keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Salaisen ystävän paketti ! (+jtn muutakin)

ihana salainen paketti! KIITOS -N-:lle !


Tosiaan, saimme toisen salaisen pakettimme, siinä tuli ihana Saariston Lapset ja Hylje elokuva (joka on minustakin pienenä ollut aivan mahtava, ja vieläkin :D ) ja Jerelle Nintendo DS peli! Jere toi sopivasti postit ja oli siis vierellä kun sitä avasin ja luin kortin että peli on Jerelle! "Ihax totta" "äiti mä oon ikionnellinen" "keltä tää on?" ja Jereltä tuli aidosti pieni kyynel (Jere on oikeasti tosi herkkä poika johon varmaan Mimon äiti Hanna voi kanssa yhtyä), kerroin Jerelle että se on salaiselta ystävältäni ja se on lahja ihan vain Jerelle, ja tottakai annoin myös Jeren pelata sitä heti vaikka yleensä ei saisi, myös Iskä pelasi sitä illalla, ja varsinkin Jere oli tosi onnessaan, ja kait tykkäsi!

Mä olen pudonnut jo pelimaailmoista ajat sitten, pelasin aikoinaan kyllä Simsiä ja Starcraft: brood waria ja Quake 3:sta, mutta mitään noista en rehellisesti varmaan vuoteen ole pelannut tai mitään muutakaan kunnolla, en todellakaan ehdi, enkä enää välitä.

Kuten aiemmin totesin että käytiin eilen Ikeassa, tarkoitus oli siis ostaa lahjajuttuja opettajille ja hoitajille, luotan vakaasti ettei kukaan meidän lasten hoitajista tai opeista lue mun blogia joten voin esitellä tässä vähän. Ostin tuollaisia tuoksujuttuja lehtiä yms (miksi noita sanotaan!) ja pieniä kynttilöitä ja kynttäläkuppeja ja yhden isomman kynttilän, osallistuin myös Jeren open yhteislahjaan mutta haluan vähän jotain pientä antaa lisäksi koska meiän Jerestä on kuitenkin oma vaivansa, myös mietin onko avustaja Teemulle tuollaiset kynttilät yms sopivat vai mitä?? Juliannalla on opettaja ja kaksi hoitajaa ilttiksen puolelta ja Jossulla nyt tietääkseni vain kolme hoitajaa ja Jonen kahdelle hoitajalle en osta lahjoja vielä kun hoito ei lopu ja mtn juhlaa ei nyt heillä ole. Toivottavasti ei ole opejen/hoitajien mielestä ihan tyhmiä lahjoja.

lahjat vielä "pakkaamatta"

Meillähän on se me&i roosa-ruskea velourhaalari ja siihen alle olen käyttänyt Lindexin ihan samaa sävyä roosa-valko-ruskeaa bodya 68cm, se on kohta jäämässä pieneksi, mutta haalarit vielä tosi reilut joten olisko kellään tätä bodya (tai samaa värisävyä oli ainakin valaat) 74cm, jopa 80cm? Löysin ompusta tämän saman mutta 86cm on liian iso kyllä tuon me&i haalarin kaveriksi, mieluiten 74cm, mutta 80cm tosiaan käy myös, mä en omilla hakusanoilla huutiksestakaan löytänyt jos joku osaa etsiä paremmin tai on aikomuksena myydä, pliis jätä tietosi tai jotain linkkiä :) kaikki muut bodyt on meillä on eri sävyä ja tiedän että tämä on typerää mutta vaivaa mua :D
tämä samansävyisenä (vaikka valaat kuvio, ihan sama mikä kuvio) 74cm (tai 80cm) haussa, PLIIS joku ?

Tässä on taas jotain aiempia shoppailujani, H&Mltä ja Lindexiltä olen kyllä ostanut Jossulle vielä 86cm kesävaatteita, koska ne mahtuu hyvin ja menevät varmaan, ellei tuo Jade ihan kutistu, ensi vuonna jo Jadelle. ja ovat niin ihania ja vielä: edullisia, 4€ kipale, en tolla hinnalla lähde ompeleemaan (ja tietenkään ei saisi tuollaista kangasta mutta tarkoitan vain ettei hinnalla ole pilattu). Jossu sai myös tuttaa tosiaan nuo housut ja tunikan, ne on jo kummatkin 104cm, menee kun menee. Sukat on vauvapuolelta ja menee Jossulle yleensä ainakin ennen ekaa pesua, sen jälkeen joskus Jadelle, oranssit on jo laitettu Jonen laatikkoon ;)
Lindexin papukaija paita ja shortsit Jossulle, samat ostin jadelle 74cm, sitten vauvasukat (ostin noitakin 2pakettia) ja Hello kitty hihaton + pikkarit ja lahjepikkarit joista toiset jo käytössä :)

ihana hattu ja laukku by H&M ja Tutan kukkashortsit ruskeana (JOnella turkoosina) ja Tutan tunika ja housut, H&M.n kukkatunika keskellä on myös 86cm.

Pahoittelen aiemmin illalla kovin sekavaa ja katkonaista bloggausta, kun 5 lasta pyörii ympärillä ja sylissä niin sen siitä saa, tosin ei tämäkään taidokkuudella loista, olen juossut yläkerrassa jo varmaan 8 kertaa...

Tuusis

2 kommenttia:

San kirjoitti...

Mä kattelin noita papukaija vaatteita pitkään, kauppaan jäi kun en osannut päättää et ostaako pienelle vai ei.. Sillä nuo lyhythihaiset ei ehkä niin tarpeellisia vielä.

Meiltä löytyy myös tuo H&M:n kukkamekko/tunika.

Kiva tuo hattu ja kassi.

Tilda kirjoitti...

Poistin juuri Helmin kaapista pieniä, ja sieltä lähti tuo sama Lindexin body, mutta on kyllä 86cm. On siis tarpeettomana, mutta siinä on yksi pieni reikä alhaalla lähellä haaraa ja tietty pesunukkaa. Mutta tuon reiän takia lähtee postikulujen hinnalla, tai noutaakin saa.