keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kaksi rusettia !

(ei ne onneksi hyvin kyllä näy...)


Sitä sattuu ja tapahtuu, mutta meille ei aiemmin ole sattunut juuri pieniä "onnettomuuksia" jotta olisi ikinä aiemmin pitänyt kenenkään lapsen käydä paikattavana. Kerta se on ensinmäinenkin!

Josefina oli päiväkodissa kuulema siivonnut kotileikkejä ja jotenkin silmäkulma oli osunut puiseen leikkirekkaan niin kovaa että kaksi tikkiä piti terveyskeskuksessa laittaa, reipas tyttö oli kunnes alettiin pistämään puudutteita... sen jälkeenkin ei valittanut mitään kylläkään. Lääkäri totesi että pitää laittaa kaksi rusettia eli kaksi tikkiä.

synttärisankari Lauantaina kaverisynttäreillään (harmi ettei voi laittaa kuvia synttäreistä kun en ole kysellyt vanhemmilta lupaa)

Jade lauantaina, Jeren synttäreille, eikä mekkoa ;) No sitten kun vietetään niitä mammoille niin sit mekot, 8v pojat kun eivät niin välitä :D (päällä siis Me&I siilihaalari + paita)

Jossulla Tutan mekko joka on yksi 15pvän shoppailuista (myös housut tätä vaaleampana ja hattu...)
Pompolius sunnuntaina
koneella on kiva olla (Jadella Lindexin velourhaalari ja H&M:n valkoinen body)
Jossulla apinat... tosin mielestäni ehkä liian yöpukumainen smaan aikaan pidettäessä, vai??? ja ehkei Jossulle... tai no en tiedä. Jonelle ainakin.

PEACE! ihana kirpparilöydös aikaisemmin 3e, musta toi on iiiihana.
Tässä on lasten kuvia taas muutamalta päivältä mitä en ole ehtinyt laittaa, vielä myöhemmin illalla lupaan blogata meidän salaisen ystävän paketista, se nimittäin sai Jeremiaan kyynelehtimään ilosta!

Tyttönukke kysyi mihin meidän kaikki kengät mahtuu, joten yritän muistaa blogata siitä vielä lähiaikoina, oliko jollain joskus aiemmin muita bloggaus pyyntöjä? Mun pitäis edelleen blogata 15pvän shoppauksista loput SEKÄ uudet, käytiin eilen Ikeassa kahdesti ja vielä Isossa Ompussa päälle :) mutta tuntuu ettei aika riitä kaikkeen. Huomenna illalla on Jossun päiväkodin kevätjuhla sekä koulun a-luokkien... Lupasin tosin itselleni pysytellä huomisenkin aamupvän kotona kiltisti, kun kotikin odottaa kaikkia tekemättömiä töitään...


tytöt tänään. Jossulla H&M:n eilen ostettu Hello Kitty tunika, ja mun tekemät ohuet froteehousut. Jadella 68cm lindexin body ja samaa 62cm housut... Julilla H&M:n raitatunika ja viime vuotiset shortsit.
pojjaat. Jerellä Lindexin puna-musta öttiäis mikä onkaan paita ja H&M:n mustat collarit ja Jonella Lindexin työkalubody (alaosa oli farkut...)

Tosiaan sekabloggaus tämä, mutta illalla sitten paremmin...

TUUSIS

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi Jossua! Kaikkea sitä leikeissäkin voi sattua. :(

Kivoja kuvia lapsosista ja ihania vaatteita tottakai! ;)

milla kirjoitti...

Juuri tänään katselin tuollaista bodyä meidän live kirppiksellä ja muistaakseni oli 74 tai 80.
Yritän muistaa huomenna katsoa josko ois vielä jäljellä.

Tuusis82 kirjoitti...

Milla, ihanaa jos olisi, maksan sen tietty sulle (+postitukset) kunhan ei ole mikään sikahintanen :) tahraton (tai jos takan joku huomamaton yms ei haittaa) saisi olla eikä tietenkään kaameen haalistunut tai nukkanen tai värjäätynyt, varmaan tiedät mitä meinaan, uudenveroinen ei tietty tartte olla :D

pikkumies kirjoitti...

Ekaa kertaa lukemassa, tulen uudestaankin. :)