tiistai 29. syyskuuta 2009

Kirppissaldo maanantailta + leluja jtnHeips!
Tässä on ensinnäkin mun maanantain Akseli kirpparin saldo mitä löysin! Ihanat peltiset marimekko purkit jotka sopii meidän keittiöön, missä on unikkoa, ja punaisena, purkit oli yht 5€. Sitten PITKÄÄN kaipaamani Po.P:n valaskuviolliset housut, näin nämä jo kaupassa silloin mutten suostunut n.30€ maksamaan, ja alessa ei ollut enää silloin haluamaani kokoja, nyt löysin ne, uudenveroisessa kunnossa, Jonen koko 92cm, 6€! Uudet sydänsukkikset Jadelle 2,50€ sekä ruskovillan, todella hyväkuntoiset, uudenveroisetkin sanoisin pitkät housut 90cm t.sin Jonelle myös 8,50€! Lisäksi löysin reimatecin 110cm haalarin vaaleanpunaisena, haalarissa oli LIKAA muttei kun hieman karheumaa (mä saan sen lian pois...) joten siitä ei nyt kuvaa, meni pyykkiin 7,50€.


Sitten! Otin myös tehtäväkseni Jeremiaan 2A luokan kirpparikamojen keräyksen ja hinnoittelun, eli tässä muutamia lelukuvia ja kysyisinkin kantsiiko tuollaisia leluja esim listata huutikseen paremman rahan toivossa? lapset pääsisivät jollekkin kivalle retkelle näillä rahoilla... Kuvassa esim puhuva vauva My Little Pony joka puhuu suomea ja kutsuu itseään skywishes... My Little Ponua, iso poni ja 6 pientä..
Tällainen puinen soitinlevy lyhyillä jaloilla, tietääkö joku nimeä tai ovh:ta yms...?

Ihana valurautainen pieni keittiö, todella söpönen! muutamalla posliinikipolla.


Joten mitä suosittelette noista esim, huutikseen vai vaan kirpparille? Itsekkin ostin jo meille muutaman (vanhahkon) mutta toimivan kestovaipan toisen äidin kamoista, soitin heti ja kysyin hintaa, loput vien kirpparille tai listaan ne huutikseen...

TUUSIS

5 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Kyllä kirppareillakin ihan kivoja hintoja hyvistä leluista saa!
Mä olen myynyt My little Poneja 2-8e kipale. Sellaisesta puhuvasta My Little Pony morning sunshine hepasta sain 10e. Minusta siis ihan ok.
Tarkasta vaikka huutiksesta joidenkin vanhojen ponien hinta. Ja pyydä vaikka vähän alle sen kirpparilla. Menee kyllä. Keräilijät kiertää kirppareilla ja maksaa sielläkin haluamistaan poneista. Näin siis jopa täällä peräkäkylän Karjaalla. =)

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Leluissa on se huono puoli, että niiden postittaminen on kallista. Hinta tosin saattaa nousta korkeammaksi, eli varmaan vähän tuuristakin kiinni.

Mietin samaa kun olin laittamassa osaa vauvaleluista eteenpäin. Itse päädyin kirpparille, laitoin kokeeksi vähän korkeammat hinnat ja ajattelin, että jos eivät sillä mene, pudotan hintaa. Kaikki lelut meni ekana kahtena päivänä kirpparilla:) Ja hyvään hintaan:)

zanne kirjoitti...

Kirpparilla menee lelutkin ihan hyvin. Ja huutiksessa menee ainaskin nuo ponit kun pipoa! :-D
Myin viime vuonna tyttöni ponit (kaikki aitoja My Little Poneja) ja saatiin niistä tosi hyvät rahat tytön mopokassaan.

Saijja kirjoitti...

Taas ihania löytöjä.. Mun tarvii selvittää missä toi Akseli on muutama siit on irkissä jo puhunut. Jos sitä syyslomalla pääsis eteläsuomeen päin käymään... Eihän tota matkaa ole kuin 140km mut on sekin ny jotain kuitenkin..
Hassua toi et jossain sitä kamaa on ok jossain ei oo mitään tarjolla. Keravaltakin kun äidin luonna tekee reissui niin löytää jotain jopa, mut täällä ihan turha toivo

Mia kirjoitti...

Niin paljon kaikkee ihanaa!!! Siis ostoksia ja kirppislöytöjä tässä ja alla. :)

Minä veisin nuo lelut kirpparille, kyllä sielläkin tosiaan ihan hyvin saa hyvistä ja ehjistä leluista.