perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappu happening


Heips!
Meillä ei ollut sen juhlavampaa vappua kun että vietiin Iskä töihin eilen ja ajettiin mummolle, ja mä menin päiväunille Jonen kanssa =) Siitä käytiin viemässä Katille pari pukua ja saatiin Jossulle muutama vaate, kiitos siis Katille! Muksut saivat vappupallot mutta nekin jäi mummolle joten niistä sitten myöhemmin vaikka kuvaa, Jossu sai pienen Hello Kittyn, Jone tikrun, Jeren merirosvolaivan ja Julianna helinä-keijun. Mummo oli tehnyt munkkeja jota äitikin sai syödä, niissä ei ollut kananmunaa :) Sitten mummo majoittikin meidän kolme lasta, Jeren, Julin ja Jonen ja me lähdettiin Jossun ja Jaden kanssa kotiin, eli ei sen ihmeellistä mutta mukava päivä!

Yö menikin, ihan VIT.... seinänaapureilla ei ollut vanhempia kotona joten heillä olikin siis bileet, ja toinen naapuri soittikin jo vanhemmille jotka soittivat lapsilleen ja minäkin sanoin heille tuossa ulkona että mulla on tuolla 3v joka ei pysty nukkumaan ja kysyy miksi miehet huutaa pihalla (siis ei nää ikkunat mitään ääntä pidä, itsekkin makkarista kuulin joka keskustelin ulkoa) v:tä ja perke...:ttä ja kaikkea siltä väliltä, Jossua oikeasti pelotti, ja ymmärrän. Tunniksi hiljentyi meno ja sitten varmaan taas kun alkoholia oli mennyt enemmän se taas yltyi ja lopulti mä nukuin kummankin tytön kanssa samassa sängyssä ja nukahdettiin vasta 2 jälkeen ja 2-9 välillä kuitenkin heräsin noin 3 kertaa kauheeseen huutoon.
Oikeasti, tiedän että blogiani lukee muutamat naapurit mutta lukekoot ja juorutkoon, mä en oikeasti seuraavalla kerralla vaivaudu sitten sanomaan nätisti, en todellakaan, mun lapset ei ymmärrä miksi huudetaan ja musiikki on täysillä, ja ne ei saa nukuttua, ja mulle nämä jo katkonaiset yöunet olisi tärkeitä ilman lisätekijöitä!

Toiselle puolelle muuttaakin tänään porukkaa, en tiedä vielä ketä, heidän kanssaan meillä on siis sama etupiha muttei seinää. Itse pidän naapureita tosi tärkeinä, on kiva että pihalla on seuraa tai keltä lainata maitoa ja kelle jättää Jade hetkeksi kun jouduin raahautua muiden kanssa arvauskeskukseen (kiitos Sanna vieläkin siis!) ja en haluasikaan välttämättä asua omakotitalossa täysin omassa rauhassa, mutta tottakai olisi kiva että naapurin kanssa tulisi toimeen :) siis tarkennettakoon että tulen mielestäni seinänaapurien kanssa hyvin toimeen ja nämä bileet olivatkin heidän lapsiensa.

Tässä on kuvat kahdesta apinavaipasta mitkä sain aamulla valmiiksi (eilen) ja Jossusta jolla eilen saatu t-paita jo käytössä, Jadella ekassa kuvassa alussa on Lindex body ja Me&I velourhaalarit lapsimessuilta (ihanat!)Tuusis

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

No tuo on oikeesti ärsyttävää.. En olisi varmasti minäkään vaan hiljaa kuunnellut meteliä, kyllä tuollasesta voi sanoa tiukkaan äänensävyyn jos ei muuten tajuta!
Jotain rajaa sentään, vaikka juhlat onkin..
Toivottavasti vanhemmat ottaa lapset tiukkaan puhutteluun ja "rankaisee" tuosta jotenkin.
Niin ja käskee pyytämään kaikilta naapureiltaan anteeksi!

Todella ihanat nuo Jaden haalarit. <3

anrinko kirjoitti...

Aivan ihanat nuo pallolliset potkarit!!!
Teidän vappu kuulostaa kotoisalta ja kivalta. Meillä pojat vesirokossa, itse toivun 2vko sairaalareissusta ja leikkauksesta. Tyttö lähti tylsyyttä pakoon viikoksi Turkuun.
Muuten, haluatko vielä vaihtaa sitä vihreää TTH asua? Sain sen 128cm ja on se aikas reilu 6v tytölleni. Mielelläni siis sen 122cm ottaisin meille jos vielä kiinnostaa?
Itse en pääse tapailemaan vähään aikaan. Mut mies käy siellä Espoonlahdessa töissä, Sököviken skola on työpaikka. Ehtisitkö ensi viikolla häntä treffaamaan koululla joku iltapäivä?
Kivaa vappua sulle!!!