maanantai 6. huhtikuuta 2009

Rokkoo pukkaa !

Meillä Joonatanilla on ilmeisesti entero rokko, suussa on muutama rakkula ja paljon kaikkialla muualla, ei ole vesirokko ainakaan ja näpyt ei liiemmin kutita. Itkua on piisannut tässä talossa eilisen ja tänään ja viime yön, Jade säikähtää Jonen itkua ja kumpikin sitten huutaa, ihanaa...

Janne tuosta juuri palautuikin aamuvuorosta kotiin ja taidan terveiden Jossun ja Jaden kanssa lähteä livohkaan illaksi ja jättää Isi hoivaamaan rauhassa Jonea.

Lisäksi mulla itselläni on silmätulehdus ja kaikkia lihaksia särkee, vielä ei mitään vakavampaa joten pakko hieman poistua ennekun kämpän seinät käy liian ahtaaksi ;)

Väsynyttä maanantaita siis meiltä!

Hanna ja kaunis Jone ;)


12 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

oho! hurjan näköinen rokko!
me ei ainakaan tulla leikkimään kun just päästiin omista
taudeista. :D

Marika kirjoitti...

Voi ei :( Pikaista paranemista teille ja toivottavasti ei rokko tule kaikille. Meillä oli joulukuu ja tammikuu vesirokkoa peräjälkeen kaikilla ja loppua kohti paheni vaan, eli ekalla oli helpoin ja vikalla tosi tuskainen ja vikalle, eli Jonatanille tuli vesirokon kanssa myös enterorokko.

S kirjoitti...

No tuo on ilmiselvä entero, tuleepa eläväti mieleen meidän sairastelut tuon taudin kourissa! Koko porukan meni läpi! Nöpöllä oli koko kroppa ja naama täys rakkoja ja kämmenet, jalkapohjat, kaikki. Oli ihan kamalaa!!!!

Mia kirjoitti...

Jaahas, tuleekohan meillekin. Sepäs olisikin kiva tämän korvatulehduksen/kovan flunssan perään. Joo no ei voi sitten enää kuin nauraa! ;D

Voi kurjuus pientä, toivottavasti paranee pian!!

äiti kuudelle kirjoitti...

Voi pientä ! Meillä jyllää nyt pidemmän kaavan kautta parvorokko. Taitaa vaan olla helpompi sairastaa parvoa kuin enteroa.

Pikaista paranemista.

Tilda kirjoitti...

Voi ei, pikaista paranemista. Toivotaan ettei käy läpi kaikkia.

Mä en edes uskalla sanoa ääneen mitään meidän tautitilanteesta, toisen angiinan jälkeen ei nimittäin ole ollut vielä mitään, *kuiskailee ihan hiljaa...*

No olihan mies loppuviikolla kuumeessa, sillä ei todettukaan ainoana perheestä kummallakaan kerralla angiinaa.

Elene kirjoitti...

Voi pientä. Meillä oli syksyllä entero ja se kävi kaikilla. Kamalaa kurkkukipua, lihassärkyä ja laajaa ohittumaa.
Jälkikäteen lähti vielä kynnetkin ( onneksi kasvoi uudet takas :D ).
Tuolla enterorokkollahan on tänä vuonna ollut Suomessa joku uusi virus, jota ei ole ennen Suomessa tavattu. Siksi ainakin syksyllä se oli täällä kunnon epidemiä.
Selvittiin onneksi siitäkin.

Katja kirjoitti...

Voi kurjaa :( Meillä oltiin saman taudin kimpussa joulukuussa. Silloin meni aika helpolla ohi, mutta sitten helmikuussa alkoikin jälkioireet. Molemmilla pienillä kesi nahkat varpaista ja sormista. 5- ja 10-vuotiailla lähti vielä varpaista kynnetkin. Eipä ollut kivaa. Toivottavasti teillä selvitään vähemmällä.

S kirjoitti...

Meidänkin Nöpöllä kuori nahat laajasti jaloista ja käsistä ja arpia on oikeestaan vieläkin.

Itsellä tuli rakot vain kurkkuun, mutta siitä kurjaa ettei syöminen ja juominen onnistunut kovin hyvin. Oli myös korkea kuume ja valtavat lihassäryt.

Sansku kirjoitti...

Voi ei:( Pikaista paranemista! Meillä kuopuksella tuo rokko oli viime marraskuussa, ihme kyllä me muut säästyttiin siltä.

Tiirikka kirjoitti...

Oi kamala kun hirveesti näppyjä! :( Toivottavasti paranee pian, näyttää tosi ikävältä!

Helmi kirjoitti...

Voi pientä! Pikaista paranemista!

Meilläkin vieraili entero syksyllä, oli kyllä aikas kamala tauti...