torstai 2. huhtikuuta 2009

Meandi, Me&I, meeantai.

Mä olin extempore kutsuttuna me&i kutsuille naapurin toimesta, lähdin ilomielin! Osan vaatteista olinkin jo nähnyt mutta toisaalta nyt tiesin niistä enemmän ja olin vakuuttunut laadusta koska meidän pupubody esim on pidetty ja pesty varmaan 10krt jo ja se on täysin uudenveroinen (yleensä lindex vaatetta pidetään KOKO aikana tuon verran ja haalistumista ja nyppyä kyllä tulee ...) ja muutenkin olen ihastunut vielä enemmän noihin ja värithän ovat juuri kuin mulle tehty! Pinkkiä, turkoosia, oranssia, ruskeeta, ja limeä ;) Vaikka aiemmin päätin etten tilaa 22€ t-paitoja niin päätin tilata, niitä voi käyttää pitkähihaisen paidan päällä sitten talvemmalla. Otin hippoja lime-turkoosina 98/104cm joka menee ensin kyllä Jossulle ja vaikka samaan aikaankin Jonelle, niiden vaatekoko ero tuntuu olevan kohta nolla, vaikka pituutta on ihan hyvä ero. Myös turkoosit canvas housut tuli tilaukseen koska myyjä lupasi että jos lapsi saa ne käytössä rikki, voi mennä hänen ovea koputtelemaan ;)Muut himoitsemani tuotteet jätin OMIA KUTSUJA varten mitkä päätinkin pitää. En vielä tiedä tarkkaa päivää, mutta luultavasti jo 2vkon kuluttua, kaikki on kutsuttu pällistelemään meidän epäsiistiä himaa jota yritän vähän siivota ja tiedän että se suursiivous jää siihen että tuntia ennen vieraiden tuloa raahaa vaatteita kaappiin ja imuroin :D


Mä olen muuten hyvällä menestyksellä saanut vaihdettua hullujen päivien ticketin pukuja isommaksi, kiitos Helenan! ja tietty vaihtajienkin. Luultavasti saadaan vielä Helenalta (hänen vanhemmalla ostamansa) Jerelle isompi puku, Jeren puku poikien tyylin Mian 4v:lle ja Mian pojan puku Helenan nuorimmalle =)


Ostoraporttia vielä Mian täällä olon aikana tehdyistä ostoksista on tekemättä, pari kuvattu kyllä... tulossa varmaan tooosi myöhässä koska meille tulee toinen Miia kahden lapsensa kanssa lauantaista maanataille kylään. Joo, kukaan ei tule vuoteen ja nyt kahden viikon sisällä kaksi =)

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

vai kävit meandeilla! :D
hyvä että keksit tekemistä vaikka se tiesikin rahan menoa. ;)

sanna kirjoitti...

Mäkin olin eilen kutsuilla ja sain sieltä edelliset tilaukseni. Ja se pinkki singoalla ja vihreät housut on kertakaikkisen ihanat. Ja huomenna päälle pistetään se vauvakakkumekko tunikaksi. Tyttö kokeili sitä eilen ja hoki vaan: hiano hiano.

Mä oon ihan hurahtanut vihreään ja noi on kertakaikkisen ihania kaikki. Eli kyllä sinne omillekin kutsuille jää varmasti ostettavaa!!

Mia kirjoitti...

Ihanaa kun vaihdot pelaa! ;o)

Voi siis arvaa jännittääkö pystynkö minä pitämään itseni kurissa lauantaina Me&I kutsuilla.. ;P

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Noita canvas-housuja kehutaan kaikkialla, olishan ne varmaan tosi kätevät kesällä hiekkalaatikolla. Mutta jotenkin en vieläkään lämpeä niille :)

Itse olen ihan kyllästynyt Lindexin bodyihin, kun niistä lähtee värit heti. Halpoja ne on, mutta ei niitä kovin montaa kertaa voi pestä ennenkuin näyttää jo tosi käytetyltä..

Laura.Ny kirjoitti...

Kiva että sinäkin hurahdit! Me&I on suosikkimerkkini!
Mulla on 104cm turkoosi plain rain joka on ihan liian iso meidän pojalle, haluaisin vaihtaa sen pienempään! Että jos se kelpaa niin vaihdetaan, uusi on, pussissaan, laputkin taitaa olla vielä kiinni.