keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

GALNA DAGAR (Hullut päivät)

Minä olin siis reippaana mammana 20 vaille 8 Tapiolassa, olin suunnitellut ostavani meille 4pukua ja 2 poikien tyyliin Mialle. Suunnitelmani piti.

Tosin kun olin jonossa joku nainen kovaan ääneen tahalteen vieressä sano että häntä inhottaa noi trokarit kun kohta on huutis täynnä noita pukuja, mua nauratti ;) Sanoin 3 ihmistä takana olevalle ystävälleni Helenalle että olisi pitänyt sen Mian tulla itse 4 lapsen kanssa tänne rynnimään vielä, että kun ei saa edes kaverille ostaa ilman että torkariksi sanotaan, ja en ostanut edes jokaiselle omalle lapselleni!
Toisaalta, mä olen NIIN laiska ja liian kiireinen trokatakseni mitään tuollaista, mitä niistä saisi 5€ voittoa per puku? jee jee, ei olisi varaa. Viime vuonna ostin niitä reilummin ja vauvapalstalla keskusteluissa myin 2 pukua ja vaihdoin yhden ILMAN voittoa, tein selväksi etten halua voittoa niistä, enkä saanutkaan, tosin silloinkin vaadin että puvut haetaan multa kun en jaksanut millään postittamaan alkaa, ja siksi ei tulisi mikään trokaaminen mieleenkään, mä inhoan pakkaamista ja postittamista ;)

Jännä tosiaan siis että kun oli 6 pukua kädessä niin leimattiin trokariksi, sori että jankutan mutta kyllä vähän veetutti kun mä kerrankin olin itsestäni ylpeä ja ostin VAAN 4kpl vaikka mulla on 5 lastakin ;) ja mopo ei karannut yhtään! Yhdeltä tutulta tosin tuli tekstiviesti, hänellä 3 lasta ja 8 pukua lähti mukaan, terkkuja vaan sinne =) Eli olin ylpeä itsestäni.

Äsken tosin mittailin pukuja ja vertasin 86cm viime vuotiseen 80cm, MITÄ! Takki on hihoista PIENEMPI, siis 86cm hihat on lyhemmät kuin 80cm, leveys on suunnilleen sama ja helma 1cm pidempi, housut isommat, mutta tosi kiva, eli siis hieman harmitti etten ostanut yhtä kokoa isompia kaikki mitä nyt ostin mutta olkoot!

Meille lähti siis :
86cm vihreä
92cm turkoosi
98cm oranssi ja
122cm vihreä

Tosin siinä petin itseäni että pyysin vielä -J-:tä Jumbosta ostamaan 98cm pinkin meille, jos olisin tiennyt tämän koko asian olisin halunnut jo 104cm, eli se harmittaa eniten! enkä jaksa mennä uudestaan Tapiolaan hakemaan 104cm pinkkiä ja palauttamaan toista, eli olkoot.

Turkoosi oli muuten hieman tummempi kuin viime vuotinen, ihanempi mielestäni ;) Jadekin hyvin pärjäsi shoppailujen ajan, juuri subwayhin rantautuessamme Iskä soittaakin hirveän taustakarjunnan saattelemana että siellä kaivataan Äitiä (tissiä...)

ps.Kiitos Helenalle vielä shoppailu ja subway seurasta ;)

Tässä siis nämä, unohdin vielä että ostin myös Jadelle saman name it bodyn minkä aiemmin ostin Mimonasta Jonelle, tuo oli siis ihan kauhean kallis 3,90€!

21 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

hullu niin aikasin ! :D

Annika kirjoitti...

Ihanan värinen tuo oranssi. Mitä kokoja noita oli ja millä hintaa? En huomannut Tampereen hullujen päivien lehdessä Ticketin asuja alessa...onkohan eri alet eri kaupungeissa!?

Roosa kirjoitti...

Huh, toiset ne jaksaa, itse olen liian laiska aamuisin rynnistämään minnekään ; )

Tilda kirjoitti...

