keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Olkkarista bloggausta

Tässä olen ottanut kuvan tv:n edestä, vasemmalle jää pihan ovi vaunujen taakse ja edessä oleva aukko on leikkihuoneeseen/tietokone huoneeseen.

Tässä turkoosin verhon takan ovi pihalle ja hoitopöytää (kuvan otin jo aiemmin kun bloggasin verhot)

Kuva otettu lastenhuoneen/tietokonehuoneen edestä hoitopöydän vierestä, vasemmalla aukko portaisiin ja eteiseen ja keittiöön...

Katja kyseli nyt tosiaan siitä olkkarista, IKINÄ se ei ole siisti että olisin kehdannut blogata joten nyt sotkuisena tulee kuvat! Tässä siis järjestys, tosin verhot rempsallaan ylhäältä kun en halua niitä patterin päälle ja kulmasohvan selkänoja vaihtamatta ja tosiaan tavaraa siellä täällä... mutta tällainen siis, vaiheessa vielä kyllä! Mattoa ja uusia sohvatyynyjä etsitään turkoosi-ruskeina tai turkoosina. Vaunut eivät kyllä lähde vaihtoon vaikka eivät enää sovikkaan olkkarin värimaailmaan :D

Kuvissa Jade lattialla, Jossu pallilla (viiru poskessa on tussia!) ja Jere nojatuolissa...

Mua vaivaa muuten taas aaltoilevat vatsakivut, ei kiva ei...

Tuusis

8 kommenttia:

Mimi kirjoitti...

Eihän teillä mitään sotkuista ole, vaan KOTOISTA. Niin minä aina perustelen "pikku" kaaostamme.. :) Turkoosi on ihanin väri!

Katja kirjoitti...

Jos meillä on vaikeaa ylläpitää siisteyttä neljän lapsen kanssa, niin en yhtään ihmettele että se on vaikeaa viiden kanssa :)
Mukava että joku uskaltautuu esittelemään kotiaan sen kummemmin tuunailematta sellaisena kun se oikeasti on.
Hyvää vappua!

anna kirjoitti...

Ihana nähdä, että jollain muullakaan ei aina ole kaikki tiptop-järjestyksessä ja tavaraa esillä vain minimaalisesti. :)

Tuusis82 kirjoitti...

Joo, tää ei ole vain ehtinyt vielä RÄJÄHTÄÄ, pari-kolme kiireistä päivää niin olohuone on pommin jäljiltä, ja varsinkin tää tietokone/leikkihuone, aina sotkunen kun mikä!

Tiina kirjoitti...

Ihan normaalilta lapsiperheen kodiltahan tuo näyttää, oikein kotoista:)

Lueskelin tuolta vanhoilta vaimot vaihtoon -sivuilta teidän perheen rutiineista muutaman vuoden takaa ja nyt minua kiinnostaisi kovasti kuulla miten teidän arkirutiinit ovat muuttuneet, kun lapsia on tullut kolme lisää. Vai onko ne muuttuneet? Kiirettä ainakin piisaa enemmän. :)

Tiina kirjoitti...

Tässäpä hyvä lausahdus:
siivoaminen lapsiperheessä on kuin lapioisi lunta lumisateessa.

Täällä eletään kyllä välillä sellaisessa kaaoksessa, että tekisi mieli räjäyttää koko tupa ilmaan :)

Tuusis82 kirjoitti...

Tiinalle jonka kommenttia en julkaissut :) että ne ei ollut edes itsetehtyjä "sääntöjä" / rutiineja joten eivät silloinkaan pitäneet paikkansa =)

Mia kirjoitti...

Olin kommentoivinani eilen, mihin lie katosi!

Siis tuohon pyrin, enkä siihen jatkuvaan joka paikka tiptop järjestelyyn. Hermothan siihen menee, kun aina pitää olla siivoamassa. Oikeesti! ;D

Tuo Rouva Huvikummun lausahdus on kyllä mielettömän hyvä!