keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Kaksi arpajaisvoittajaa

Anonyymi Heips!
Lähden kohta takaisin Jorviin, toivottavasti vaan aamupäiväksi ja sitten Jaden kanssa kotiin!
Nyt on ilmoittautunut kaksi arpajaisvoittajaa... toinen kirjautunut nimimerkillä tiitiäinen ja toinen ei-kirjautunut eli anonyymi tiitiäinen.
se joka oli sen 28:nen kommentin tehnyt kirjoitti näin:

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Onnea! Osallistun tietysti arvontaan, kivaa :)

- Tiitiäinen

20. elokuuta 2009 23:34joten kysäisen vielä kummaltakin muistaako kumpi sen teki, arvontaan ei osallistunut ollenkaan kirjautuneena ollut tiitiäinen joten silläkään tavalla en osannut pois sulkea kumpi olisi... joten palailemme vielä.

Muista asioista: asiaa olisi, on talvivaatteet käyty läpi, on tehty yksi takki Ikean uusista kankaista ja kaikkea, mutta en ole ehtinyt kun oltiin Jaden kanssa koko ma ensin terveyskekuksessa ja sen labrassa, sitten melkein 7h Jorvin uudella lasten päivystyksessä ennen osastolle joutumista, sitten tää onkin ollut tällaista ramppaamista, mullahan on kylässä toinen Miia, jolla lapset Kerttu ja Aarne mukanaan joten hieman harmillista heille kun minä taasen olen Jorvissa ollut, no onneksi Janne on ottanut iltavuoron Jaden kanssa oloon joten eilenkin tämä paha mamma oli Sellossa shoppailemassa kun Iskä oli Jaden kanssa! ja päiväunien ajaksi olen myös lähtenyt kotiin ja Miian kanssa esim kirppiksille, ovat soittaneet kun jade on herännyt, onneksi Jade nukkuu yhdet unet melkein 3h! (eilen nukkui kyllä toisetkin melkein tunnin lisäksi). Ekaa kertaa en ole ollut myöskään öitä sairaalassa, koska Janne on mennyt yöksi töihin, en ole viitsinyt jättää tänne Miian oman kahden lapsen lisäksi omiani ilta ja yö -huollettaviksi, onneksi Jade on nukahtanut heti kun Janne on 21 jälkeen lähtenyt töihin ja herännyt vain kerran yöllä maitoonsa ja juonut sen ja nukahtanut ja olen joka aamu kerennyt sairaalaan ennen Jaden heräämistä (se on labran kanssa kilpajuoksua koska labra menee 8 jälkeen neidin herättämään!)

No nyt pitää käydä hakemassa isoille vaatteet, kerrankin mä haen, tänään on Jerellä valokuvaus, huomenna Juliannalla, Jere laittaa me&i pilkkubizzarinin ja Juliannan kanssa vielä päätös on kesken, neiti ei halua samaa mitä äiskä ;)

TUUSIS

3 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Voimia! Sulla on aikamoista rumbaa taasen siellä. =(
Toivottavasti pian helpottuu.
Ja on hyvä että olet välissä vähän tuulettanut mieltäsi. On sit voimia muiden lasten ja kipeän lapsen kanssa.

Heidi kirjoitti...

Pikaista paranemista pikku-Jadelle. Itse olin kesäkuussa yhden viikon meidän 8v neidin kanssa sairaalassa samasta syystä. Juhannuksena vielä uusi saman taudin mutta nyt on tyttö pysynyt terveenä estolääkityksen ansiosta :)

Essi kirjoitti...

Mistä syystä olette joutuneet osastojaksolle? Tsemppiä!