Hei, mä olin vasta 8.05 Jumbossa, sain kyllä haluamani viisi pukua (joista kaksi ystävälle). Ei kukaan ainakaan ääneen kommentoinut trokariksi...

Olivat tosiaan hieman pienempiä kuin viimevuotiset, onneksi ooi mittanauha mukana. :) Laitan ostosraporttia kohta itsekin, täytynee ottaa muutama kuva ensin.

Tuusis82 kirjoitti...

Mua harmittaa tosiaan että olivat pienempiä, koska olin kirjoittanut ylös mitä haluan ja ne vaan otin ja kotona vasta niitä katsoin :( eniten harmittaa se pinkki! Haluan 104cm =)

Mä olen aamuvirkku! Mä olisin mielelläni siellä voinut kuudelta olla, herään mielelläni aikaisin. Päiväunet olen tottunut nukkumaan kyllä jos on huono yö takana ja aikaisin kutsuu tyyny iltaisin! Miakin kun oli meillä hän jäi joka kerta valvomaan iltaisin kun mä luovutin ;)

Mia kirjoitti...

Kiitos vielä ja taas! ;o)
Niinpä, minä olen se yökukkuja ja aamulla nukkuisin vaikka kuinka.

Just tuo kun ei tajuta että joillakin on enemmäin kuin yksi lapsi.. Ajattele jos olisit ostanut omilles kaikille yhdet ja meille kanssa, niin johan se olis ollut sen 9 pukua! Mutta ei, kun heti ollaan trokaajia.. Ärsyttävää.. ;)

Helmi kirjoitti...

Ois meidänkin pitänyt olla aamulla hieman nopeampia, niin olisimme mekin puvut saaneet... Kaverin lapsille oisin halunnut ja meille ehkä vihreän tai oranssin, mutta saamatta jäi.

Marika kirjoitti...

No olipa ärsyttävää, kun tuolleen leimasivat heti trokariksi, mur!

Voi sentään, harmi kun täällä ei oo tommosii hulluja päiviä... :( Meillekin ois tuollaset puvut olleet oikein näppäriä!

Tuusis82 kirjoitti...

Helmi, voi harmi ettette saaneet! Mä mielelläni tuon tutuille jotka tekevät vastapalveluksia kuten Mia aina! Mutta tosiaan myönnettävästi harmitti kun trokariksi leimattiin 6 puvusta! noh, mä tässä mietin huutaisinko idioottina huutiksesta tuon 104cm pinkin kun tuo 98cm taitaa olla ehkä turha kun meillä on tuo 92cm viime vuodelta ja koko aikas sama, housut ei kyllä, mutta takki!

anrinko kirjoitti...

Onpa ikävää et toiset alkaa heti motkottamaan. Eihän siellä ollut mitään ostorajoituksia?
Eikö ihmisillä tule mieleen tosiaan että yhdessä perheessä voi olla vaikkka sen 7 lasta. Ja joku saattaa ostaa pari omalle lapselleen...et 14 pukua yhteen perheeseen ei olis edes mitään ihmeellistä.
Mä ostatin äitini avulla Turusta vaan kaksi. Nyt jännään et riittääkö se 80cm tuolle 1v sit ollenkaan...en tiennyt et ne pienempiä. Äh...
Milloin puvut loppui Hesassa tai Tapiolassa? Äitini oli Turun Stockkalla vasta 9maissa ja sain ne kaksi vihreää mitä halusinki. =)

Laura.Ny kirjoitti...

Voi mälsä, näin pohjoisessa ei ole hulluista päivistä tietoakaan :(

Minä olen kyllä kiitollinen kaikille trokareille, monesti olen huutiksesta saanut jonkun puvun mitä ei täällä myydä ollenkaan! Kaikki ei asu pk-seudulla :/

anna kirjoitti...

Hei, jos meinaat siitä pinkistä 98-senttisestä luopua, niin voisin olla kiinnostunut ostamaan sen sulta. :) Jos se vaikka olis meidän Kirpulle sopiva koko.

