perjantai 7. elokuuta 2009

Ticketin tilaus tuli !


Tosiaan olipas nopeaa toimintaa Tanskan ticketiltä! Tilaus tuli kotiovelle ennen 11.30 jo, vaikka soittivat että tulevat ennen 12 jos ehtivät, meitsi oli tavalliseen tapaan ilman housuja avaamassa ovea kun luulin että naapuri tulee kahville! Ehkei DHL:n mies siihen kuole, oli mulla alusvaatteet ja suht pitkä t-paita...

no tässä saldo, taidan muuttaa timbuktuun, ihania nimittäin nuo muiden ostokset! Mä pidän ne itelleäni ;)

Jossun pinkki baggie haalari on ihana! Mietin tilaanko pinkin fandango baggie A vai baggien, oli ihan eri paikassa nämä ja tilasin ilman A:ta koska ajattelin että JOS siinä ois se ihana lehtikuviollinen vuori, ja oli! Ihanaa! kertokaa heti mulle jos teillä jollain on myydä lehtikuviollisia pinkki-limejä tai yksivärisiä limejä (ticketin tai muun) asusteita! Jossulla menee rukkasista 1 ja 2 ja hatuista 48-52cm riippuen aina merkistä ;)

Jonen 80cm oliivi snow baggie saattaa olla liian pieni, kokeillaan ja vertaillaan vielä, nyt en ehdi, mutta jos jotakuta kiinnostaa niin lähtee sillä 54€ millä ostinkin, JOS se on pieni meille.

TUUSIS

ps.Koitan tänään blogata madonnan konsertista (siis sieltä kauuuuuuukaa, marjoista yms yms...)

8 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Jos haalari on pieni, voisin sen varmaankin ostaa :)

Myrmeli kirjoitti...

Mä olisin kiinnostunut oliivista baggiesta, jos sattuu olemaan liian pieni. Mulla on tällä hetkellä huuto.netissä voittava huuto samankokoisesta, mutta jos en sitä voita....

äiti kuudelle kirjoitti...

Ihana tuo lehtivuorinen haalari ! Ihania varmaan kaikki :D

Mie ostin viime talvena Emilille Ticketin kokoa 86 ja epäilen et sekään ei meillä mahdu koko talvea.

Onko noissa nyt samat mitoitukset kuin viimetalvisissa ?

Oliviah kirjoitti...

Meillä fanitetaan kanssa tuota lehtikuosia ja sitä löytyy kahden baby baggie haalarin vuorista ja lisäksi meillä on myös myssy ja huivi sekä fleecehaalari tuolla kuosilla;)

Tuusis82 kirjoitti...

Muille: koska Annika ei haalaria sittenkään halunnutkaan niin se on edelleen vapaa :) eli oliivi snow baggie 80cm vastaa siis 86cm hyvin, uudet laput kiinni ovh 115€, nyt 54€. Mailiosoitteen voi jättää tuohon jos haluaa, mittoja en jaksa ottaa joten vain sellaiset jotka tietää haluavansa sen haalarin =)

Tuusis82 kirjoitti...

Oliviah: Haluan haluan haluan! Olikos teillä se 74cm sama? et olisi myymässä noita =)

äiti kuudelle: Meille menis varmaan baggiesta ja othellosta se 80cm vielä tämän vuoden, muttei tuosta baby mallista menisi koko talvea :)

Mia kirjoitti...

Ihana tosiaan tuo pinkki! :)

anrinko kirjoitti...

Minä voisin haluta tuon vihreän haalarin jos se sopii meidän ukolle.
Voisitko laittaa mulle mittoja s-postiin. Osoite sulla taitaakin olla. =)