sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Extra suuri OSTOS postaus! (ei heikkohermoisille)

Sitähän voisi... olla postaamatta kuvaa jokaisesta ostostaan, mutta ei, sille linjalle en lähde. Mulla ei ole salattavaa tässä asiassa ja tiedän jo olevani ihan pöpi joten antaa palaa...


Nämä Klaukkalasta kirppikseltä renkaiden vaihtoa odotellessa Viirin kirppikseltä olikos se nyt torstaina.. Nicky&Nellyn easytec cordurahaalari + hattu, Reimatec välikausihaalari ja Lenne muistaakseni.


Kankaita torstai iltana haettuna Beboliinalta suoraan! Koska ajattelin että ompelen vkonloppuna! kankaat on samassa pinossa vielä mihin ne jätin..vaal.pun-rusk-valk raitaa, kaaroja ja piparikukkaa joustofroteena, piparikukkaa, palloja ja kaaroja pul kankaana! ja sitten Ison Omenan prismasta Viking Gore-tex talvisaappaat Juliannalle, hinta jäi liian halvaksi et olisin jättänyt sinne, kun vielä Julianna halusi pitkät saappaat. Oli itse mukana.
Klaukkalan kirpparilta edelleen retropaita ja marimekko kankainen mekko.

TÄNÄÄN MYRTSISTÄ: Jossulle mansikkamarja fleecetakki, Jadelle Popin body, Jonelle Timbea myös isompana kokona, ja popin raitayökkäri, isommat timbet mahtuu ehkä Vänelle, jos ei niin Jonelle, ainakin 4 koon huppari ei näyttänyt kovin isolta ollenkaan!
Klaukkalasta (tiedän kuvat ihan sekaisin) jotkut nahkaiset talvibootsit, kuin uudet, Pradan kengät, Reiman saappaat, Kivatin hattu.
Poikien äidiltä ostettua: Mikki takki, ja kolmet kengät, Jossulle eka, sit Jonelle jo varmaan keskitalvesta.
Eka ostoni tänään myrtsistä, lentokonekeinu!

myrtsistä kenkiä... Juliannalle kahdet bootsit taas, Jerelle kahdet varakengät, noi toiset onkin IHAN samat kuin hulluilta päiviltä 64,90€ ja Sellon citymarketista 39,90€ olevat goret, Jadelle vielä ihanat vaal.punaiset kengät ja elefantenin uudet kengät.

JesperJuniorista: tutan froteiset myssyt Jonelle ja Jadelle ja 0 koon turkooseja rukkasia, 1 ja 2 kokoa olisi vielä haussa...

Valtterista; sama Lindexin toppis minkä ostin 68cm 5€ aiemmin sieltä (pari kk takaperin), nyt 80cm saman 5€ myös, Kidkid hattu Myrtsistä, Ticketin pipo, ja H&M:n takki ruskea.


Tämä oli THE LÖYTÖ !!! Reimatec lime toppatakki, harmaat housut, sekä cordurahousut yht 18€! Myrtsistä uusi reiman pipo 7€ (cordurahousuja ei oikein löydy ja ne on tooooosi hyvät mut menee nyt mun vkonloppu kuskille kyllä vaivanpalkaksi! Kiitos vaan oikeasti sinne kyydeistä!)

Tässä sekaisin ostoksia Viiviltä sekä Valtterista... Jossulle ja Julille sydäntakkeja (fleece) ja samat retrokukkahousut mitkä ostin Valtterista 4€ (siihen tuli toi fleecetakki myös), ja Viiviltä 3€ ja sitten tänään tajusin voittaneeni samat housut vielä jarnalta 5€ että nyt niitä lempihousuja on KOLME kpl ;)

Viivin bongaus meille myrtsistä Ticketin lime takki missä vaal.pun vuori 4€ !!! Juliannalle aivan mahtis ja katsokaa alempaa just siihen sopiva Kivatin raitapipo... Viiviltä 2€... tässä kuvassa myös turkoosia marimekkoa, uusia legon sormikasrukkasia, Reimatec+ haalari Jonelle, maailman ihanin turkoosi velourtunika mun turkoosi fiksaation (päähänpinttymään, pakkomielteeseen!), pipon t-paita, mp sukkikset yms..