Harmi kun meilläkään ei mitään hulluja päiviä ole - olisin voinut huolia molemmille lapsille puvut, mutten viitsinyt vaivata ketään tuttua aamuvarhaisella sinne ryysikseen niitä haalimaan... ;)

"TyttöNukke" kirjoitti...

Moikka! Meinasin sulle aamulla tekstata, että ostatko mullekin yhden puvun mutta hillitsin itseni :D

Huomenna to on Bogin kurikset 9,90 hintaan. Voitko käydä mulle kahdet vihreät hakemassa? koot 122 ja 128.. olisin ikuisesti kiitollinen! Itse en ehdi aamulla ja koot on taatusti loppu sit iltapäivällä. T. M....

shaoli kirjoitti...

Paljon noilla puvuilla oli hintaa? Mä olen autuaasti pihalla koko hulluilusta, kun mulla on kädet täynnä työtä kun jakso vaihtuu. Ei haaveissakaan, että ehtisin joskus aamuun pukuja hakemaan, vaikka en olisi töissäkään.

Näyttävät oikein kivoilta väreiltä kaikki.

Tuusis82 kirjoitti...

Tyttönukke, olisit laittanut vaan tekstaria tulemaan, olisin sulle tuonut! Eli kurikset vihreet ja jompaa kumpaa kokoa... mä 60% varmuudella menen mutten ihan varmasti, pitää katsoa onko mitään mitä tartten TAI onko mulla mitään RAHAA kohta ostaa :D Anna, mä eka yritän kiivaasti vaihtaa ton 98cm pinkin 104cm ainakin, ja shaoli, takki+housut 29,90€!

"TyttöNukke" kirjoitti...

tuusis, ei me tarvita noita kevätpukuja tälle vuodelle enää, kuten tiedät ;) joten siksi olikin niin vaikeaa olla laittamatta sitä viestiä.

Kuriksia molemmat koot jos löytyy, 122 tulee heti käyttöön kun päiväkodissa olevat on rikki ja 128 odottamaan syksyä.. M haluaa vihreät kurikset kun on vihreä kausi meneillään enkä muualta jaksais metsästää.

On kyllä Ihanan värisiä nuo puvut! huokaus..

shaoli kirjoitti...

No toivottavasti kesää kohden löytyy huutiksesta tuohon samaan hintaan, niin saadaan meillekin :) Tiedän, mitä kannattaa maksaa.

Vihreä olisi poppis väri.

Tuusis82 kirjoitti...

tyttönukke, luin sun viestin aiemmin nopeasti ja luin että jompi kumpi noista koosta, joo eli tietty voin tuoda kummatkin jos menen.
Anrinko, ei tosiaan ollut ostorajoituksia, ja totta, mäkin heti huutiksesta kattelen oisko siellä Jonelle 92cm vihreää, mut toisaalta ostin sellasen Mialle ja saan sen sit Mialta kun sen nuorin on kuitenkin pidempi kun meidän, mut silti omakin ois ollut jees jos saisin vaihdettua :)

5xmamma kirjoitti...

Anteeksi Tuusis kun tänne tunkeudun kaupittelemaan.

mulla olisi ylimääräinen oranssi puku kokoa 86, joka menee palautukseen ellei joku halua sitä ostaa tuolla 29,90:llä

Unknown kirjoitti...

5xmamma, ei mua haittaa! Mulla ois sulle ne kengätkin vielä! Ellen mä ole kadottanut niitä ;) Toisaalta mäkin tietty haluan muka tuon oranssin 86cm, mutta oikeasti en tarvitse koska mulla on viime vuoden 74cm oranssi ja tuo 86cm vastaa vain hivenen isompaa :(

TYTTÖNUKKE: en mennyt tänään hulluille päiville, en tarvinnut sieltä mitään ja jos olisin huuvikseen mennyt niin lompakko olisi kuitenkin huventunut ja huomenna ois kuitenkin ehkä lapsimessuille meno joten en sitten jaksanut raahautua stockalle.

Sansku kirjoitti...

Höh, miks täällä ei ole mitään hulluja päiviä?! Tuo oranssi on tosi ihana!