keskiviikko 19. elokuuta 2009

YKSI FLORA KOODI ?Mä ostin tyhmänä flora rasvaa meille ja vähän mummollekkin saadakseni muumimukin ilmaiseksi, tosi järkevää juu... no yksi koodi ei nyt mitenkään toimi! siis ei mitenkään, olen siis yhtä koodia vajaa, jos jollakin on ylimääräinen yksi, olisin tosi kiitollinen, en halua mennä ostamaan 13:sta flora rasiaa sen takia ;) ihan höhlää muutenkin kun yksi ei toimi, jos viitsis, niin valittaisi, muttei nyt jaksa ;)

Eli siis kiitollinen olisin yhdestä koodista jolla saa sitten muumimukin (joo siis 12 koodilla saa, mutta yksi puuttuu enää).

KIITOS !

(tämä koodi on käytetty)

muuten se yksi koodi mikä ei toimi on: UQ7YLZ, olen koittanut U:ta V:nä, Q:ta O:na ja kaikkea mutta ei se pelaa ;)

TUUSIS

5 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Jospas se ei toimi sen takia,että joku on kaupassa raotellut rasioita, ja pistänyt koodit ylös, ja käyttänyt:/ Tätä, kun on nyt tuntunut tapahtuvan raivostuttavan usein, kun ihmiset haluaa hinnalla millä hyvänsä noita mukeja. Jos ne oodit olis laitettu siihen sisäkannen kääntöpuolelle, niin sitten niistä olis varmaan auottu ne sisäkannetkin...*murinaa!* Eli, otahan yhteyttä sinne asiakaspalveluun, ja kerro ettei se yks koodi toimi, ja kerrot sen koodin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Mulle kävi niin, että joku oli kaupassa kurkkinut koodit.. :( Sain uudet tilalle ku valitin. :) Nyt mulla on ylimääräisiä..pistän sulle yhden! ;)

CHS537

Pieni Lintu kirjoitti...

Toimiko tuo??

Tuusis82 kirjoitti...

PIENI LINTU ! KIIITOS; toimi ja tulostinkin jo setelin jolla saan sen mukin hakea, iso kiitos! en ehtinyt vain kiittää heti kun suunnittelin Kaisan kanssa tuota hyväntekeväisyys keräys bloggausta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hyvä että toimi tuo!!! :) Kiva että sinäkin saat mukisi!!! :)