perjantai 11. syyskuuta 2009

Ticketin tilausta taasen ;)

Tämän takin minä itse kait enemmän haluisin Juliannalle, pinkkejä housuja ei samasta paikasta saa mutta jostain muualta? asusteita huutiksesta / jostain ja muitakin kuin T2H:n...

Julianna haluaisi tämän saman takin minkä -J- tilasi Vänelle, tilaisin itse tähän punaiset housut ja punasävyiset asusteet...

tässä vielä ruututakki paremmin...


Kuten -J- eilen bloggasi, tilattiin Ticketiltä Tanskasta
ihan vähän jotain pientä. Tilasin Jerelle coffee check turkoosi-ruskean takin ja Juliannalle saman takin pinkki-valkoisena, mutta kotiutuessani Julianna sanoi että haluaa sen tähtitakin (ja housut...) ja mietin tässä muutanko sen tähtitakin tilaukseeni vai pidänkö ruututakin... tähtitakin jos Julianna saa, se saa siihen yksiväriset punaiset housut, tähtihousuihin en suostu enää =)

Tilaanko kaksi takkia kohta? en, en kuulema saa, eikä tarvita, ja ne maksaa kuitenkin 85€ kpl ;)

mutten osaa päättää olleskaan... jos tietäisin että toinen menisi kaupaksi ostohinnalla, ottaisin kummatkin ja miettisin kotona, mutten uskalla ottaa sitä riskiä.

Tuusis


ps.En ole ehtinyt blogata shoppauksistani, arvonnasta yms mistään, nyt vain aamulla nopeasti tästä... lasten katsoessa Mikki Hiiren kerhotaloa ja lahjottu marie kekseillä... (okei, onneksi Jade vielä nukkuu sekä Jere ja Juli!)

10 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

minä ehkä haluaisin takit saman tyyliset, joten siksi tuo ruutu saisi minun ääneni. mutta onhan se toki sit tylsää, jos lapsi ei suostu sitä päälleen pukemaan, kun olisi halunnutkin sen toisen.

Tuusis82 kirjoitti...

Julianna taas ei suostuisi laittamaan samoja vaatteita enää kun pienet siskot eikä haluisi samiksia kenenkään kanssa... =)

Mari Wee kirjoitti...

Olen muuttanut mieltäni ja annan ääneni tähtitakille, JOS siihen sisältyy osto-optio meille sitten kun Julille jää pieneksi :D

Wenla kirjoitti...

Nuo molemmat takit on kyllä aivan ihania ! =)
Jos pakko ois valita niin mä taitaisin kallistua tuohon ruutuun ehkä, mutta toisaalta tuo tähtikin on tosi kiva ja vielä jos lapsi sen haluis.

hei, sä varmaan osaisitkin kertoa mulle noista ticketin takeista(talvi). Mulla on vaan haalareita ollut niin takeista en tiedä. Siis kokoja mietin,että onko ne kans reiluja kooltaan kuten nuo haalarit ?
Kannattaisko siis ostaa samaa kokoa kuin haalari vai isompaa?
Haalari 100cm pojalla on 104cm ja just passelisti hieman reilu vielä.

Mukavaa sunnuntaita !


- Wanilja -

Tuusis82 kirjoitti...

Wanilja: Takit eivät ole todellakaan niin reiluja kuin haalarit, Jossu pitää nyt 86cm haalaria (uffo) ja 92cm takkia, mielestäni takki voi olla 1 jopa 2 kokoa isompi kuin haalari.

Tuusis82 kirjoitti...

-J- VAIHTO optio, Jossulle se Vänen sitten :D

Ida-Antonia kirjoitti...

Mä ostaisin tähtitakin, ja jos neitikin haluaa :) Mä olen antanut nykyisin eskarineidin itse valita, vaikka välillä harmittaa hirmusesti kun joku niin ihana vaatejää kauppaan kun neiti ilmoittaa topakasti "EI" ;)

Tuosta ruututakista en aiemmin ole tykännyt yhtään vaikka ruuduista monissa vaatteissa pidänkin. MUTTA, tuossa yläkuvassa tuo kokonaisuus on kyllä kaunis!

Tietääkö muuten kukaan mistä löytäisi tuon kuvan tupsupipoa? Olen yrittänyt etsiä eskarille tuota kuvan väristä ja veljelle sitä harmaa sävyistä...tuloksetta :/ Huutiksessa pari harmaata tullut vastaan, mutta liian pieninä, höh ja pöh.

Tuusis82 kirjoitti...

I-A: Meillä on se harmaa, varmaan aika isona kokona mutta koska meillä on se lehtitakkikin tämän talven niin pipo tulee vielä käyttöön, tuota toista väriä en ole nähnyt itse since viimetalven :(

joo, tähteen päädyin, tulossa kumpikin mutta myyn sen ruutuisen!

Ida-Antonia kirjoitti...

Hyvä valinta!

Jos teidän talvivaatesuunnitelmat jossain vaiheessa muuttuu niin ettei pipolle olekaan käyttöä niin huikkaa :)

Wenla kirjoitti...

Kiitos Tuusis infosta =).

Harmi tuolta webshopista oli jo loppu sen takin melkein kaikki koot mitä olin ajatellut (se poikien ruudullinen).Ei muuta kuin uudet suunnitelmat kehiin =)