisiin, mieleen että mihin se pitäisi laittaa. Katja tästä oikein kyseli että kyllähän sitä aina siihen katsoo, onko sellainen sormessa vai ei, no en mä ole katsonut! No okei, mun (ennen vanhaan) idea oli etten mä itse usko kihloihin ja naimisiin menoon, että yks ja ihan sama, ja en tajunnut miksi ihmiset haluaa ja niin tekee, voi olla ettei siksi ole tullut seurattua ja kiinnitettyä huomiota sormuksiinkaan. (seliseli...) Myös yksi moga näihin kihlajaisiin nähden oli se että kun olin laittanut kutsut ja miettinyt kellonaikaa -J-:n keittiössä ja samalla näpytellyt kutsutkin niin seuraavana päivänä UNOHDIN sen kelloajan ja piti huudella facebookissa kutsun saaneita että monelta se olikaan (lähetetyistä oli jo poistunut ne viestit) ja sitten Katja rakkaani sanoi mulle että ei hänelle ole edes KERROTTU kellonaikaa, oops, hetken mietin että hei juttelinhan mä niistä sun.... öö, eikun se olikin Piian kanssa kenen kanssa mietin kellonaikaa, eikun, se olikin -J-:n keittiössä! sitten kun tajusin pyytelin anteeksi, näin hyvä muisti mulla on... mut älkää pelätkö, ei noi Piia ja -J- mene ikinä muuten mulla sekaisin Katjaan =)
Eilenkin oli yksi pieni moga, olin vaihtanut tietokoneen salasanani ja tietenkin seur kerran kirjautuessani en sitä enää muistanut ja puolituntia yritettyäni, piti soittaa naapurille että googlettaisi mitä piti painaa että pääsee vikasietotilaan jne... Oikeasti, olen todennut tämän ennenkin mutta todellakin sitä muistikapasiteettiä kaipaisin lisää !!

Mä muuten ekaa kertaa ikinä liikuin viime viikolla dösässä ja junassa kaikkien 3 pienten kanssa, olipas se, no ihan peestä! suoraan sanoen. Koska mun auto on korjaamolla ja joku osaa tulee lentopostina belgiasta niin ollaan jo oltu ilman autoa melkein 2vkoa ja lähdettiin Katjan kanssa täältä samaa matkaa, dösällä keskustaan... keskustasta mun piti sumplia itse noiden kolmen 1, 2 ja 3vuotiaan kanssa junalla Rekolan asemalle ja olihan siinä, ei ollut matala juna, vaan heitä ensin kaksi muksua sinne ja rattaat perässä jne... mutta hauskinta oli, kun mulla on takissa Katjan tuoma pinssi sloveniasta jossa lukee "I like women" niin sellaiset teinit hihitteli sitä aika avoimesti ;) Tosin, mä en ole uskaltanut kertoa Katjalle että se hävisi jossain vaiheessa johonkin, kun eilen huomasin ettei mulla ole sitä enää... pitää tilata joku "I cant even think straight" tai jotain, joo, mulla on joku pakonomainen tarve järkyttää ihmisiä tahalteni, mä tiedän, näin mulle väitetään ;) Kyllä mä mietin tässä mun seuraavaa temppua naapureille mutten mä keksi enää mitään... (tää on sitten ihan vitsiä).

Mä näin Poikien tyyliin Miakin! Oli NIIN ihana nähdä rakas ystävä pitkästä aikaa! Launataina kun kävivät nopeasti Ikeassa ja Jumbossa niin piti päästä halaamaan! ja joo, mä raahasin Katjankin tietty näytille ;) Samoin Mimon äiti Hanna otti samana iltana mein pojat hoitoon että mä pääsin Jeren kummin tyttöjen iltaan. No harvinaista herkkua, koska noiden isä ei nyt (kait) niitä viikonloppuina enää tapaa, saan tyytyä ihanaan ruhtinaalliseen 4h yhtenä iltana viikossa, siis 4h viikossa... kivaa. eikun oikeesti, ei ole, mutta en voi muutakaan. Onneksi on ihana "viikonloppuisä" Hanna joka ottin tosiaan viimeksi mun pojat ja ens lauantaina kihlajaisista ottaa Jossun ja Julin, kiitos näin jälki-ja etukäteen sinne taas! Mun äiti sitten hoitaa "loppuja" (sille kolmestakin selviäminen on todellakin selviämistä...)

