tiistai 19. toukokuuta 2009

Kuka on varastanut päiväni?

Moikka pitkästä aikaa !

Tuntuu että aika juoksee enkä ehdi mitään, en edes blogata, tosin se ei ole tärkeysjärjestyksessäni kovin suuressa arvossakaan, jos en ehdi, en ehdi tai vaikka halua. Mekin ollaan oltu paljon ulkona, meidän omalla pihalla iltaisin tai sitten muualla ja menty paljon kylään yms. Mutta siis tuntuu siltä että joku on kyllä ainakin lainaillut ellei varastanut multa päiviä pois, vastahan se Jade oli TASAN 6kk ja nyt jo 6,5kk.. mihin kaksi vkoakin katoaa, voisin vannoa että bloggasin Jaden mitat eilen.

Kävin jopa dösällä keskustassakin sekä Tapiolassa, mähän AINA liikun omalla autolla, kiva kokemus, Kampista lähti Name It:iä paljon mukaan ja jotain pientä H&M:ltä ja Lindexiltä, enkä ole niistä blogannut kun kamerakin oli viikon kadoksissa, Janne juuri löysi sen sohvatyynyjen alta ;)

Ommellutkin olen, kuuden housut ja pari kestovaippapussia, vielä pitäis uusia kestoja tehdä kunhan tulee kankaita ja apinajoustofroteesta jotain kivaa, en ole vain päättänyt teenkö ihan housut vai me&i tyyliset haalarihousut? Jonelle ehkä housut kuitenkin jo, koska opettelemme kesällä kuivaksi, mutta Jadelle?

Millon muuten tuossa Lepuskissa on ne Vermon kirppikset? Mulla ois NIIN paljon roinaa ettei huutikseen niitä kukaan hullu jaksa näpytellä ;) vaikka ystäväni kovasti yrittääkin, mutta esim lelut ja perusvaatteet.

Sisukkaan ysmyssäkään en käynyt vaikka uhkailin, loppujen lopuksi en jaksanutkaan, ei kauheasti harminnut vaikka esim hihaton froteebody oli aivan ihana mistä joku bloggasikin.

Mihin Marimekon myymälään kannattaa suunnata kun mun äidilläni olisi 100€ lahjakortti käyttämättä huomenna ennekuin se menee vanhaksi ja ajattelin itse Hesan tehtaanmyymälää? Onko hyvä paikka vai oisko muu marimekko parempi?

Tässä ihan jokunen kuva, tässä oli huomiset Jossun nukketeatterivaatetus kunnes huomasin Me&I turkoosien canvashousujen nahkalapun tekstin ja kuvan kadonneen joten ne lähtee me&i myyjälle heti aamusta ja housut taitaa Jossulla vaihtua tavan farkuiksi...
Näin kesällä jätän bloggailut mielelläni muille ja vietän enemmän aikaa pois koneelta, bloggaan tottakai vielä kun ehdin mutta en varmasti joka päivä tai edes joka toinen päivä :)

Miten mä saan tän lelun suuhuni... (tutan retrokyyhky body ja puolipotkarit)
Jossulla Me&I t-paita ja housut, aluspaita oisko H&M:n...
hehee... Tutta body, äidin tekemät "nasu" velourhousut.


Tässä tältä erää, palataan taas!
Tuusis

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Entäs ne muut kuvat Name Itin vaatteista?, täällä odottelen. ;)

Joo, laitoit viestiäkin yks ilta ja eilen sen vasta huomasin!
En tajuu miten siitä ei ollut ilmoitusta, vaan se oli mennyt suoraan muiden sekaan. Pöh!
No mutta hyvä et kamera löytyi. :)

Meillä oli sama Meandin t-paita 5v:llä tänään. ;)

San kirjoitti...

Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa. Tääkin tahtois nähdä ne loput vaatteet..

Katja kirjoitti...

Mukava kuulla kuulumisia :) Arvaan ko nyt oikein, jos arvaan sinun lähettäneen tänään perille tullutta postia. Jos lähetit niin kiitos kovasti!! Kuvia ja asiaa niistä tulee kyllä vasta myöhemmin, nyt pitää pakkailla ja lähteä huomenna Göteborgiin.

S kirjoitti...

Olisi kiva nähä kyllä Name It-ostoksia...=)