perjantai 1. toukokuuta 2009

ihana kamala Käärme (kuvia lisätty)

Isi ja Ninjo

Meidän toinen vappupäivä on mennyt leppoisasti, oltiin päivällä grillaamassa Jaden Ninni kummin pihalla makkaraa ja nakkia ja vähän ranskalaisia (jotka tuli kyllä uunissa), lapset oli pihalla ja Jadekin katteli menoa sylistä pitäen (eihän rattaissa voi istua!)

Jade, Nette ja Jossu
Nette ja Jade


Tultiin sitten kotiin ja menin päikkäreille, niiltäkin heräsin sitten eilisestä tuttuun meluun, takapihalla nuorisoa huutamassa ja musiikki pamputtaa kovalla äänellä, kiitos, yöunia ei saa nukkua ja sitten ei päiväuniakaan... mentiin sitten pihalle pakoon jumputus musaa ja ulkoiltiin naapureiden kanssa, minä ja Janne pidettiin myös naapureiden Ninjo käärmettä, aivan ihana, mä haluan kanssa oman käärmeen! Okei, aluksi kiljuin kun näinkin sen heillä mutta nyt pari kk myöhemmin uskallan jo mielelläni pitää sitä sylissäni =)

Iskä ja naapurin "lapsi" Ninjo käärme

Mä tässä nyt taas jännitän minkälaiseksi meno naapurissa muuttuu, tosiaan ei viime vaan sitä edellinen yö oli jääkiekkoa ja Joonatan heräsi jokaiseen suomen maaliin (tai toisen joukkueen, en tiedä en seurannut) koska naapurista kuului älytön huuto silloin meille ja se heräsi siihen, minäkin viimeiseen kun olin kerennyt mennä jo nukkumaan, ja sitten eiliset bileet... enää kolmatta yötä en suostu menettämään yöuniani. Yritin jo katsoa valmiiksi poliisilaitoksen numeroa, käyn kyllä itse sanomassa ensin mutta eilenkin se tosiaan auttoi vajaaksi tunniksi vain. Tämä ei ole enää ollenkaan mukavaa kun pitää päivällä lähtee omasta kodista pois kun naapurista kuuluva musiikki on niin kovalla... saati sitten yöllä haluaisin jo NUKKUA. Heillä on oikeasti ihan hiljaista normaalisti joten vanhempien poissaolon huomaa ja kuulee siis selvästi.


sitten: TUNNUSTUS
Sain poikien tyyliin Mialta tunnustuksen, kiitos Mia! Mietin pitkään kenen blogeja luen (kaikkia luen mutta joitakin luen enemmän ja joitain vähemmän) ja muutamat ovatkin jo saaneet joten haluaisin antaa tunnustukseni Happy-Go-Lucky blogille eli -J-:lle. Ei varmaan sinänsä yllätys mutta tosiaan minä voisin antaa saman noin 10 blogille mitä enemmän luen mutta useimmat ovat jo saaneet =)

Kiitos siis -J-:lle blogistaan!

Terkuin, Tuusis

ps.22.15 lisäsin kuvia =)

Jossu traktorilla
Minttu heräsi päikkäreiltä seuraamme myös
Jossu ja Tatun vappuhiukset ;)

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

meillähän on ollut kuningasboa.käärmeet on kivoja.

Tuusis82 kirjoitti...

joo, mä kyllä kuulin et joku anakonda melkein yritti syödä omistajansa joten ne käärmeet saa ehkä jäädä naapurin omistukseen :D

Saana kirjoitti...

Käärmeet on ihan hirveitä! Kääk! Iik! Ja Ääks!

Meillä nuorempi tyttö joskus pyyteli käärmettä itselleen. Sanoin, että siinä tapauksessa mä muutan pois. :O Toivottavasti kenelläkään meidän naapurilla ei ole käärmettä.

Mulla on kyllä ihan hirveä käärmekammo. Sammakot sen sijaan on ihan jees. Mulla oli joskus aikoinaan kynsisammakoita, ja olen nytkin yrittänyt miehelle puhua, että jos niitä hankittaisiin, kun mä olen allerginen kaikille karvaisille elukoille.

Tuusis82 kirjoitti...

Mäkin olin aluksi että apua, ja katsominenkin aiheutti hirveän kiljunnan multa, mutta tänään pitelin sitä jo toistamiseen kädessäni! No menihän siihen ekaankin kertaan melkeen 4kk ja tokaan yli 5kk :D

Mia kirjoitti...

Minä olen siitä hassu että pidän käärmeistä, mutta kammoan hämähäkkejä! Siis kotona ei tartte olla kun joku pienen pieni hämis ja tää melkein hyppii seinille. ;D

Tuo on ihan huippu tuo Jossun kuva noissa vappuhiuksissa!!

Tuusis82 kirjoitti...

hämähäkit, ja jotkut heinäsirkat yms on munkin mielestä aivan kauheita ja pelkään niitä!