tiistai 22. syyskuuta 2009

Ärrrrsyttävää ! LÖYTY LAUKKU !

MUOKS!
Jee, löysin laukkunu! se oli vaatekasan alla jonka olin päättänyt säästää Jadelle (perus lindex trikoita...) etten osannut katsoa sieltä, huh, onneksi löytyi!
ja se Caron (tumma nainen) nimenkin Roosa tiesi joten kaikki hyvin taas Tuusislandiassa ;) niin hyvin että meitsi taitaa kävästä tänään Omenassa... ja -J-:n luokse on mentävä kun ne ticketit tuli!


Ajattelin aluksi etten bloggaa tästä, mutta kun kiehuan sisältäpäin, on pakko.

Olen kadoittanut laukkuni, kyllä, TAAS. Vaikka olen mukamas yrittänyt pitää paremman huolen, mutta ei, se on kadonnut, toissailtana sen muistan nähneeni. Lompakko, neuvolakortit yms meni siinä, olen jo menettänyt toivon että sen löydänkään ja pitää kait kuollettaa kortit. Hitto, ihan itselleni olen todella vihainen ja turhautunut, miten en onnistu pitämään huolta omasta laukustani?? saati ottanut opikseni viimeaikaisista unohduksista, jotka siis vain pahenee. Toivottavasti Jade ei jää johonkin ostoskärryyn seuraavaksi!

Jos joku tietää mistä saisi lisää muistikapasiteettia niin kertokaa PLIIS.

Laukku oli siis marimekon unikko, muttei suinkaan se vanha risainen oranssi-ruskea vaan sellainen hieman petroolinsin-ruskea/musta unikko... tuskin sitä nyt kukaan bongaa mutta pitää nyt omaksi hyvikseni siitä vielä sössöttää. Tekisi mieli kyllä lyödä pää muutaman kerran seinään.

Ticketitkin tulee 2-4 maissa iltapäivällä, soittivat että sillon tuovat, kysyin että eikö ehtisivät aikaisemmin, minäkö malttamaton? poikien äiti kertoi että tähtitakeissa ei ollutkaan punainen vuori vaan VALKOINEN ja lappu mukana että saattaa päästää väriä joten pitäisi käyttää ensin jossain etikka liemessä, PÖH, mietin jo valmiiksi että en maksa 95€ (isompi takki oli sen) sellaisesta joka saattaa päästää väriä!!! Ihan pöh. No odotetaan kun ne tulee.

Noh, jospa mä meen nyt hakkaa päätäni siihen seinään....

TUUSIS

10 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Ai Caron Barnes?

Mia kirjoitti...

Voi siun kanssas!! ;D

Ida-Antonia kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti laukku jostakin ilmestyy.

Tuusis82 kirjoitti...

JOOO ! Kiitos Roosa! Ois vaivannut taas pitkään ellet olisi sanonut.

Tuusis82 kirjoitti...

Löytyhän se! että mä olen ihan alhopää.

Satu kirjoitti...

Onneksi laukku löytyi! Itse olen ihan samanlainen lahopää. Monesti olen juossut kaupungilla paniikissa kauppoja läpi huhuillen laukkuni perään kun sen olen käsistäni jonnekin laittanut. Kerran se olikin pidemmän aikaa poissa pelistä (tosin lopulta selvisi missä) kun lähdettiin lasten kanssa Iisalmeen täältä Keski-Suomesta ja matkalla pysähdyttiin Kuopion ABC:lle niin sinne se jäi. Iisalmessa etsin, että missä hitossa se on!!! Kaverin ja hänen lasten kanssa mentiin kylpylään viideksi päiväksi vielä! Onneksi oli täysihoidolla ;-) ja kaverillani sitten lainata rahaa mitä tarvitsi ja kotimatkalla pomimme sitten laukkuni Kuopiosta mukaan :-))) Että et ole yksin ongelmasi kanssa :-)

Tuusis82 kirjoitti...

Mä aluksi ajattelinkin että olen vaan laittanut sen kotiin/autoon johonkin; että kohta se löytyy (Jumboon olen sen jättänyt Mian kanssa ja minnes muualle...) mutta tänään menin jo paniikkiin koska sitä ei ollut löytynyt, no löytyhän se....hyvä minä.

Joo, kyllä se on muuten ihan pakko omppuun suunnata, ihan vaan käymään...

Kotiäiti kirjoitti...

Huh, mä olisin kyllä ihan paniikissa, jos laukkuni johonkin unohtaisin!

äiti kuudelle kirjoitti...

Tjooh, miulla ei ole edes laukkua mitä hukata :o/ Yhteinen lompakko, yhteiset rahat, mies mukana aina ruokaostoksilla ja jos ei niin sit lainaan miehen lompakkoa :D

Mut takuulla kävis noin jos ois laukku olemassa : en muistas ottaa sitä mukaan...

Satu kirjoitti...

Laita mulle osoitteeseen drmr80@gmail.com sun gmailin sähköpostiosoite niin saan kutsuttua sut lukemaan mun blogia :-) Se on ei näy nyt enää kuin kutsutuille.