lauantai 2. toukokuuta 2009

kenkulit ne venkulit


ei ne nyt mee (yrityskin on melkein nolla...)menihän ne... kengät siis jalkaan =)

Aamulla kun suuntasimme Selloon päin, huomasi jo kotoota lähtiessä että Jossulla oli selvästi känkkäränkkä päivä.
[tietenkään sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että naapurilla jatkui eilen juhliminen... oikeasti nätimmin olivat mutta kyllähän se kuuluu kun ihmiset käy tupakalla ja hieman kännissä juttelevat syvällisiä ja intiimejä asioita ja minä makkarissani vedän peiton korviini, no nyt sitten tiedetään kiitos vähän liikaa mun makuuni (en oikeasti tiedä ketkä asiasta keskutelivat naapurissa ja ehkä parempi niin!)]
Kengät eivät selvästikkään meinanneet mukamas mennä jalkaa ja kaikki oli vinksin vonksin. Jossulla oli eilisestä sama huppari ja Jaden Ninni kummilta saadut ihanat turkoosit housut niihin sopivat, pipo on pagena langasta tehty hattu, meidän äidin tekemä.
Ajatelkaa, kävin Sellossa vain vaihtamassa muutamat rukkaset ja muutaman bodyn ja yhden hupparin, en ostanut MITÄÄN, olisin ostanut aiemminkin blogattuja sukkia ihan samoja lisää muttei siellä niitä ollut kuin yksi paketti joten en jaksanut sen takia jonottaa. Syötiin kuitenkin "terveellisesti" Raxissa ja ihaltiin livenä siilejä eläinkaupan edessä, ja mentiin prisman kautta kotiin, ja äiti nukkui päiväunet ensin yksinään ja jatkoi Jaden kanssa vielä.


Pihalle sitten lähdettiin talsimaan, oli pakko soittaa naapureita läpi seuraksi, eivät ymmärtäneet että tuo ukko-rakkaani ei tuo sitä höpöttelyseuraa tarpeeksi ja sainkin vinguttua Sannan mukaani joka raahasi miehensä meidän Jannen seuraksi myös. Ilta menikin nopeasti ja nyt Iskä kokkaa Jossulle nuudelia ns. iltaruuaksi, mä vitsailin jo valmiiksi että meidän iltaruoka on vielä pakkasessa ja todettiin että jospa nyt sitten Jossu pärjää pelkillä nuudeleilla iltapalaan saakka, kauhea ruoka päivä siis lapsella tänään, aamupala, päivällinen oli raxista ja iltaruokakin vaan nuudelia ;)
menossa, tässä näkyy miten ihana pihaympäristö meillä on, tosi paljon metsää! kolme erillistä leikkialuetta ja pihaoja ja metsää ympäröi nämä asunnot, mä tykkään tosi paljon =)
Jossu ja rojut
keinuminen on kivaa
Iskä saa (joutuu) roikottaa Jadea koko ajan ;)


Väsynyttä porukkaa jo, Jadella Lindex kietaisubody, joko Mimon äiteen bamse tunika tai meidän (meillä on 68cm ja 74cm ja jompi kumpi on Mimon vanha ja jompi kumpi on Jonen vanha) ja Lindexin velourit, villatöppöset on söpöt ja saatu Jannen pelikaverin vaimolta. Jossulla edelleen sama Katin tytöltä tullut H&M:n t-paita ja tosiaan Jaden Ninni kummilta eilen tulleet turkoosit vuorelliset Lindexin housut.
Jaden rekkari. Meidän pihan somali äiti sanoi ettei ole ikinä kuullut tuota nimeä ja sanoinkin että Jadeline on Suomen ainoa Jadeline =) (joo, joo, vanha juttu mut piti se taas mainita!)

TUUSIS

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

mä voisin teettää mimolle sellasen rekkarin missä lukee : momisa. kun meidän naapurin somalit ei osaa ääntää oikein. :D

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Mukavan näköisiä ulkotouhuja ja tosi kiva on tuo Jossun turkoosi asu :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Vappua! ja saa mut lisätä sun listaan: Kultapojut 2 =)
En nyt jaksa kirjautua pojat kohta taas herää :)

T.Suwi

Sokrutin kirjoitti...

Teillä on puuhaa, onkin ollut aivan ihanat ilmat. Ihana tuo Jossun huppari! :)