torstai 21. toukokuuta 2009

Aamusaldo

Kuvaa en muuten saa mitenkään oikeinpäin, tyhmää :(


Jade nukkui tänään yli 10, tai no en tiedä miten kauan olikaan ollut hereillä itsekseen mutta pienet äänähdykset kuuluivat vasta 10 jälkeen.
Äiti sai siis aamulla rauhassa (suht. rauhassa...) ommella muutamat housut loppuun. Oranssit joissa pinkki resori (näihin olisi sopinut ärhäkämpi pinkki mutta 5 eri pinkin sävyistä, tätä ärhäkkäämpää mulla ei ollut) on Jossulle polvihousuiksi, ovat kyllä selvästi yli polven joten mietin pitäiskö kuitenkin hieman lyhentää.
Ruskea resoriset oranssit ovat Jonelle ja yksiväriset oranssit Jossulle (mietin pinkkiä tähän mutta yksiväriset sopii kuitenkin minkä kanssa tahansa, pinkit rajoittaa vähän), nuo pinkit ohuet joustofroteehousut on myös Jossulle, varmasti tosi ihanat kesällä, koska ovat ohuet, vaikka aluksi ajattelin että kangas on liian lörö mihinkään.

Nyt ulkoistumaan ;)

Tuusis

3 kommenttia:

milla kirjoitti...

Kivan näköisisä housuja on. Mistä sä hommaat kankaat? olen monta kertaa niitä ihastellut.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Hanna!

Mun on pakko kysyä, kun oon miettinyt tätä niin monta kertaa... Ketä sun isommista lapsista jade muistuttaa ulkonäöltään eniten? On meinaan niin samaa näköä kuin meidän 1kk nuoremmassa tytössä, että oon alkanut ajatella, että miltähän se isona näyttää... Meillä on myös isompi typy joka ei oo suoraan niin paljon kenenkään teidän lapsosen näköinen. Kiitos palstasta myös ja hyvää kesää:-).

Tuusis82 kirjoitti...

Milla: nuo collegekankaat on ostettu eurokankaan palalaarista sekä tuo joustofrotee myös. Ostan kankaitani eurokankaasta, myllymuksuilta ja sampsukalta lähinnä aina :)

anonym: hmm, tästä ollaan monta mieltä mutta mun mielestä Jadessa on paljon JOSSUA, vaikka nyt Jossu onkin sellainen hoikempi mutta sekin oli 6kk varsinainen pullukka ja tosi samannäköinen! Julianna musta oli ihan eri näköinen 6kk kun nämä kaksi muuta tyttöä.