sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Korkeasaaresta terveisiä!


Meitä oli siis meidän 4 vanhinta mukana ja -J- & Väne, hyvin meni reissu! Mukana oli siis kolme aikuista ja 5 lasta ja tosiaan kukaan ei nyt onnistunut eksymään tai putoamaan veteen joten plussan puolelle mentiin!

Meidän Jone innostui eniten kivisistä kilppareista ja linnuista joita näkyi kävelevän kaikkialla (okei, kanadan hanhet!) mutta isommat osasivat jo innostua leijonista ja tiikereistä kuten ennenkin sekä aina niin ihanat ötökät ja käärmeet. Kuten sain vinkin etukäteen, jonka vasta luin jälkikäteen, tarpeeksi päälle! Meillä oli lapsilla farkut, pitkähihaiset ja takit, ja sanotaanko näin että sukkikset ja jotain trikoopaidan väliin olisi voinut vielä laittaa! Sormikkaat ja hatut oli myös. Päädyin sittenkin aamulla laittamaan tytöille mun RAKASTAMAT Ticketin takit sekä Jonelle Po.p:n ruututakin sekä Jerelle ruskean Po.P:n takin. Äitikin oli hupparissa jossa musta kuvakin aiemmassa kirjoituksessa, mun oranssi-ruskea huppari oli nimittäin likaisena joten piti jättää paras kaverini kotiin ;)
Jossu,Väne, Juli.
Joonatan: "miten sanoo Tiikeri? "


Tuusiksen penskat
Jere & Väne

Kotona sain ihmeitä aikaankin, mulla kävi tässä kaveri joka itseasiassa asui tässä asunnossa ennen! Sen jälkeen reipastuin ja ompelin kaikki verhot, olin siis ottanut ne äidiltäni itselleni koska hän ei ollut niitä ommellut, ja ompelin ne itse tässä lasten pyöriessä ja Iskä ripusti, jee! Yleensä mulla tällaiseen hommaan menee 2vuotta ;)

Jadeline oli viihtynyt mummolassa aluksi, imetin ennekuin lähdin ja pullo ja maitoakin oli, nukkuin 2,5h ja sitten olikin melkein tunnin kiltisti, sitten alkoi hirveä itku ja äitini ei saanut maitoa annettua, Janne kyllä saa mutta ehkei mummi ole niin expertti meidän Jadelle, koska Jade ei tajua miksi pullosta alkaa tulemaan ennen imemistä ja meinaa "tukehtua" joten pullo pitää antaa vaivihkaa ja silleen että sieltä tulee maitoa vasta kun neiti imee... okei vaikeeta, pitäisi koittaa aventin pulloa mutta ne taitaa olla vielä lainassa, pitäisi kysellä takaisin, jos niistä onnistuisi paremmin, ei Jaden tartte nyt kauheasti ilman rintaa olla, mutta olisi kiva päästä Tallinnan päiväristeilylle parin kuukauden päästä niin että neiti jäisi tänne Suomen puolella :) Ilmaiset lahjakortit kotiutui Isin mukana Tampereen reissulta ja äiti oli kiitollinen tuliaisista!

Ruotsiinkin suunnataan sitten heinäkuussa joten se joka joskus vauvapalstan puolella bloggasi ihanasti ruotsin shoppailupaikoista niin tekisikö sen uudestaan tänne? Muistan vain että sieltä sain kaikki vinkkini ja sen avulla löysinkin kaikkea ihanaa!

Tässä kuvia meidän verhoista ihan seinällä (levitettynä nyt, ei noin normaalisti) ja muutama kuva "korkkarista" (sanoin Jerelle että korkkarit on korkokengät, mutta Jere totesi että voi myös olla korkeasaaren lempinimi...)Meinasi muuten itku tulla (äitille) kun ei ollut hyljettä/hylkeitä enää, viimeinen jouduttiin lopettamaan koska kärsi niin paljon lajitoveriensa puutteesta :(

Terkuin, Tuusis

7 kommenttia:

Mari Wee kirjoitti...

Oo lalaa, verhot on valmiina vielä kivemmat kuin kaupassa pakkana! Mahtiostos tuo kangas, tosi nätti :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihania kuvia!

-Jamina-

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivannäköiset nuo kukalliset tyttöjen takit. En oikein alkuun innostunut tuosta kuosista, mutta hyvältähän se päällä näyttää :)

Mia kirjoitti...

Oho, sinä olet sitten tosi taitavasti ommellut verhot ja upeat ikkunassa. En malta odottaa että nään livenä. ;)

Miten sinun kuvat on noin pieniä nyt?, pitää tihrata tarkkaan että näen. No joo, ehkä johtuu väsyneistä silmistä. ;D

Mia kirjoitti...

Katos, tajusin nyt klikata niitä ja näkyy isompana. ;)

sanna kirjoitti...

Ihanat lapset ja mäkin oon ihan ihastunut tohon kukkakuosiin (meillä se punapinkkitakki).

Suloiset ovat myös tyttöjen pipot, saako udella mistä langasta ne on tehty? Pitäisi neuloa muutama kevätpipo tyttöselle.

Emmi Vauvan Tyyliblogista kirjoitti...

Meilläkin Korkeasaarta sanotaan korkkariksi, ja monen muunkin olen tuota nimitystä kuullut käyttävän. Että poikahan oli siis ihan oikeassa!