keskiviikko 12. elokuuta 2009

Mistä näitä välikausivaatteita oikein tulee ?

"-saunalahdelta tietysti" ei luultavasti ole vastaus tällä kertaa.
Eilen sain tekstarin tutulta että täällä jossain tarvittaisiin eräälle tyttövauvan perheelle vähän kamoja jos mulla olisi ylimääräistä, ja onhan mulla aina sellaista josta voin luopua ilman huutonettiä ;) joten eilen illan kävin taas varastoja ja kaappeja läpi, pienen kasan vaatetta vauvalle ja kaikkea lakanoista,tuttipulloon yms sainkin kerättyä.

MUTTA: samalla huomasin että olen piilottanut joka koloon ja pussiin välikausikamaa... ja aloin ottamaan niitä esille, lattialla liian isot (tai jollekkin liian pienet...) toisessa kaapissa isojen asut ja toisessa pienten, kuvassa EI ole yhtäkään Jaden asua, ja niitäkin on todella monta ja ne roikkuvat ja ovat ties missä eri paikoissa, kuvassa ei myöskään ole mummolakamoja jotka ovat kuitenkin yleensä reimateciä tai jonathania, legoakin kirppareilta... kuvasta puuttuu vielä Jossulta ja Jonelta tarhassa olleet tämän päiväiset ticketit, SEKÄ kaikki tukholman ostojen ticketit ! siis apua. Laitoinkin tänään -J-:lle tekstarin että mistä näitä välikausivaatteita oikein tulee. -J- raukka kun on se joka meillä yleensä niitä ja kaikkea muutakin vaatetta käy mun kanssa läpi ja repii mun käsistä ja huutaa "siun muksuus ei kuule tarvii kolmeatoista haalaria ja kahtakymmentä kahta takkia samaa kokoa, tajuutsie?????" tai kun käytiin läpi vauvanvaatteita joita ajattelin säästää muistoksi niin -J- rankalla kädeltä otti sieltä myyntiin kamaa, niin arvaas kelle tuli ITKU ? Kyllä, ja voin myöntää sen. Vauvanvaatteilla jotka on olleet meidän muksuilla on kova tunnearvo tilanteessa kun en ole ainakaan vauvoja tekemässä lähiaikoihin!

Joten näistä siis lähtee jotain huutikseen, raukka -J- joutuu ne sinne näpyttelemään suurimmalta ostin ja pakkaamaan & postittamaan, mä en siihen kykene. Mutta mitäs näistä säästäis??

Jeremiaan ja Juliannan ulkovaatekaappi, housut on erikseen, tässä siis vaan takit, kummallakaan haalaria ei enää ole, reunoissa muutamat college/(neuletakit, muut täysin ulkokampetta, minusta näyttää sopivalta määrältä (koska mahtuvat kaappiin?????) mutta laskettuna on kummallakin lapsella reilusti yli 10 takkia.... joista kuitenkin n.3-4kpl kosteussuojattuja, pari vettä hylkivää takkia ja muut erilaisia tuulipuku, urheilupuku, windstopper (by pop) yms... no joo mutta näissä ei siis niin crazy tilanne ollenkaan...
Tässä Josefinan ja Joonatanin ulkovaatekaappi, collegetakit ei edes tänne mahdu, muutama Jossun neule vain reunaan ja windstopper, kaikki muut ovat kosteussuojattuja! siis reimatec, pop,ticket, huppa, ver de terre... eli joo, kröhöm, tarhassa vielä pari 2osaista tickettiä, mummolla legon haalari, reimatec takki yms kummallekkin... + ne tukholmasta ostetut ticketit + lattialla olevat reilut asut.... Jossulla pääsin 11 kotona olevaan kosteussuojattuun asuun ja Jonella yhdeksään. Liikaako? kantsiiko edes kysyä, juu näistä lähtee osa.
Tässä sitten näitä, muutama Jossulle liian pieniä, jotka menee Jadelle talteen, mm. Name It vihr. takki, Legon takki, pinkki NP takki, H&M:n vakosametti takki... okei, näistäkin kantsis myydä pari pois? + kaverillani on lainassa 3kpl Jossun 80-86cm asuja joten niitä on vielä lisää. Tuossa on sitten muutama vielä liian iso, ruskea ticket uffo 92cm, ja 3kpl ticketin 2os asua 98cm, näistä jonkun voisi myydä? ja ties mitä muuta, Jadellakin on valmiina jo vaikka mitä, ja edelleen + ne tukholman ticket ostot joissa jokaisella pari kolmekin takkia...

