perjantai 18. syyskuuta 2009

Monen päivän verran päivityksiä =)Jade sairaalassa keskiviikkona Jade sairaalassa tiistaina Jossulla jonain aamuna kun poikien tyyliin Mia oli vielä meillä, ihanat ruudulliset H&M:n housut (saatu Katilta, näitä lisää isompana haluan!) busino sukat, gumboree paita ja Moonsoon neule. Herra minäpä vedän teille raivokohtaukset joka ikinen aamu tässä huuto kuvassa Me&I kasetti t-paita, alla benetton paita, vuorelliset t.sin housut ja sukat kummatkin muistaakseni Lindex.


Jere vakavana, IdaT paita keltaisen ketun ysmystä n.7e ja salaisena vaatteena tulleet ruskeat froteehousut.

Mian ollessa meillä: Joonatan veti taas yhtä aamu raivariaan (ihanaa 2v uhmaa...) päällä 104cm (HUOM KOKO!) Lindexin velourhousut (-J-:n Vänen vanhat) ja myös Vänen vanha 104cm t-paita, alla 92cm pitkähihainen valkoinen paita.
Jossulla sama aamuna kuin Jonella yllä pääosin 104cm (Jone 2v3kk) niin Josefina 3v8kk pitää H&M:n vauvapuolen 86cm tunika/mekkoa ja Me&i 86/92cm pinkkejä legginsejä (tuli salaisina...)

seuraava aamu ja taas raivotaan... Joonatanilla 86cm vauvapuolen avaruuspaita ja Jossun vanhat Lilat 92cm Lindexin velourit

Jossulla kaverilta ostetut siniset (huom, en ole sinisen ystävä yleensä!) Hello Kitty t-paita ja hame, sekä Lindexin pinkki paita ja sukkikset.


Tässä kuvassa Jade "vauvana", laitoin sille kaverilta ostetut Tutan hippo housut ja H&M:n oranssin bodyn (Juliannan vanha...), Jade on tosi vauvamainen joten sopii hänelle, tosin oli koti asuna. Jade nukahti hassusti Iskän syliin.


yllä: Kuvia viimeiseltä parilta viikolta jolloin en ole ehtinyt blogata ;) selityksen kuvan yllä lyhyesti...

Teen illan aikana varmaan vielä toisen bloggauksen, koska ajatus ei pysy kasassa jos kaikki asiat laitan samaan =) Meillä on ollut "työntäyteiset" 2vkoa melkeinpä. Mia tuli silloin vajaa 2vkoa sitten sunnuntaina meille ja armotonta shoppailu oli torstaille (mä meinasin kuukahtaa monesti mutta väkisin halusin silti mukaan kaikkialle) ja sitten maanantaina meille tuli tosiaan toinen Miia kahden lapsensa kanssa, ja Jade joutui sinne Jorviin L3 osastolle kun ensin oltiin oltu koko aamupväö terveyskeskuksella, sitten lähetteen kanssa kotiin ja Jeren koulupalaveriin ja sieltä Jorviin uuteen lasten päivystykseen, sehän ei ole enää vanhassa paikassa vaan autolla ihan eri kautta mennään sisälle, uusi päivystys oli avattu 2vkoa aiemmin ja ihan jees paikka, tosin ihan liian ahdas, siinä leikkitilassa missä kaksi ovea lääkäriin/hoitajalle oli aivan liian pienet ainakin sille porukalle mitä maanantai iltana siellä oli, harmillista siis että eivät olleet ajatelleet sitä asiaa, kun mekin oltiin siinä 7h ajan...onneksi Jade on vielä niin "vauva" ja oli kuumeinen jottei halunnut leikkimään mutta olisi se ollut paljon hermoja raastavampaa olla siinä isomman kanssa kun oli tosi ahdasta.
Jade joutui osastolle kun tk lekuri ei löytänyt syytä 120 crp tulehdusarvolle eikä 39.1 kuumeelle, osastolla 2x katetroimalla sekä yhdellä pissanäytteellä saatu aikaiseksi syytä, koska yksi pissanäyte joka otettiin pissapussilla kadotettiin ja kahdesti pistäessä katetrilla rakko oli tyhjä, tosin tulehdusarvotkin olivat nousseet 235 ja kuumekkin ilman lääkettä 39.8 niin osastolle jäätiin, huolissani en sinänsä ollut, Jade oli ollut ihmeen hyväntuulinen ja hymyileväinen silti, päähän laitettaessa katetria piti kahta palikkaa kädessää kiivaasti ja heti huudon loputtua taputti niitä yhteen ja kikatti, ja hoitajaakin nauratti.
Jadelle tosin jäi osasto ajalta nyt valtava vierastaminen; ennen ei haitannut olla toisen sylissä ja nyt lähestyväkin vieras pelottaa itkuun saakka, kuten meillä ollut Miia ei saanut mennä Jaden lähelle ilman kamalaa itkua, tosi ikävää, toivottavasti tuo kammo lähtee! Tänään kun autoin Miia Ikean shoppailussa (kantoapuna) niin Jade oli Jeren Miia-kummilla (joo, tämän bloggauksen kolmas eri Miia!) niin oli ollut tosiaan vain sylissä, ei muualla suostunut, no mutta mäkin sitten shoppailin meille pähkinän expedit hyllyn 8:lla lokerolla, hylly tulee meille olkkariin kunhan hoitopöytää ei tarvita (okei, ei me olla käytetty sitä hoitopöytänä enää aikoihin mutta kunhan keksin mihin tungen siitä Jaden kamat!) ja muutenkin enstisen hyllyn osat häipyy, sopii meidän pähkinän värisiin malm lipastoihin. Nyt se meni kuitenkin yläkertaan tyttöjen huoneeseen ruskeiden -J-:tä tulleiden laatikoiden kanssa, mietin että turkoosit haluaisin myös... siis laatikot, nuo ovat muoviset, ne turkoosit on pahviset (kankaalla), samat mitkä -J-:llä jo on ja Mia osti... eli matkija olen mutta alakertaan meille sopisi turkoosi hyvin ;)

