tiistai 11. elokuuta 2009

Me&I tilaukseni


Mä en siis oikeasti ollut eilen ollenkaan päättänyt mitä haluan! Tai siis olin. Mutten voi saada kaikkea mitä olisin halunnut, olisi oikeasti HALVEMPAA jos olisi yksi tyttö ja yksi poika ;) eikai. Mietin kyllä miksen osta esim kaikki 3 ERI plyyshitunikaa (pususammakot, ja eri väriset sydänmet eri tytölle yksi kutakin, MUTTA kun musta on niin ihanaa kun ne olis samiksissa :D ) samoin ne medaljonkimekot, ne oli meidän väriset! ruskeaa ja turkoosia, mäkin tilasin itselleni, jos saisin vielä vakuutettua peilin olemaan sitä mieltä että se on ihan jees vielä päälläni.

Tilasin siis:
Jerelle T-rex paidan (ja himoitsen vielä mustia pillifarkkuja)
Jonelle paljon dinoja paidan punaisena (himoitsen vielä isompia turkooseja veloureja...ruskeita saa pihinä lindexiltäkin :D )
tytöille:
kaikille medaljonki mekot, eli Jadellekkin tilasin sen pienimpänä, otin myös medaljonkivauvamekon että jos se toinen on liian iso pidettäväksi, toisen palautan.
kaikille turkoosit sydäntunikat eli samat kun edellä 74/80cm, 98/104cm ja 122/128cm

äidille medaljonkitunika

kaikille tilasin 3kpl salaisia vaatteita, koska 134/140cm salaiset oli loppu niin otin:
Jadelle 74/80cm tytön
Jonelle 86/92cm pojan
Jossulle 98/104cm tytön
Julille 122/128cm tytön
Jerelle 122/128cm pojan

eli jos kaikki salaiset osuu samoiksi mitä meille esmes viimevuodelta on tai edellisiltä niin palautan, katsotaan ja toivotaan kivoja! myös toinen medaljonkijuttu lähtee takaisin Jadelta, katson kumpi kivempi.

Vielä himottaisi tilata...
Pillifarkut Jerelle mustat
pinkit velourhousut
turkoosit velourit
vihreät velourleggarit
etanapaidat
etanabody + haalarit jadelle
toisen väriset sydäntunikat ja pususammakkotunikat... jne jne.... =)

TUUSIS

ps.Harmittamaan jäi kaupunkibody jossa turkoosipohja, en halua Jonelle enää bodyja mutten jaksa tehdä bodysta paitaakaan, vaal.sin pohjainen ei miellytä, myös päärynäbodyn värit oli iiiihanat ja mietin haluanko Jadella, vaikka mielummin oisin senkin paitana Jonelle (mustapohjainen ei niin kiva kuin se vihreä!) paloautot oli kivat mutta mietin... no mitä mä en nyt haluaisi! Okei, EN halua hodaripaitaa ;)

8 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

mä halusin just sen hodaripaidan =D esikoiselle. ja kuopukselle sen sinipohjaisen kaupunkipaidan :o) ja ruskeat canvashousut molemmille. ja salaisia vaatteita esikoiselle!

milla kirjoitti...

Ihanat ostokset! Mä ihastuin myös totaallisesti siihen medaljonki kuosiin. Mulla on itelläni kevään mallsitosta se paita mutta tää kuosi on paljon kivempi.
Mua vois kiinnostaa se medaljonki mekko minkä palautat kun ei ole nyt kutsujakaan itellä tiedossa kun vaki myyjä lopetti hommat.

Mia kirjoitti...

Ihana Tuusis! :D
Etkö vihreää mörköpaitaa tilannut?? Minusta se on kaikista kivin isommalle pojalle (8v saa meillä sen ;)).
Minä kyllä tilaan ainakin päärynäbodyn, ei meidän Emil seuraavaan puoleen vuoteen ole kuiva kuitenkaan.

Tuusis82 kirjoitti...

Poikien äiti: no Jerekin varmasti tykkäisi hodaripaidasta muttei multa sitä tule saamaan ;)
Milla: ilmoan minkä aion palauttaa, saat ehdottomasti sit multa!
Mia-rakas: mörköpaita oli jees pohjaväriltää mutta ne ötökät ois saanut olla enemmän kuin vain ääriviivapiirroksina, oli se jees kuitenkin! Mäkin varmaan päädyn tilaamaan sen päärynäbodyn mut Jadelle kuitenkin kun Jone on varmaan (toivottavasti?) kuukauden päästä täysin kuiva jo kun kaikki bodytkin jo nyt otin pois.

Helmi kirjoitti...

Kivoja ostoksia. Minä haluaisin ehkä sen paloautopaidan.:)

Multakin ois tulossa sulle lähipäivinä jotain. Se pipo on ollut valmis jo aika kauan, mutta oravaa en ole ehtinyt vielä virkata...

Mari Wee kirjoitti...

Mua alkoi se hodaripaita kummitella, mistä vetoa niin ennen kuun vaihdetta olen jo soittanut myyjälle ja pyytänyt tilaamaan sen :D

Suwi kirjoitti...

Minkä hintaisesta tilauksesta niitä salaisia vaatteita saa? Tai jotain muuta lahjaa?

Wenla kirjoitti...

Mukavia oot tilaillut =)

Täälläkin ihastuttiin medaljonki kuosiin. Tilasin ittelleni sen,kun en pojille viittinyt tilaille.

Mua muuten harmitti kans se kaupunkipaita,kun sitä ei saanut turkoosilla pohjalla, koska mun mielestä se oli turkoosilla pohjalla kivempi kuin vaal.sin pohjalla. eikä meille osteta enää bodeja niin jäi sit ostamatta =(