joten..; -J- joutuu tulemaan meille taas katsomaan nuo läpi ja viemään mitään multa kysymättä, muuten en osaa päättää, haluan pitää kaikki, ne on niin kivoja ! TAI pitäisköhän blogata mitä jokaiselle lapselle mulla on ja kysyä teiltä?

-J- raukka joka on omien sanojensa mukaa huutisorjani pitää myyntiä yllä täällä: http://huuto.net/fi/showlist.php3?seller=oskarinoksa Kuitenkin haluan todeta tähän väliin että kuulema tämä huutisorjan oikeus on vain yksinomaan minulla, joten taidan olla aika onnekas ;) Tosin -J- raukka ei ole kyllä... sen kämpän on valloittanut mun vaatekasat ja sen hermot on vallanneet painajaisena roikkuvat vaatteet ja huutis ilmoittelut ja pakkaamiset ja postittelut. Kuitenkin; tätäkin kautta, kiitos rakas, oikeasti =) ehkä mä joskus parannun tästä shoppailumaniasta ja alan virkkaamaan pitsijuttuja -J-:lle, mutta ehkä tämä siis vain päiväunissamme.... ;)

TUUSIS

36 kommenttia:

Mimi kirjoitti...

Mikäs se sun huutistunnus olikaan? ;) Haeskelen justiinsa pikku-Puhille vk- ja talviasuja...

Pieni Lintu kirjoitti...

No onhan sun bloginkin nimi friikkeyteen liittyvä.. ;)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

noo mutta onhan kenkäfriikeillä esim. sata pari kenkiä (tai jotain) :o)

Mari Wee kirjoitti...

Muahhahhaa :D Olipa rattoisa aamuherätys, kahvi meni väärään kurkkuun kun rupesin tätä lukemaan :D Pitäskö meidän pitää sellanen "blogiystävämyynti" täällä meillä, open house-tyyliin joka mammalle ovella oma lasillinen jotain mimosaa tai bellini, ja sitten penkomaan Tuusiksen vaatekasoja läpi :D

Ja hetkinen, miten niin yksinoikeudella? Mähän olen tällainen free-työntekijä muutenkin, jos provisiosta sovitaan niin mähän teen melkein mitä vaan. Melkein XD Etenkin kun en ilkeä ikuna sua edes laskuttaa XD

anrinko kirjoitti...

Uuh...ja mä luulin et mä olen paha!
Tästäkin riippuvuudesta pääsee vähitellen eroon. Tai ainakin se helpottaa.
Pitää vaan tietoisesti hommaa aloittaa.
Mun tavoite ollut saada visa lasku aina puoliksi seuraavan kuuhun nähden. Ja nyt toiminut...mut aloitinkin 1600e laskusta...et silleen.
Teillä on aivan liikaa noita ulkokamppeita. Laita ihmeessä ainakin puolet pois! Meillä on kanssa liikaa...mut ei noin montaa. Mutta mekkoja ja hameita ym kertyy typylle.
Mulla tietyt hyllyt ja kaapit mihin pitää mahtua ja jos alkaa tursuaamaan yli, siivoan hurjaasti huutikseen kamaan.
Eli TSEMPPIÄ tähän hulluuteen!!!! Meitä on täällä oikeasti aikas monta...

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hih, mahtavan paljon välikausiasuja! Miten teillä kaapit riittää?

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä!

Saattaisin osata auttaa :-).Kaipailit tuossa aikaisemmin niitä turkooseja reimatecejä. Mulla olis 92cm toppatakki, tosi hyväkuntoinen ja taas tarvetta 110cm välikausivaatteille tytölle kevääksi.Kiinnostaisko jonkinlainen vaihto, asutaan meinaan Espoossa molemmat?