Lähinnä Viiviltä ostettua... feikkikroksit oli myrtsistä ja bodyt
Viiviltä ostettua ja tässä tuo ihana lime-vaal.pun pipo joka on täydellinen tohon Juliannan ticketiin!

myös lauantain löytö myrtsistä, Gesslein kantokoppa limenvihreän-vihreän sävyisenä meidän pväuni vaunuihin jotka pari vkon takainen löytö myös samasta paikasta... siihen koppaa tuli mukaan jalkapeite ja jatkopala samaa, et jos joku tarttee niin meillä olisi!
Viiviltä edelleen vaal.pun ticket jossa irrotettava pinkki vuori (vuori tulee jälkitoimituksena..), ja ihana pinkki-turkoosi velourhaalari hattuineen, name it housut, ja kirppikeltä rakennuslelu.
Olipas tätä kamaa, vielä kuvaamatta olevat emmaljungan tuplarattaat kylläkin joltain vuodelta 2000 varmaan, mutta olivat 25euroa niin saa palvella meitä silloin joka kolmas kuukausi jos tarvitaan...

Huh! Kyllä tähän postaukseen meni kuvien ottamisen kanssa 35minsaa!!!

Mä en ole vkonloppuna tehnyt juuri mitään kun vähän siivoillut, lopun ajan olen ollut ulkona (DÖSÄLLÄ kuvitelkaa!) ja kavereiden kanssa ja NUKKUNUT.

TUUSIS

28 kommenttia:

zanne kirjoitti...

Wautsi mitä löytöjä!!

Itte en päässyt tänään Myrtsiin ja on ihan outo olo kun on kirputon sunnuntai ;-)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

No oho!!! =)

Katja kirjoitti...

Tämä on nyt sitten kysytty ihan hyvällä. Mihin nuo kaikki mahtuu? Ihana määrä ja hyviä löytöjä! Voi vitsit kun täälläkin olis yhtä hyviä kirppareita.

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Voi, mä oon kade!! Harmi, ettei täällä päin ole vastaavia kirppiksiä! Mahtavia löytöjä-aina!

anrinko kirjoitti...

No HUH mitä löytöjä!!! Olet kyllä ihan kone. =)

Pieni Lintu kirjoitti...

No oli kyllä rompetta aika melkosesti!!!! :D

Mari Wee kirjoitti...

Ei h-y-v-ä j-u-m-a-l-a. Ei mulla muuta.

Mari Wee kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Helmi kirjoitti...

Tosi hyviä löytöjä.:)

Minäkin löysin eilen Myrtsi-hallista hyväkuntoisen Reimatec toppatakin, 10€ siitä pulitin.

miitu kirjoitti...

Ei huono saldo ollenkaan =D

Tuusis82 kirjoitti...

Katja: mä en vielä tiedä mihin ne mahtuu, osa menee suoraan käyttövaate kaappeihin ja sieltä yritän joka kerta kun täytän, ottaa edes 90% samanverran pois. Isommat vaatteet menee sisävarastoon säilytykseen, mutta osaa mitä sovitan noille jää tohon olohuoneeseen siksi aikaa... haluan sinänsä sovittaa kun kokolappu ei aina kerro kaikkea, että laitetaanko kaappiin nyt käyttöön vai odottelemaan jemmaan. Jemmasta on aina ihana löytää omia ostoksiaan myöhemmin!!!

Tuusis82 kirjoitti...

Helmi; mä en nähnyt sua siellä, postaa takin kuva, mua kiinnostaa :) Mäkään en olisi mennyt ollenkaan la ja sunnuntaina mutta kun tosiaan kyyditkin sain! Mustakin hyviä löytöjä, tosi hyviä =)

Laura.Ny kirjoitti...

Huippuja löytöjä *kade kun ei ole ehtinyt kirppikselle*

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

oho! oletpa ollut tehokas :o) sulla on kyllä tota silmää, että löydät!

-Anni- kirjoitti...

Mä siis bongasin sut eilen, sillä olin just sovittanut tytölleni noita ticketin ja kik kidin myssyjä siltä myyjältä jolla oli TODELLA paljon kaikkea kivaa, mutta liian pieniä olivat meille..onneksi yhden reiman kypärämyssyn sain, kun inhoon niitä kivat-myysyjä, mut kai se on myönnettävä että ovat parhaita tarhaan!
Eilen teki kyllä tosi hyviä löytöjä, parhat oli uudenveroiset robeezin tossut, legopussi eurolla ja fisherpricen lelu! Tää oli eka kerta kun kävin siellä ja tosiaan paljon oli tavaraa tarjolla!

Tuusis82 kirjoitti...

-Anni- joo siltä myyjältä just ostin ton reiman fleecepipon 7€, Ticketin pipon 5€, sack´n´seatin pinkkinä 10€, H&M:n hatun 1,50€... olikohan muuta, se oli mahtava myyjä, asenne kohdallaan, hyvää tavaraa, oli tosi ystävällinen ja reipas! vaikka hinnat ei ollut "sikahalpaa" niin just tollaisista myyjistä pidän itse, hinnat KOHDALLAAN ja asenne myös :)

Harmi ettet vetänyt hihasta, eilen mut tunnistettiin jo kahdesti! toinen oli lukija joka kertoi lukevansa muttei kommentoi ja toinen oli sellainen kenen Me&I kutsuilla olen käynyt kerran :) Terveisiä heille!

