sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Kirppistelyä sunnuntaina Myrtsissä


Kun muut kanssaseuralaiseni bloggaavat kuluttaneensa 20€ molemmin puolin niin multa menee aina yli budjetin!
Maksoin Viiville tullessani 20€ velkani (jonka lainasin koska unohdin lauantaina ottaa Jannelta käteistä) jonka noin 20min myöhemmin lainasin takaisin, Katille jäin 16€ velkaa kirpparilta myös, harmi kun ne myyjät ei hyväksy pankki ja luottokortteja! =) Mulla meni siis kaikenkaikkiaan 66€ jos oikein laskin.
Mutta puolustus; kanssaseuralaisillani on YKSI lapsi (-J-) ja toisella KAKSI (poikien äiti) joten puolustaudun taas tällä: 66egee jaettuna viiteen ei ole edes 20e per muksu, ainiin, kävin myrtsissä jo lauantainakin jonne sain menemään sen 23,50€... Tässä on siis kuvina kummankin päivän yhteissaldo!


Mielestäni viikonlopun paras löytö! Ruskovillan punaiset villa/villa lapaset, uudenveroiset 50snt! Jadella palelee helposti jo nyt kädet.

Myllymuksujen uusi taskuvaippa 3,50€
Joonatanin kasa: Tikru neule 3€, Eccon todella hyväkuntoiset kengät 7€ (kolmanneksi kengiksi...), uusi huppari jossa lime huppu ja hihat 3€, uusi turkoosi-lime pikeepaita 4€, harmaa-punainen kappispaita 1€, ruskeat housut 1€, Timberlandin vaal.sin raidalliset housut 1€ ja beige girandola neuletakki 1€.
Jossulle: Peppi pitkätossupaidat toinen 3€ ja toinen 1€, housut 2€ kpl paitsi kukalliset 3€
Joonatanille säästään mun mielestä ihana Reiman oranssi-ruskea turkoosi liskotakki, tämän ostin silloin jerelle uutena jo kun tuli, ja on mennyt eteenpäin, 104cm jää odottamaan kasvua Jonella, samasta Reimatec housut 104cm jotka menee Jossulle ensin, yhteensä 10€!
Juliannalle Reiman takki ja housut 122cm, nämä meillä on ollut muistaakseni 110cm (ja Jossulla joku 86cm?) silloin kun ne tuli Stockan kantistarjoukseen, tykkäsin kovasti, on hieman vaal.pun haalistunut (kuten huomaa hupun olevan kirkkaampi) ja tahraa oli polvessa (tahrat saa pois) muttei kulumaa, ja se on musta pääasia, siis ihan ok siisti setti, yhteensä 8€!
Juliannalle mummolaan toppatakki... didriksson ja musta ihan kiva, hihojen alapuolella jo pientä kulumaa, muuten ok, 130cm (joka oli tosi sopiva) 3€
Jerelle olen etsinyt vaatetta koska sellainen iiiiiiiso muovikassallinen lähti tänään juuri -J-:n Vänelle meiltä 90% meidän 122cm, muutamat housut vielä jäi (ja 122-128cm paitoja) ja koska oikeasti Jerellä on PULA vaatteista niin niitä ihan etsin, näitä löysin:
Lego punainen peruspaita 1,50€, adidas jalispaita yms 1,50€, Exit farkut 3€, uudet Lindexin mustat farkut 4€, Esprit collegepaita (meillä ei yleensä käytetä mut saahan yksi olla) 1,50€, Mexxin pitkähihainen 1,50€ ja girandolan myös ph paita 1,50€, esim tuollaisia paitoja en Jonelle ostaisi edes, mutta kun isommille ei SAA niin kivoja ja toisaalta ihan kaikkea en 2.luokkalaiselle enää ostaisi (esim Me&I lime pilvipaita, meinasin mut ajattelin et olkoot, en ehkä enää Jerelle).

[Osto ilmoitus tähän pienellä, ostetaan pk-seudulta vaikka haettuna 128cm tai 134cm pjan siistejä vaatteita...]
Sitten vielä Juliannalle kopio talvicrocsit 2€, Superfitin kuluneet kengät mutta ihan vielä ok:t 50snt ja Vikingin gore-texit myöskin vielä ihan ok:t (varmaan menevät mummolaan) 3€.

Koska kierrätys on blogistienkin mielestä ok, niin mä vielä kirppiksen jälkeen kävin poikien äidillä Katilla shoppailemassa! Heidän kuopus (meinasin muuten kirjoittaa nimen mutta muistin, jee!) on aika samaa kokoa mutta Jonelle on kengät jo seuraavaa kokoa selvästi joten ostimme heidän esikoisen vanhot ja hyväkuntoiset Kuomat (tarhaan varakengiksi) ja Richterin goret (kakkos tai kolmos talvikengiksi) sekä itselleni kasan huiveja ;) Kasa taisi kustantaa mulle noin 30egee =)
Meillä on myös onni saada poikien tyyliin Mian toiseksi vanhemmalta pojalta Jerelle vaatteita, vaikka heillä onkin ikäeroa 4kk, niin Jere on ainakin selvästi lyhyempi (sen huomaa meistä äideistä; Mia on mua päätä pidempi) ja Jerehän oli nyt 125cm ja 23kg, joten me saadaa heiltä nyt iso kasa perusvaatetta, esim pitkiä kalsareita joita Jerelle ei jäänyt yksiäkään! Joten kierrätys kunniaan, ihanaa kun saa (ja saa ostaa) näin kavereilta paljon !

Munkin mielestä oli muuten kiva mäkkärissä törmätä lukijaan joka kehui kivasta blogista, tuli tosi hyvä mieli! Terveisiä sinne siis!

Olin muuten odottanut paljon negatiivisempaa esimerkiksi mun väsymystä koskeneeseen bloggaukseen ja mun on PAKKO tähän sanoa että tuli niin paljon ihania ja kivoja kommentteja eikä YHTÄÄN mitään pahaa, että mulle tuli tosi kiva mieli siitä! Yleensä aika vähät välitän toisten mielipiteistä mutta koska ne oli niin positiivisia ja kannustavia, niillä oli ihana vaikutus!

Terkuin,

TUUSIS

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

No joo, on se Jere sitten pienempi nyt. Meidän 8v on siis jotain 132cm. ;)
Toivottavasti tulevat vaatteet on mieluisia ja pääsee käyttöön.

Tuo Reiman lisko setti on kiva, meillä on se 8v:ltä nyt Oliverilla käytössä (122cm). :)

Ida-Antonia kirjoitti...

Kiitos Tuusis. Sun näiden kirppislöytö-postausten ansiosta mäkin innostuin lähtemään pitkästä aikaa kirppari-kierrokselle ja teinkin tosi kivoja löytöjä :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa.
Täällä yksi kappale "urpoja", joka tiedustelisi mikä mahtaa olla tämä suosittu "Myrtsi".
Kiitos Tuusis jo etukäteen. =)