Tuusis82 kirjoitti...

Kaneli: mun huutistunnus on viidenaiti, mutta en sille mitään listaa kun en saa aikaiseksi varsinkaan postitettua ja pakattua yms, joten -J-:n tunnareilla mennään joka on oskarinoksa.
-J- okei, yksinoikeudelle ILMAISEKSI mulle ;) oot niin hölömö et teet sitä muutaman rätin vastapalkalla, jotka saisit ilman sitäkin kuitenkin ilmaiseksi =)
Anrinko: mulla ei ole enää visaa, onneksi, mutta mastercard on KOKO ajan täynnä ;)
Vauhtivekaroiden äiti: käytävä täynnä kaappeja ja vielä ihanasti rempattu sisävarasto jossa iso tanko, tilaa siis riittää hyvin!
anonyymi: laittaisitko kommentteihin sun sähköpostin, en sitä julkaise ja ottaisin sinuun yhteyttä :)

muille: -J- vielä soitti ja sanoi että mun pitää karsia noi välikausikamat KOLMEEN per lapsi, en pysty!!!!

Helmi kirjoitti...

Huh. Kyllähän teillä tuota vaatetta riittää...

Minä voisin mielelläni ostaa teiltä yhden ruskean ticketin 92cm.;) Ja oisin kiinnostunut siitä yhdestä vaaleanpunaisesta haalarista, josta silloin mailasit, jos sulla on se vielä...

Helmi kirjoitti...

Niin ja olisin kiinnostunut näkemään mitä vk-vaatteita sulla on per lapsi haalittuna.;)

Tuusis82 kirjoitti...

HELMI: mulla on se sulle kun en ole muistanut varmistella haluatko, siis se lenne 68cm :) mutta itse olisin sitä mieltä että sen ruskean uffon 92cm säästäisin muttai olla että Mari on ihan eri mieltä asiasta ;) jos se myyntiin päätyy, ilmoon sulle :)

milla kirjoitti...

"blogiystävämyynti" voi olla hyvä idea :D
Siis aivan järkyttävä määrä noita kamppeita.
Meillä lapsilla on 1 takki ja 1 housut ulkokäyttöön, sitten on jotain kauppa vaatteita ja sade kamppeet tietty mutta yhdet kunnon ulko vaatteet.

Annika kirjoitti...

Onko sulla ylimääräsenä 74cm kosteuden pitävää vk- haalaria?

Meillä on nyt 68cm reima syksyksi, mutta se ei mun mielestä ole mitenkään kosteussuojattu ja sellaista tarvittaisiin.

tyttötiimi kirjoitti...

Hauska postaus.
Kyllähän friikin pitää olla nimensä veroinen. Tehän voisitte todella järjestää kaksi kertaa vuodessa sellaisen Tuusiksen ystävämyynnin, jonne kaikki vaateblogimammat matkustaisivat sanoin joukoin. Vain käteiskauppa, buffetista vois ostaa kahvia, mahua , pullaa. Mimon äitee leikittäis lapsia, oskarinoksa-äiti olisi myyntitykki. Sinä ottaisit vastaan seuraavan kauden tilauksia mitä voisit taas ostella. Näin kaikki olisivat valtavan tyytyväisiä.Eikä sunkaan tarvis lopettaa shoppailua ja alebongausta. Ne vaatteet ei tuliskaan kaikki teille käyttöön vaan meille muille jotka ei asuta niin hyvillä apajilla tai tehdä niin hyviä löytöjä kuin sä.
Ei kun tuumasta toimeen =)
ps. tosi kivoja vaatteita teidän kaapissa roikkuu.

Sini kirjoitti...

Ja täällä kaivattaisiin 80 kokoista vk-haalaria Eeville.Löytyiskö mitään kivaa?Ulkoilutettiin tänään ekaa kertaa sitä ruskeaa mini a turea ja näytti olevan vähän nafti jo lahkeista. Toista siis tarvittaisiin syksyyn..

Marika kirjoitti...

