keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Me&I kutsut pidetty, onnistuneesti!

HEI !
Ja alkuun lisättäköön: ISO KIITOS, Hanna, -J-, Suvi, Miia, Piia, Ninni, Sanna, Leila, Jonna, & Helena. Erityiskiitos kutsujen esittelijälle Liisalle!

Mä en ole ehtinyt bloggaamaan, pahoittelen, Jade valvottaa NIIN paljon yöllä, ettei aika, rahkeet ja väsymys riitä edes juurikaan koneella pahemmin käymiseen. Aamullakin aloitin bloggaamisen niinkin pitkälle kun latasin sivun ja siihen se jäi.


Kotiuduin juuri viemästä -J-:tä ja Hannaa kotiapäin, Jade ja Janne nukkuivat yhtä sikeästi sohvalla, en uskalla liikuttaa Jadea ennekun olen blogannut, se ei ole nukkunut koko viime yönä kun 2h, päivällä vain minuuttien pätkiä koko päivän, samoin eilisen joten yö varmasti tulee olemaan ihanan risainen.

Kutsut tosiaan pidettiin vaikka olin nukkunut 2h yöunet ja 1,5h päiväunet, kiitos auttajien, Hanna, Marin ja muiden ystävien!

Itse tilasin paljon ja hyvällä mielellä, ne mitkä on jo tulleet olen ollut täysin myyty! Ja toisaalta jälleenmyynti vanhoissa mitä haluaisin nyt jälikäteen KÄYTETTYNÄ nousee sikahintaiseksi että jos omistani luovun, uskon että saan niistä enemmän kuin 1€ per vaate... tosin oikeasti, tilasin kyllä ajatuksella että kierrätän ja uskon tämän toteutuvan, meidän me&i muutenkin kiertää meillä sekä vähän tutuillakin.

No tilaukseen, aiemminkin siis tilasin enemmän kin ne turkoosit canvas housut ja hippopaidan, tuli limet froteet, vauvan peitto, ed. kauden päärynähaalari ja kukkamekko.


Nyt vielä mietin tilaustani, hippopaita tulee Jossulle isompana kokona tyttömäisenä ehkä ja puolikuumekko vai kummallekkin tytölle medaljonkimekot? apua! Varmaksi tilaan medaljonki ja pupuhuivit kaulaan noille, Jadelle leijonamyssyn... ääk, en osaa päättää! Mutta 42€ tuli tilaukseeni alea ja ilmainen paita joten siksi annankin luvan tilata, ja joo, olen pysynyt poissa kiltisti Lindexiltä yms myös!

Tällaiset sukat sain ihanalta myyjältämme ilmaiseksi sekä ihania party servettejä!


Jatkan tilauksen miettimistä vielä, pitää tosin YRITTÄÄ siirtää Jade ylös, hwerää kyllä heti kun ei sylissä saa nukkua, kiva, ihanaa...


KIIIIITOS iso teille kaikille osallistuneille ja yhdelle joka vielä tilasi kauttani jotta sain nämä hyvät alet ;)

Tuusis

ps. Tässä kotiitulo kuva, näin meillä simahti kiltti Iskä ja Jade rankan illan jälkeen kun talo oli naisia ja lapsia täynnä :D Kuva on tumma mutten halunnut millään herättääkkään niitä kuvaamalla...

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mitäs jos jättäis iskän ja Jaden sohvalle koisimaan? Tuliskos pitkät unet? Itse hipsit tietysti omaan sänkyyn :)

Tuusis82 kirjoitti...

Mä vein jo Jaden, imetin ja ihme, kitisi noin minuutin ja jatkoi uniaan omassa sängyssään!

ja arvaa kuka ei malta mennä nukkumaan kun miettii tilaustaan... :D