keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Me&I medaljonkimekoista


MOI !
Onkos teillä lukijoilla ja kanssablogisteilla medaljonkimekkoja tästä mallistosta?

Mä olen nyt meidän 3 mekkoa pessyt 3kertaa, ihan oikein, ja swipen oikeilla hyvillä pesuaineilla (jolla palautin värejä yms jopa vanhoista!) ja tietenkin oikeassa lämpötilassa, ja uuteen verrattuna haalistuminen on musta todella selvä, kuva ei edes tuo sitä tarpeeksi esille.

Kertokaa onko tuo normaalia teilläkin vai onko mulla vaan sattunut kaikki 3kpl värivirheellisiä?

TUUSIS

16 kommenttia:

Ida-Antonia kirjoitti...

Meillä kys.mekkoa pesty vasta kerran joten en osaa oikein sanoa, mutta kutsuilla kiinnitin huomiota siihen että esittelijän tämä mekko oli haalistuneen näköinen. En silloin sen enempää ajatellut ja kun tyttö tämän mekon itselleen valitsi niin tuon tilasin. Mutta mutta nyt kun asian otit puheeksi niin ei tuon hintaluokan vaatteet noin saisi haalistua. Jossain muussakin blogissa oli juuri juttua että ruskea väri nimenomaan näissä haalistuu. Jonkun kaupunkipaidassa oli myös näin käynyt. En muista enää kenen blogissa, kun kiireessä päiväkahvitauolla tuoreimmat tekstit lukaisin. Mutta ilmeisesti yleinen ongelma me&i:n ruskeissa vaatteissa :/

Anonyymi kirjoitti...

Olin Me&I-kutsuilla pari viikkoa sitten ja myyjä kertoi, että medaljonkien kanssa on tosiaan tämä haalistumisongelma. Niitä myytiin sitten alella, ilman palautusoikeutta.

Luulisi, että noi voi palauttaa, jos oot normihinnalla ostanut.

Anonyymi kirjoitti...

Nehän tosiaan vedettiin välissä pois mallistosta, koska osassa on tätä ongelmaa. Osa (esimm. meidän) on pitänyt värinsä täydellisesti. Koska ongelmakankait ei enää voida jäljittää ovat nyt alessa "osatajan riskillä".
Reklamoida voi jos on ostanut ennen tätä alea.

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

mä ostin tuon tunikan alennetulla hinnalla. ekan pesun jälkeen en kyllä osaa sanoa, että olisi merkittävästi haalistunut, tosin kun ei ole mihin verrata, niin vaikea sanoa.

S kirjoitti...

Ja myös punaiset japanihenkiset mekot haalistuu...

Tuusis82 kirjoitti...

Noi voi palauttaa, ne oli normaalihintaisia, ja lähinnä mietinkin sitä ostanko ollenkaan takaisin samoja... mä olen ollut kyllä tyytyväinen 100 muuhun meidän me&i vaatteeseen =) ja pesin noi tahalteen nyt kaksi kertaa peräkkäin että näen haalistuuko.

zanne kirjoitti...

Heips, jos olet vielä vailla kirppis seuraa sunnuntaina niin minullakaan ei ole vielä ketään seuraksi. Olisin menossa Myyrmäkeen, haluatko tavata siellä?

Kotiäiti kirjoitti...

Ohhoh, on kyllä tosi selvää haalistumista!

milla kirjoitti...

Kysy oisko mahdollista saada se 30% takasin ostohinnasta kun kerta ovat juuri noita virheellisiä?

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Moi!
Meillä nuo mekot (mun ja Liljan) on palautuksessa just samaisesta syystä...on myös tilattu silloin heti kun myynti alkoi...meillä myyjä (mun ystävä) kertoi että tällästä ongelmaa on...

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin juuri kutsuilla että tuossa ruskeassa on jotain väri ongelmia ollut ja myivät nyt alennettuun hintaan ne!!

Anonyymi kirjoitti...

me&i -myyjänä voisin teille vähän valottaa tätä medaljonkimekkoasiaa :) Eli ihan ensiksikin vaihto ei onnistu, koska nämä lasten mekot on loppuunmyyty. Ja tämä värin haalistuminen menee vielä ihan normaalin haalistumisen piikkiin eikä ole reklamaatioperuste. Reklamaatiokelpoisissa mekoissa ruskea väri muuttuu lähes beigeksi. Eli niissä värin kiinnityksessä on tapahtunut virhe.

Kaikissa me&i:n vaalealle pohjalle värjätyissä vaatteissa tapahtuu jonkinasteista värien haalistumista. Näkyvintä se jo juuri tässä ruskeassa sekä punaisessa värissä. Värin haalistuttua pesussa tuon verran, saadaan aikaan ns. vintage look, jota näissä vaatteissa tavoitellaan.

En tiedä tuliko tämä nyt ollenkaan selvästi sanottua... Itsekin ensin närkästyin, kun oma medaljonkitunikani haalistui heti ekassa pesussa. Lopulta vain piti todeta, että näillä väriyhdistelmillä ei painamalla ole saatavissa pysyvämpää väriä. Tunika on kuitenkin huippuihana vielä hiukan haaleampanakin enkä siitä halua luopua :) Ja tiedän, että kahden ekan pesun jälkeen tunika ei enää haalistu ja koskaan saumat eivät ala kiertää tai pesunukka hyökkää yltiöpäisesti kimppuun ;)

Iloisia medaljonkityttöjä kuviin odotellessa,
Ralla

äiti kuudelle kirjoitti...

Noita on meillä myös useampi. Myyjä sanoi että ovat - 30% alessa sillä voivat tosiaan haaleta pesuissa enemmän kuin yleensä : kanhas on värjääntynyt jo värjäysvaiheessa epätasaisesti tms.

Ainakaan meidän tunikoilla ei ole palautusoikeutta, mutta en sit tiedä onko normaalihinnal ostetuissa ?

Kysyisin sinuna suoraan Meandilta tai sit omalta jämyltä.

Meidän tunikat eivät haalenneet kyllä pesuissa. Tosin on vasta kerran pesty.

Laura.Ny kirjoitti...

Itse laitoin ko. puljun kokonaan boikottiin vähän aikaa sitten, ihan käsittämätöntä p*skalaatua ollut tämän syksyn vaatteet (plyysit ihan ok kylläkin vaikka housuissa yhä kuminauhojen kanssa ongelmia).
Jos ostaa lapselle 30e mekon niin kyllä sen pitäisi pysyä hyvänä paria pesua kauemmin!

Minä suuntaan omat fyrkkani tästä lähtien ihan jonnekin muualle.

Sokrutin kirjoitti...

Sen on saanut huomata ettei reklamaatio kannata. Vielä p*skempi maku jää suuhun.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli eka ja viimeinen kerta kun ostin Me&I:n tuotteita. Kesällä "hurahdin" sammakko-mekkoihin jotka oli muka pakko saada tytöille. Onhan ne ihanat edelleen muttaa oikeasta pesulämmöstä ym. huolimatta mekot ovat haalistuneet todella paljon:( Alunperinhän ne oli ihanan raikkaat ja kirkkaat ja nyt semmosta haalistunutta mössöä, pesukertoja n. 10 takana.

Mutta joo, en toiste maksa arkimekosta kolmeakymppiä...