lauantai 25. huhtikuuta 2009

Huomenna mennään Korkeasaareen!


Huomenna mennään korkeasaareen, korkeasaareen, korkeasaareen, huomenna mennään korkeasaareen, koko päiväksi! -tai jotenkin noin se laulu meni.

Me mennään hankkimaan tän vuoden perhelippu Korkeasaaresta, me ei kyllä mennä koko päiväksi vaan viihdytään sen aikaa mitä huvittaa lasten ehdoilla, kun se ei maksa mitään vastedes kun maksaa perhelipun joka on vuoden voimassa.

Me jätetään myös Jadeline mummolle, voi kääks, mitenköhän se pärjää =) ehkä se kuitenkin sen ajan pärjää ihan hyvin ja onhan neiti jo melkein 6kk vanha.

(Jadelinella H&M:n paketista tullut PAITA Jonelle 86cm,ja mekko 68cm, sukkahousut Jeren kummin tytön vanhat, kun en löytänyt mtn sopivampaa kuin Jonen paita mekon alle mummolassa kun varavaatteetkin meni likaiseksi, oli muuten IdaT kirahvibody keltainen jossa kirahvit ruskeat 80cm ja housut Lindex keltaiset joissa pieni kirahvi 62cm... :D)

Kuvia ja bloggausta huomisesta sitten lisää, meillä on siis virallinen kesä jo kun tänään tytöillä oli t-paidat ja caprit hetken aikaa kun Mummon pihaan paahtoi aurinko, tosin otin vastahaetun H&M:n paketin sinne mukaan ja otin sieltä tytöille ne sovitukseen ja jäivät sitten päälle.

(Jonelle tulleet shortsit, (mistä tuollaiset 128cm Jerelle??) ja tytöillä oli nuo paidat ja samat caprit kummallakin)

(muuta paketissa tullutta kuvassa, Jerelle mustat collarit, shortsit, t-paita ja kauluspaita ja Jossulle caprit, Jonelle paita ja housut...)

Ainiin, tein sitten kuulema aikalailla "pahimman naisellisuuden vääryyden" vai miten se nyt menikään (ystäväni tokaisu), harjasin hiukseni, pidin niistä kiinni kuin ne olisi poninhännällä ja leikkasin noin 10cm pois yhdellä saksenvedolla. Kyllä, tiedän, minä vain NIIN inhoan kampaajalla käyntiä, en kestä hiuksiani näprättävän yhtään ja halusin ne lyhyemmiksi. Joten sellasilta ne sitten näyttääkin, mutta kuten olen todennut, mitä jos yhdet hiukset näyttää ihan harakanpesältä kun kerran loppu kroppa sointuu siihen täysin kaikessa epätäydellisyydessään ;)


Mun ensinmäinen Po.P:n kuoritakki kotiutui meille Helenalta pari viikkoa sitten perus ruskea Jerelle käytettynä, sitten tuli puhe heilläkin olevasta ruskearuudullisesta kuosista mihin silloin rakastuin, ja sitä olenkin vähemmän ja enemmän himoinnut, ja sellaisen onnistuin traderasta ystävän avustuksella hankkimaan, tosin 92cm on meidän Jonelle ihmeen sopiva, eivät ole selvästikkään isoja kooltaan, sitten viime viikolla piti vielä ostaa uutena tämän vuoden cheddar värinen Jossulle, jo 104cm. Popilta meille on lähtenyt myös aiemmin pari tunikaa tytöille, housut joita en ole ehtinyt blogata, nämä ostin jo kun poikien tyyliin Mia vieraili meillä.

Mä sain kiksejä nyt illalla kun mietin mitä laittaisin lapsille huomenna päälle korkeasaareen, kun kerran on 4 vanhinta kasassa olisi kiva laittaa jotain yhtenäistä, ja koska korkeasaaressa luultavasti tuulee niin mietin ticketin hullujen päivien ohuita takkea farkkujen yms kanssa. MUTTA: laitanko mä kaikille 4:lle eriväriset? vai pojille vihreät ja tytöille pinkit? jos eri väriset niin Jerelle vihr, Julille pinkki, Jossulle oranssi ja Jonelle turkoosit... ja laitanko asusteet ristiin rastiin vai samaa mitä takki? okei, menee yli... trikoopaitoja alle en sentään käynyt valitsee vaikka mietin kyllä jo hieman laittaisko tytöille samat paidat vai Jossulle ja Jonelle, vai mariraidat kaikille... Äiti laittaa saman riepunsa, sen surullisen kuuluisan ruskea-oranssin H&M:n miesten hupparin mikä on jo aika kunnossa... se on vaan ihana, ja H&M:llä oli kamalia kun kävin katsomassa löytyiskö sieltä uusi ;) mä taidan siis kulkea tuossa vielä piiiitkään...
bloggaisin joskus rakkaasta takistani ellei se olisi täysin epätoivoisen idioottimaista ;) tosin sopisi tyyliini... laitetaan korvan taakse.


Tuusis

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

hei kuulia! korkkis on kiva. :)

mä lupaan että etsitään sulle vielä uusi takki. :)

Katja kirjoitti...

Mukavaa retkeä Korkeasaareen! Me olemme menossa sinne toukokuussa :) Muistaakseni on lämpimästä ilmasta huolimatta tuulinen paikka joten riittävästi päälle on varmaan parempi.

Mia kirjoitti...

Voi että tuo Po.Pin takki on niin ihana! :P

Voi rakas minkä taas teit, oisit nyt käynyt siellä kampaajalla kuiteskin! :D

Unknown kirjoitti...

Hihii, mäkin aina ennen leikkasin hiukset itse tai patistin miehen leikkaamaan, mutta nyt viimeisen vuoden olen käynnyt kampaajalla ja tottunut niin hyvään, että enää en itse voi leikata.
Tärkeitä, tärkeitä pohdintoja;)
Mä varmaan laittaisin pojille vihreät ja tytöille pinkit takit ja jos on niin pojille turkoosit asusteet ja tytöille vihreät.

Bloggaa vaan kuuluisasta hupparistasi.

Anonyymi kirjoitti...

Just kerran mietin, että olispa kiva nähdä meidät äidit tyylikkäiden ipanoiden takana;)

Itse tunnustaudun ylipainoiseksi, homssuiseksi, (lähes) keski-ikäiseksi harmaaksi massaan hukkuvaksi naiseksi.

Sifia kirjoitti...

Mukavaa päivää teille korkeasaareen!! :)

Mullakin on aina edellisenä päivänä kamalat pohdinnat et mitä laitan lapsille päälle. Saman väristä vai eriväristä samalla kuviolla vai ihan samanlaista. Voi sitä tehdä elämästä vaikeaa näinkin ;) Vaikka kivaa tuo vaatettaminen kyllä on mielestäni!!


Söpö Jade, vaikka onkin hieman isohko paita päällä :)