maanantai 7. syyskuuta 2009

Kommentoinnista ja kommenttiboksista!

Olen tässä yrittänyt 50minuuttia saada omaa kommenttilootaani auki, arpajaisten takia siis, mutta ei, se ei toimi!!! Kyllä se jossain vaiheessa, mutta nyt menee hermo, yleensä mulla ei bloggerit toimi kunnolla mutta varsinkin kommenttilootat missä paljon kommentteja, se näyttää että aikakatkaisi tai sivua ei voi näyttää, onko jollain ratkaisua?? Tästä syystä: pahoittelen oikeasti etten juuri ikinä kommentoi, en jaksa ladata sivua 100kertaa ja 25minuuttia jotta saisin sen auki! Haluaisin kyllä kommentoida usein, esim termiittien arvonta kommenttilootaakaan en saanut auki.

Noh, jospa tänä iltana olisi aikaa, Mian kanssa shoppailu on kyllä rankkaa, meinasin nukahtaa tänään monelle tuolille eri kaupoissa ;) mutta olin herännyt näin kuudelta, kuten tänään, unohdin laukkunikin jo istuessani Jumbon cittariin, onneksi se löytyi kun -J- raahasi minut sinne katsomaan, nyt yksi ostoskassi on varmaan unohtunut jonnekkin, todella GRRRR.

Huomenna keskiviikkona nähdään varmasti termiittien äiti ja pojan vaatteita Helmi Sellossa, todella mukavaa nähdä teitä! ja toivottavasti Shaolikin sitten vaikka sellossa illemmalla tai jotain? oisin Shaolillekkin aamulla kommentoinut Nishan kuvia, mutta eihän tämä toimi :(

Pahoittelut siis että arpajaiset saa odottaa, olen todella pahoillani, en ole unohtanut ja yritän uudestaan illalla! (nyt on pakko mennä oikeasti laittaa muksujakin valmiiksi)

TUUSIS

Ei kommentteja: