sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Sandaalit !


Kuten yleensä, mulla on hankittuna esim talven ja kesän kengät ajoissa, mä en ole NIIN tarkka kun Mia, ja näin sandaaleissa (ja ainoastaan sandaaleissa) kipuraja on paljon alhaisempi, koska niin on käyttöaikakin, ainakin meillä siis muksut voisivat melkein mennä tava lenkkareissa kesän, Jere ja Juli varsinkin eivät tykkää kun sandaaleista menee hiekkaa yms ja nappaavat lenkkarit mielellään kesähelteellä, mutta joskus on vaan pakko laittaa ne pois ja sanoa että nyt on sandaalien aika. Itse muuten en myöskään pidä sandaaleista, ja rakastan sukkia, mulla on oltava sukat, aina.

Talvi ja kevät (jotka menee yleensä meillä syksylläkin) kenkiin panostan kyllä rahallisesti vaikka sen 80€ per lapsi yksiin ja saatan ostaa vielä toisetkin uudet, mutta nämä meidän kesäkengät siis. Kaikilla on kolmet sandaalit/feikki crocsit nyt, mutta Jonella on vielä tuollaiset halpis mustat yhtä kokoa isompana varmuuden vuoksi ja haluaisin vielä Jossulle ja Jonelle feikki crocsit, meidän prismassa vaan ei ole kokoja joten jostain muualta sitten (kuulema Hong Kong?)

Löysin kameranikin aamulla kun Mian sandaali bloggauksen luettuani aamulla, muistin ottaneeni meidän sandaaleista kuvan kun olin ottanut ne esille :)

Jadelle on toistaiseksi vaan H&M:n yms sellaisia söpöstelykenkiä vain joten niistä en blogannut.

Tänään illalla muuten meidän Jeremias on 8-vuotta!

Tuusis

6 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Meilläkään ei satsata hirveästi kesäkenkiin, välikausi ja talvikenkiin kyllä.

Onnea Jeremiaalle :)

Marika kirjoitti...

Onnea 8 vuotiaalle!!!!

anna kirjoitti...

Mä taas rakastan sandaaleja ja sitä, että voi olla ilman sukkia. :) Yleensä lopetan sukkien käyttämisen touko-kesäkuussa ja kaivan ne taas esiin joskus syyskuussa, kun ei enää meinaa tareta. En juuri koskaan käytä kesällä mitään umpinaisia kenkiä, vaan aina sandaaleja tai vähintäänkin pistokkaita. Kaikkein ihaninta on se, kun on kunnolla varpaat paljaina. Kävelen myös paljon paljain jaloin, mutta vain takuuturvallisissa (=lasinsiruttomissa) paikoissa, kuten kotipihalla tai mökillä. :)

Onnea teidän 8-vuotiaalle! :)

Mia kirjoitti...

Kiva sandaaliesittely! :)
Hyvä että se kamera löytyi. ;)

Niin ja onnittelut vielä näin virallisena päivänä Jerelle!

"TyttöNukke" kirjoitti...

Aikamoinen satsi kenkiä teillä ;) minne nuo kaikki mahtuu..?

Mia kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus! ;D