Me saatiin Katjan kanssa ihan itsestään THE Wedding Planner, eli -J-, oli jo suunnilleen kihloihin menosta pari vuorokautta suunnitellut jo mein häät, kiva =) -J- on kyllä sellainen toiminnan ihmenainen että! Tosin onneksi Katjalla ja -J-:llä on toistensa numerot niin ne voi keskustella, tosin ne varmaan unohtaa mut... Mulla on vielä hankkimatta -J-:lle sellaiset pääkuulokesysteemit missä mikki... ja sellaiset mapit ja kaikki, apua mistä sellaisia saa? ja joo, ihan tiedoksi, päivämäärää ei ole tiedossa eikä se nyt ihan pian ole, joten todellakin aikaista, mutta ei tuota wedding planneria voi pidätellä...

Mä alan muuten henkisesti jo valmistautua elokuiseen kouluun menoon... tuntuu etten tiedä miten sellaisessa paikassa ollaankaan??? ihmisten ilmoilla? ei kahvilla kavereilla... miten sitä ehtii tehdä sitten enää mitään? mutta joo, aikaa en epäile, nyt on ihan hyvä aika mennä kouluun, vaikka onhan Jade pieni.

No niin kunhan nuo kuvat latautuisi niin höpinä voisi ehkä loppua (tai jos ne ei lataudu, saatte olla ilman!) Kuvissa pitäisi olla itseasiassa jokainen muksu Po.P:n paidoissa, se oli sattumaa koska Juli ja Jere ottivat vahingossa kummatkin Po.P:n paidat, piti mun etsiä noille kahdellekkin samis paidat Po.P:ltä. Nää on sieltä mikäselolikaan ystävämyynnistä kaikki. Jonelle menee vielä just ja just ei pesty 86cm, Jossun on 104cm, Jeren 134/140cm ja Julin 122/128cm (sama kukkatunika on Jossulla ja Jadellakin, jossain...)

Mä himoitsen taas ihan hirveästi noita cupcaken takkeja (kuka ei!) ja haluisin sen missä pallosydän ja housut, ja tähtitakin! (kuten esim Helmikin bloggasi, siksi en liitä kuvia), mutta mä en jaksa penkoa mitä meillä jo on, ja jos meillä oikeasti jo on, niin olen luvannut itselleni lähinnä etten osta ylimääräisiä ! Mie kuolen! mie haluun! onneksi tuo pirun (ja kasa kirosanoja päälle!) auto vie KAIKKI rahat tällä hetkellä että kiitos. Kun se on tollanen mazda mpv tila-auto johon pitää tilata tosiaan jotkut osat josain helkutista ja maksaa helkutisti.

Mun piti käydä päiväunille, mut enhän mä enää kun Jadekin on nukkunut tunnin, taidan mennä roikkumaan feissuun... mä olen siihen addiktoitunut, ennen oli blogit enemmän mutta nyt se... mutta osaan mä pitää itseni pois koneelta illat (kun on 5 lasta kotona...) ja sellainen vapaa-aika... ja se loppuaika ei onneksi ole kovin suuri, ihan oikeasti, ei oo.

TUUSIS

ps.,Noni, ei ne kuvat latautuneet, sanoo erroria... no mä lisään ne myöhemmin (kohta) joa jaksan.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs olet lähdössä opiskelemaan?

anrinko kirjoitti...

Oma aika on kortilla...joka tönössä.
Mä olen ollut mieheni kanssa kahdestaan viimeksi viime kesänä. Ei edes leffassa olla käytyt täs välissä.
Ehkä ensi kuussa saamme hetken kahdestaan kun täytän 30v. Hääpäiväkin meni kotona...ja mä vielä unohdin. =(
ONNEA teille! Häitä on kiva järkätä, mä tykkäsin.

