lauantai 3. lokakuuta 2009

Kuvina


En jaksa kirjottaa, aika väsyttävä päivä, nukuin 2,5h päiväunetkin... tuli ihan tarpeeseen! Aamulla kyllä kävin kirpparilla, sen jälkeen aikalailla kotihommia, talkootkin olisi ollut, tänään en jaksanut osallistua, Janne oli valvonut melkein 40h putkeen (olin siis yön töissä, pvän valvoi, illalla oli nhl pelissä jne...) ja mun olisi pitänyt ottaa lapset mukaan, niin nyt jäi talkoot väliin.

Isi oli tosiaan eilen illalla omalla vapaallaan, katsomassa sitä NHL peliä hartwall areenalla, lippu 170€, paita 25€ + junaliput ja safka, väiteltiin hieman siitä että okei, hän tekee sen ehkä kerran viidessä vuodessa, mutta toisaalta meidän lapset ei voi käyttää sitä lippua päällään ja siitä myydessä ei saa mitään ;) oikeasti: oli ihan ok että meni, mutta pakkohan se on narista kun se on mun luonteelle niin ominaista =)

Laitan nyt ihan muutaman kuvan viimepäiviltä, ei liittyen mitenkään mihinkään!


[TÄHÄN VÄLIIN ETTÄ KIRJOITIN TUOTA SIIS EILEN LAUANTAINA MUTTEN JAKSANUTKAAN LATAILLA KUVIA, NUKKUMATTI KUTSUI... ihan hyvä koska Jone heräsi 5.45...]



Joonatanilla oli jo Ticket to Heaven ruututoppahaalari ilman välivuorta, todella hyvä kun sain yhden vanuvuoren pois, oli varmaan aika sopiva eilen kun oli oikeasti tosi kylmä, meillä ainakin sai aamulla rapsuttaa ikkunat 9 maissa... asusteet kivat turkoosit lapaset, ticket to heaven pipo ja jonathan turkoosit rukkasetkin (näitä ostin KOLMET ja enää yhdet tallessa, voi pee...)

Tässä Jone vielä perjantaina hoitoon lähdössä, Jonella on se kirppikseltä bongattu 6€ reimatec haalari, keltaisia asusteita mulla ei ollutkaan joten päälle tuli vihreää asusteina.

Sumuisia kuvia, sumuus johtuu koska kameri oli ollut yön autossa... Jerelle siis Me&I hodaripaita, ei mun suosikkini ollenkaan mutta itse tykkään, houwsut H&M, ainoita 122cm mitkä jäi vielä kaappii (Jere oli 125cm ja 23,1kg 2-luokkalais lääkärintarkastuksessa)
Jonen sisävaatteina Lindexin maatilapaita ja moonkids froteehousut punaiset, kummatkin 98cm, mikä Lindexin paidoissa ei ole Jonelle liian iso, H&M:n vauvapuolelta menee vielä 86cm samalla tapaa melkeinpä.
Ihana ilme Jonella, harmi että niin sumuinen kuva...

Piti kokeilla noita Emmaljungan City Jettejä, Jadehan oli tuolloin mummilla joten otettiin ne vaan pihalle mukaan, Jossu joka ei enää rattaisiin ikinä juurikaan pääse (koska meillä on aina Jade ja Jone tuplissakin...) halusi nyt kyytiin ja Jone halusi väkisin työntää... hidasta oli meidän matka omalle yläpihalle. hauska nähdä Jossu 3,5v "vauvana" kyydissä, okei jos ei olisi kahta pienempää niin Jossukin varmasti vielä olisi rattaissa useimmin mutta olosuhteiden takia ei ole "päässyt" juurikaan ja silti ihan hyvin on jaksanut.
sisko painaa kun oikein voimalla pitää työntää...


Jossu ja Jone ulkoilemassa... päällä Huppa merkkiset limet takit, ei ne kosteussuojatut vaan ns. välitakit joille nimeä en ole keksinyt ;) Jossulla UNQ hattu, T2H housut, peppi kengät, Jonella Jonathan raitapipo ja myös T2H housut ja öö...jotkut ruskeat goret.


Takaisin mennessä ei ollut ihan näin pimeää, mutta kun käytin salamaa niin näyttää siltä, Iskä kun toi nenäliinaa, vei samalla rattaat, joten käveltiin ihan tuo valtava 50metrin matka kotiin ;)

Suuntaan tänäkin aamuna kirpparille myrtsiin (ellei tässä reilun 2h aikana satu ihmeempää) kirpparille... palataan!

TUUSIS

4 kommenttia:

Laura.Ny kirjoitti...

No voi huhhuh jos minun mies ilmoittaisi ostaneensa 170e lipun johonkin matsiin, voisi olla että en ihan kovin nätisti sanoisi sille :D

Kumma juttu tuo hodaripaita, kaikki aikuiset inhoaa sitä ja lapset rakastaa ;)

Kotiäiti kirjoitti...

Ihania vaatteita teidän lapsilla. :)

Helmi kirjoitti...

Tuo Jonen haalari on aivan ihana!!! Onko se 86 vai 92cm?

Milloin tehtäis lanka-treffit?

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat rattaat! :)

- Heljä