Jaden ollessa muuten sairaalassa ehdin käydä Jaden unien aikana täällä Miian seurana tai käytiin jossain esim kirppiksillä, myös illalla kun Janne oli Jaden kanssa ehdittiin tehdä jotain hyödyllistä, Ikean uutuus kankaista tuli aikaiseksi ensin yksi takki ja eilen tein vielä toisen mallia muokaten mekkomaiseksi ja kapeammaksi, samalla pidemmäksi Jossulle...

Tässä siis takki nro yksi... Mahtuu Jossulle kokona 92cm mutta menossa varmaan Jonelle, ei haittaa vaikka on pinkit kukat =) Takki numero kaksi meni päälle kun tänään sain sen ennen mummolle lähtöä valmiiksi enkä muistanut napata kuvaa... palaan siihen siis vielä. en osaa tehdä vielä vuorta joten noissa on vain hupussa vuorikangasta, mutta itseasiassa se ei ole haitannut näissä.

Palataan... katsotaan ehdinkö tehdä shoppailubloggausta yms enää tänään, luultavasti en jaksa, uskokaa tai älkää: mä käyn nykyään 22 maissa jo nukkumaan pakosti, EN PYSY hereillä! Vaikka nukuin tunnin päikkäritkin tänään... joten oikeasti ollut rankka viikko, vaikkakin mukava (tietenkin eri vieraiden osalta mukava, ei sairaalareissun osalta kylläkään!).

Puhuin tässä välissä puhelun enkä kyllä toista bloggausta jaksa millään joten palataan huomenissa, ehkä aamulla aikaisin saan enemmän aikaan. Nyt nukkumaan! (22.30...)

TUUSIS

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Uskon että oli rankka se minunkin vierailu, kun vaan joka päivä piti shoppailla. ;D Ja heti perään tulee toinen ja sitten sairaalaan ym.

Teille sopisi ihan älyttömän hyvin ne turkoosit laatikot olohuoneeseen, osta äkkiä ennen kun loppuuvat! ;D

äiti kuudelle kirjoitti...

No huh mitä pyöritystä teillä on ollut ! Ihanaa että Jade on jo terveenä.

Miten sie oot jaksanu vielä ommella tuossa hötinässä ? Ihana kangas ja takki muuten. Eikä nuo v.pun "kuka" haittaa mitään Jonellakaan. Ei niitä miusta silleen kukiksi miellä.

Nyt vain toivon teille rentouttavaa viikonloppua :o)