Helmi kirjoitti...

Onnea teille ja teidän suunnitelmiin.:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
kiva lukea pitkasta aikaa tammosta "normaalilopinaa". Ja onnittelut kihlauksesta, en kommentoinutkaan sun kihlauspostaukseen. Bloggaa vaan, vaikka ei ois kuviakaan, mina ainakin tykkaan lukea.
Jaksamista ja tsemppia, on varmaan raskasta pyorittaa viiden lapsen taloutta, kun kahdenkin lapsen talous miehen kanssa kay voimien ja hermon paalle aika ajoin!
T. Ulkomaan-Mamma

Olivia kirjoitti...

Hei pliis, ethän lopeta bloggaamista. Näitä sun "löpinöitä" ;-) on aina niin mukava lukea. Jos edes harvoin jaksaisit blogia päivitellä, niin sekin olisi ihanaa!!

Hyvältä kuulostaa sun suunniltelmat opiskelun aloituksesta. Samat suunnitelmat on täälläkin mielessä. Häitä on aina kiva järjestellä ja mikäs sen mukavampaa, jos on apua tarjolla :).

Eikö Janne ole halukas ottamaan lapsia viikonloppuisin vai mikä nyt mättää? Sorry, jos on liian henkilökohtainen kysymys. Ei tarvitse vastata, jos tuntuu siltä. 4h viikossa kuulostaa vain kovin vähältä :(.

äiti kuudelle kirjoitti...

Oih, teillä on sitten tulossa kivantuntuiset juhlat :o)

Tiedän tunteen auton osalta.... Meidän tila-auto sano sopimuksen irti reilu vuosi sitten joulukuussa. Varaa ei ole sitä korjauttaa eikä tuo tuosta pihasta inahda. Tosin tää on erittäin ekologista ja halpaakin ;o)

Kyllä se toki välillä helpottas täällä korvessa liikkumista noiden kuuden kanssa, mutta..... Tähän alkaa jo tottua.

Mitäs muuten alat opiskelemaan ?

Rva Kepponen kirjoitti...

Hauskoja kihlajaisjuhlia teille!

Ja kiva näitä sun juttuja on lueskella :)

Suwi kirjoitti...

ihana Tuusis lukee sun juttuja <3 <3 ja ne PO.p:in paidat haluaisin nähdä jos siis saat ne kuvat ;)
ps. se Mansikka kuohari on muutes hyvää!!

Imdina kirjoitti...

Onnittelut kihlauksesta! Ja kiva kun jaksat kirjoitella.

Harmi, että Janne ei ole kuin 4h viikossa lasten kanssa:( kuulostaa tosi vähältä ja tulee paha mieli lastenkin puolesta.

Me ollaan miehen kans oltu viimeks kahestaan ilman poikaa viime elokuussa. Jos nyt ei lasketa 4d-ultrassa käyntiä, alle tunti:) Eipä ole lapsenvahtia oikein meillä mutta pitää joskus tsempata ja vaikka palkata, kun kohta on toinen vauva. (no joo, varmaan oikeesti ei tää suunnitelma toteudu, mutta kivahan se ois...)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

ihan tulin hyvälle mielelle taas näistä löpinöistä...nähdään... =)

Ida-Antonia kirjoitti...

Hei onnea vielä täältäkin kautta. Pitänyt ihan soittaakin vallan mutta mä olen hautautunut arjen alle;) Ei vaan täällä ollaan ja ajatuksissa olette ihanat olleet vaikken ole taas mihinkään revennytkään!

Mia kirjoitti...

Oli tosi tosi ihana nähdä!! ♥
Harmitti vaan se hötkyilevä äiti.. sori siis kun tuolleen kiirehti. ;/

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Jos tykkäsit meillä siitä skumpasta niin se oli Gancia asti :)
Se pullo maksaa joku vajaa 11€.
Nimimerkillä arvaat varmaan kuka :)