Ida-Antonia kirjoitti...

Wau mitä löytöjä taas ja hitto vie, sä olet löytänyt tuon ticketin viimetalven tyttöjen raitapipon...se oli se pipo josta jossain vaiheessa ainakin oli puhetta. Mä etsin edelleen sekä tytölle että pojalle, oon vähän kade ;)

Mä tein kanssa viikonloppuna upeita kenkälöytöjä. Harvoin kirppiskenkiä ostan kun olen niin tarkka niiden kunnosta, mut kerrankin lykästi.

Otatko mut joskus mukaan myrtsiin? En oo koskaan käynyt.
Pitää koittaa sopia treffit johonkin jossainvaiheessa...saisin ne toppahousut ja mulla olis ne lahjoituskamat.

Sokrutin kirjoitti...

OHO! Mä kyl tykkään näistä sun kirppis postauksista,kun itsekkin kiertelen kirppareita. Laihoin tuloksin tosin suhun nähden :D

Ida-Antonia kirjoitti...

Jäikö noille Juliannalle ostamillesi Viking goreille paljon hintaa ja oliko niitä enemmänkin? Meillä puuttuu isommalta tytöltä vielä tuollaiset asteen siistimmät kengät ja mieluusti goreina nekin ottaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja! =) Meillä on lapsille talveksi vaan kahdet hyvät kengät/lapsi..okei kolmet maksimissaan. Hyviä löytöjä tosiaan,mutta ahdistuisin itse siitä kerkeisinkö pitää kaikkia vaatteita ja se säilytys ja huolto...argh. Olen sun vastakohta =) Ja siksikin niin koukussa tähän blogiin. Oot ihana!!

Tuusis82 kirjoitti...

I-A, sä saat multa toisen pipoista! mailasinkin sulle :) Otan sut tottakai mukaan, millon vaan, ens vkonloppunahan myrtsi on taas vikaa kertaa, silloin?

anonyymi; mä olenkin tällainen sekopää, tosin en yhdy niihin lauseisiin mitä on heitetty että korvataan tällä jotain tyhjää elämää kun mun elämä on aika täynnä jo nytkin... mutta kun tää on niin ihanaa! ;)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

nyt muakin kävi kiinnostaa..et mikä se myrtsi on??joku kirppari varmaan mut minkälainen ja missä?ja miten nii viimistä kertaa??ja otatko mutkin mukaan???onko se vaan esim sunnuntaina??mikä se siis onnnnn???

Tuusis82 kirjoitti...

pikkuriikki ja muut: myrtsi on myyrmäki hallin kirppis, iiiiso halli joka tulee yleensä aina täyteen myyjiä, lauantaisin ja sunnuntaisin, ens vkonloppuna vikaa kertaa ennen taas oliskohan ens toukokuussa.

Mennään vaan kaikki! Laittakaa mulle oikeasti e-mail osoitteenne niin palataan (en julkaisi) ja pikkuriikki heittää mulle mailia jos on oikeasti tulossa :)

Marika* kirjoitti...

Sä oot kyl niin mahtava;)ja tosi hyviä löytöjä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytyjä mutta kahta asiaa en tajua: millä rahalla ja missä säilytät? Vai onko miehesi miljonääri:-)

Reettamon kirjoitti...

Kivoja löytöjä taas :D. Kyllä kadettaa nuo sinun edukkaat ticket ostokset. Harmi et tuo myrtsin kirppis on vikaa kertaa vähän aikaa. Mun hyvä ystävä asuu siinä myyrmäessä ja olen sinne reissua suunnitellut jo tovin olisi ollut kiva käydä tuolla, möh!

Tuusis82 kirjoitti...

anonyymi: mä myös MYYN pois, sillä todellakin rahoitan ostoja. -J- myy mun puolesta huutiksessa koko ajan ja mä pidän kirppareita, ennen en jaksanut mut nyt pidän jo kolmantena kk peräkkäin viikon tossa akselissa. Ja te ette arvaakkaa millä hintaa noi on lähtenyt!!!! siis noihin ei varmasti ole mennyt sitä rahaa mitä te luulette!

zanne kirjoitti...

Tuota minäkin mietin että minne laitat kaikki nuo vaatteet. Kun minä jo tuskastun välillä kahden lapsen vaatevaraston kanssa, niin kun lapsia on viisi niin vaatteita on vielä huomattavasti enemmän. Etenkin kun äiti on hurahtanut ihaniin lastenvaatteisiin :-)
Mutta näköjään sulla on tehokas ja hyvä systeemi "kierrättää" vaatteet varastosta toiseen. Hienosti järjestetty!