sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Tickettiä mm. listailtu huutikseen!


listailtu, tai ihan kohta listataan.. ylin setti 98cm T2H
Reimatec 74cm + pipo 48cm
98cm T2H
128cm T2H ylempi musta ja alempi pun 122cm, sama T2H.


Koska meillä noita välikausivaatteita on kertynyt, niin nyt muutamat hutiostot hullantuneena (joo, tiedetään, en ole järkiostaja!) on listattu huutikseen UUTENA, esim muutamat Ruotsista -60% alesta raahatut... yritän vielä limen 98cm sade setin asuineen jaksaa laittaa, tai sitten myöhemmin, myös jtn muuta tulossa uutta sinne, meidänkin kaappeja kävin läpi ja Jossulta lähti TAAS pois talvikamaa kun ostin sille sen lehtikuviollisen vaal.puna-musta ticketin takin + lennen vaal.pun housut ja T2H pipon vaal.punaisena... myös tajusin että meillä on 4 kauppatakkia... ehkä 1-2 pitäisi myydä?? en osaa vielä päättää.

Ja muuten se jo tilattu 128cm tyttöjen ruudullinen T2H talvitakki on myytävänä hintaan 85€ ensinmäiselle, tilasin sen mutta kyllä Julianna saa sen tähtitakkinsa...

Päänsäryn saattelemana taidan painua yöpuulle, arvontaa ei ole unohdettu, mutta 79kommentin kommenttilootaa tää ei avaa, joku kohta saa arpoa ne mun puolesta!

TUUSIS

ps.MUOKS ! näin käy kun kirjoittaa illalla kauheassa päänsäryssä ;) eli huutistunnus on OSKARINOKSA, se on siis -J-:n tunnus koska itse en saa aikaiseksi postiteltua kellekkään mitään ja tuo listailukin on yleensä vain vaippojen osalta mun hommaa ja nyt nuo =)

3 kommenttia:

shaoli kirjoitti...

;) Löytysikö muita värejä, kun ei tykkää tuosta limestä.... Pinkkiä koko 98?!!

Käyn katselemassa, josko olisi jotain neidille...

Satu kirjoitti...

Tää huonomuistinen ei muista, niin mikä se sun huuto.netin tunnus olikaan?

Essi kirjoitti...

Moikka Tuusis,
onko sulla vinkata et mitkä rattaat olis parhaat 1,5 vuotiaalle, joka nukkuu niissä satunnaisesti? Ja mistä ne aprhaat löytyis halvimmalla? Mitkä rattaat teillä on nyt?