Voi sua! Oot kyllä ihana :D
"blogiystävämyynti" hyvä idea, tulisin viivana paikalle.
Meillä on välikausivaatteille tarvetta, joten teiltä varmaan löytyisi jotain meille sopivaa.

Anonyymi kirjoitti...

ihania vaatteita kasoista pilkistää :)
mutta tuntuu kyllä aaiiika paljolta kum meillä on molemmilla lapsilla yksi haalari ja lisäksi vain kauppatakki.. hyvin ollaan pärjätty :)

-TiiA-

Anonyymi kirjoitti...

Tää tuli tarpeeseen :) Nyt ei mies varmaan sano mulle ikinä enää mitään, kun teidän vaatetangot näytin ;) Ihaniahan nuo kaikki ovat, uskon että on vaikea karsia. Harmi, kun teillä ei ole ketään meidän kokoista.

-Jamina-

S kirjoitti...

Ei tullu mulle yllärinä tuo vaatepaljous.

Mutta tosiaan on liikaa, aivan liikaa kaikkea.

Meillä on molemmilla pienillä parit vk-haalarit ja sitten sekalaista takkia ja housuja. Riittävät aivan mainiosti.

anrinko kirjoitti...

Toi blogiystävämyynti on todella hyvä idea!!!
Pistä myynti vaan pystyyn ja blogiin ilmoitus. Eiköhän porukkaa saapuis ostoksille. =)
Ja siinä samalla voisi olla blogitapaaminen. =)

Essi kirjoitti...

Eka (tai siis toka) tuli väärään kohtaan, eli uusiksi:

O M G !!! :) :) :) Sulla on noissa vetimissä kiinni etelänmatkan verran per lapsi, ainakin!

Katja kirjoitti...

Tuolla jossain pilkisti ruskearuudullinen takki, onko Popin ja mitä kokoa? Minä voisin ostaa jos koko täsmää :)

Meillä on (nyt en laske teiniä mukaan) jokaisella 1-2 takkia ja pienillä haalarit. Kyllä niillä pärjää :)

Tuusis82 kirjoitti...

tyttötiimillä oli tosi hyvä idea! Tosiaan mä tykkään bongata kaikkea kirppareilta ja alesta, tänäänkin löysin reimatec+ haalarin -J-:n Vänelle talveksi ilman reikiä ja vain karheumaa hieman, 3€ !
Katja: Mä myin sen meidän 86cm saman ruskearuud. Popin takin jo Minnylle ja tuo 92cm meille jää, kuten Jeren sama 128cm vielä käyttöön, sit kun jää pieneksi, armotta myyn jos sillon vielä teille on hyvä.

En ole sanonutkaan ettei vähemmällä pärjäisi, mutta kun se ULKOVAATTEET on mun intohimo lastenvaatteissa erityisesti.

Sifia kirjoitti...

Minäkin himoitsin tuota ruskearuudullista takkia. ;) Mutta muistelen että sinä itsekkin tykkäsit siitä joten et ehkä halua siitä edes luopua. Mitähän kokoa se olikaan?? :)

Hansu kirjoitti...

Ja mä kun saan päänsärkyä ja kauheat omantunnontuskat jos mulla on kaksi takkia/kausi/lapsi =D

Oikeasti, noilla lentäisitte ja etelään viikoksi. Olisikohan vähän liikaa ;)

S kirjoitti...

Sellainen bloggarikirppis olisi hyvä, että jokainen tois mistä raskii/haluaa/joutuu luopua ja sitten jossain tavattais, osteltais, vaihdeltais, myytäis=)Jutusteltais, kahviteltais=)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Voih..mä en voi kun nauraa...on meilläkin paljon vaatteita...
Tyttötiimin ehdotus hyvä...

Mia kirjoitti...

-J-:n jälkeen minulla on etuostooikeus (niille mitkä ei mene huutikseen), eikös vaan Tuusis?? ;D
Po.Pin ruututakeista kysyt sitten ekka minulta, jos myyt joskus ja meille menee. Ja hei! minähän tulen teille kohta ja voin ostaa meille sopivat pois kaappitilaa viemästä! ;)

milla kirjoitti...

Tosi hyvä idea kyllä toi blogikirppis :)

Anonyymi kirjoitti...

Sanattomaksi veti! Aivan mieletön määrä ulkovaatetta, ja nuo siis vain välikauteen? Sitten saman verran talvivaatetta... Saa olla jo kaappitilaakin rutkasti. Olen pitänyt itseäni lastenvaatteisiin hurahtaneena, mutta en kyllä paini samassa sarjassa edes :) Meillä on pari haalaria per lapsi, ja pari takki+housut settiä. Siinäkin liikaa mun mielestä. Ja näistäkin toiset kirpparilta/huutiksesta. Sulla oli noi kirppariostot vain "mummola-varavaatteina", eli niitä ei edes lasketa... Hui, en edes ymmärtänyt että vaatetta voi olla NOIN paljon! Tosi hyvä että sulla on kaveri joka yrittää vähän tolkkua tuohon saada... Siis ihan oikeasti, on lähtenyt hieman lapasesta sinulla tämä jo, eikä millään pahalla! Oletko koskaan laskenut kuinka paljon rahaa noihin on mennyt? Kannattaisi ehkä. Mulle tuli mieleen tyttäreni katsoma ohjelma Touhukkaat missä on aina joku olio, joka haalii kaikki maailman milloin mitkäkin, sä voisit olla sellainen välikausivaatteiden haalija. Kutsutaan Touhukkaat apuun, että jää välikausikamppeita meille muillekin!

Tuusis82 kirjoitti...

MIA: tottakai siulla on etuosto-oikeus, ehdottomasti!

anonym: valitettavasti tuotan pettymyksen talvivaatteiden osalta, koska meillä ei ole kaikilla edes 3 pukua/settiä, ne olen karsinut jo =) eli Jossu on ainoa jolla on 2 haalaria + takki ja housut, muilla 2 haalaria tai settiä, ja yksi kauppatakki ehkä.
Myös hintavuudellaan: en ole ostanut normaalihintaisena juuri mtn noista, ticketit on aleista, tutuilta, kirpparilta, traderasta... ja usein syyni ostaa noin monta on, että nokun se oli niin edullinen, ei siis hyvä syy, eikä perustelu mutta kuitenkin kerron =) jee, mä olen touhukas :D

Helmi kirjoitti...

Ihan totta sellainen blogiystävämyynti ois hyvä idea!!!

Tuusis, joo luultavasti haluan sen Lennen haalarin, jos et siitä hirveitä pyydä.:) Uffoa en varmaankaan tarvii, mut jos kaksiosaista ois niin sitten...;)

Kannattaa varmaan jättää pari haalaria ja kaksiosaista asua Jossulle ja Jonelle, meillä ainakin on hyvinkin käyttöä neljälle kosteussuojatulle asulle. Ei niitä kuitenkaan ehdi heti aina putsata kun likaantuu, itse en ainakaan voi sietää omilla lapsilla likaisia vaatteita.

En käsitä miten sä aina löydätkin tosi edullisesti kaikkea, oikeesti! Sekin Tukholman ticket-ale...Itse ne koskaan löydä kirppareilta mitään tosi hyviä löytöjä.

tinni kirjoitti...

hmm. jos olet halukas luopumaan esim. hp:n puvuista koossa 98 tai 92(poikaväreissä) niin ilmaisen kiinnostukseni ostaa sulta sellainen... taitaa olla niin kevyitä pukuja että pk:tkaan ei o isot.

Viivu kirjoitti...

:D Ihana kasa takkeja!

Ensi visiitillä blogissasi, ja täytynee tulla toistekkin ;)

äiti kuudelle kirjoitti...

Sie oot paras xD En ikinä sais kerättyy noin paljo vaatetta näille kuudelle edes yhteensä !

Joukossa on toooooosi ihania löytöjä !

Siul on hyvä vainu kun haistat parhaimmat alet :o)

Anonyymi kirjoitti...

menee kyllä mielestäni jo hieman yli! Ei kukaan lapsi tarvitse 10 takkia yms.. Hirveää luonnonvarojen tuhlausta minusta!

Anteeksi vaan!