perjantai 25. syyskuuta 2009

Jerelle talvigoret ja Ikean expedit

tuo nurkassa oleva rumilus häipyy (tarkoitan siis tuota puunväristä lasikaappia, en tuota toisessa nurkassa olevaa miestäni...) expedit tulee tuolle seinälle jossa malm lipasto nyt on.

Jeren vikingin gore-texit, todella laadukkaalta vaikuttavat, ja noi kumikärjet, mahtavaa! 39,90e, Citymarket.

Kävin aamulla heti 9 maissa Sellossa kun Helena kertoikin että ne 39,90€ Viking Goret onkin vielä tarjouksessa! (luulin missanneeni sembaloiden yms jonkun aikana) ja koska niissä on vielä kuminen kärki (mikä on hyvä meidän 2.luokkalaiselle ainakin, se kärki muuten oikeasti KULUU) niin tein mielestäni 40egellä hyvän ostoksen! Jeren viimevuotiset eccon menee Juliannalle toiseksi talvikengiksi ja Jerelle pitäis hommata vielä jotkut toiset kengät, melkein vois ostaa toiset ihan samat mutten nyt kuitenkaan ;) meillä pitää olla ainakin kahdet kengät, ainakin.

Sellosta menin suoraan Ikeaan, olen himoinnut tosiaan sitä pähkinää isoa 99€ expedit hyllyä ja päätin että nyt se ostetaan ja tänään se kasataan (meillä käy usein että joku ostettu juttu siis huonekalu on paketissa kuukaudenkin) ja näin, se on melkein valmis! (tohon lattialle se ei jää...)

Ikeasta ei oikeastaan muuta tarttunut mukaan, kun kaikkea pientä ostettiin jo -J-:n kanssa toissapäivänä, kuten esim meille ne turkoosit laatikot tuohon, jotka sopii meidän olkkariin tosi hyvin. Vielä kun saisi hoitopöydän pois ja ton ärsyttävän lasikaapin entisestä kirjahyllystä pois niin voila! olisin tyytyväinen.

nyt nukkumaan, aamulla suuntaan Myrtsin kirppikselle!

TUUSIS

ps.-J- laittoi mulle laskurin tuonne johonkin oikealle alareunaan, se ei rekisteröi ollenkaan mun omia käyntejäni joten ihan ok, tosin itse tiedostan että se on vain monesti sivu on ladattu yms joten kävijöitä en sanoisi tuoksi määräksi ollenkaan.

21 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Halvalla sait nuo kengät!
Minä olen taas tietysti nukkunut onneni ohi?? ;D
Joo avasin siis kännykän joskus klo.10.30..

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hyvännäköiset nuo Vikingin goret. Eikä yhtään paha hintakaan :)

Tuusis82 kirjoitti...

Mia; joo, mä yritin soittaa sulle 9 jälkeen noin 6kertaa =) mut ne on vieläkin, tämän kuun! et kerkeen hakee jos haluat.

Oliviah kirjoitti...

Meillä löyttyy tuota samaa hyllyä valkoisena vaaleanpunaisilla koreilla. Hyvin on kestänyt. Ostin noita korejakin lisää jemmaan, kun eihän sitä tiedä milloin päättävät vaihtaa valmistettavia värejä ja lähin Ikeakin löytyy yli 100 kilsan päästä ulkomailta;)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

ai tuota hyllykköä saa tuonkin värisenä?!?! hmm, täytyy vissiin oikeasta mennä käymään ikeassa. jos sais tuohon meidän poikien huoneen siirtoprojektiin vähän vauhtia! kiitos vinkistä!

Ida-Antonia kirjoitti...

Mä tarviisin kans jonkun tollasen hyllyn tyttöjen huoneeseen. Siihen sais hyvin eri lelut omille paikoilleen. Ongelma vaa se ettei nykyiseen huoneeseen sovi mitenkään...eli edelleenkin pitäisi tehdä eka se remontti, jotta tytöt sais omat huoneet ja siinä sivussa myös makkari joutuu remonttiin. Eli ei ihan pikkujuttu... mut jos ensin kävis sen päiväpeittokankaan lisäksi ostamassa tälläsen hyllyn ja kokoais sen keskelle olkkarin lattiaa..saiskohan remontti siitä vauhtia alleen...hih ;)

Onkohan nuo kengät ainoastaan Sellon cittarissa tarjouksessa? Onko minkälainen pohja/kuinka jäykkä? Jotkut Vikingin kengät olleet kovin jäykkiä. Meillä poika tarttis kans goret ja isompi tyttökin jossain vaiheessa talvea isommat.

Hobbarista tilasin Columbian "loskarit" (vai miksi noita kutsutaan joissa kuminen alaosa). Ennen meillä ei vastaavia ollut, mutta ajattelin kokeilla meniskö gorejen rinnalla toisina märän kelin kenkinä. Hinta varsin kohtuullinen 29,90e.

Laura.Ny kirjoitti...

Hei arvaa mitä, meille tuli tossa pari viikkoa sitten tuo sama hylly, mutta valkoisena olkkariin :D

Nyt puuttuu enää laatikot siihen, Ikeasta kuulemma saa mutta yllättäen lähin Ikea on 4 tunnin ajomatkan päässä :D

Laura.Ny kirjoitti...

Ainiin miekin halluun nuo kengät! Oiskohan meidän Cittarissa myös, pitääpäs käydä katsomassa!

Kotiäiti kirjoitti...

Halvalla oot nuo kengät saanu! Mistä koosta ne alkaa?

anrinko kirjoitti...

Halvat ja hyvät kengät.
Ja hylly näyttää kyllä tosi hyvälle. =)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, kuinka halvat kengät. Just saman merkkistä koitin pojalle Prismassa ja hinta oli reilusti kalliimpi.
Onkohan tarjous siis vain siellä Cittarissa, eikä muualla Suomessa?

Olivia

Anonyymi kirjoitti...

ja yllättäen isäntä kasaus puuhassa :)
minä sain toissapäivänä kasattua sen toisenkin lipaston, nököttää tuolla olohuoneessa
ei onneks ihan keskellä :P
ja toinen tukkii eteistä akvaarion edessä...
sais vaan tyhjennettyä ton altaan niin sais lipastot paikalleen

Laura.Ny kirjoitti...

Onkohan nuo tosiaan kaikissa cittareissa tarjouksessa? Soitin meidän cittariin ja siellä niiden hinta on 59,90e (sen myyjän mukaan, pitää käydä vielä itse tarkistamassa asia :D)

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin aikaisemminkin, mutta ilmeisesti ei tullut perille.
Mutta ompa halvat Vikingit! Katoin Prismasta just pojalle samaa merkkiä, mutta oli tuplasti kalliimmat.
Onko tuo tarjous vain siellä vai muuallakin Suomessa??

Olivia

Laura.Ny kirjoitti...

Kävin katsomassa meidän cittarilla, siellä ei ollut noita kenkiä ollenkaan! Joitakin varrettomia vain ja hinta 60e :/

Tuusis82 kirjoitti...

Mä en tiedä ollenkaan ovatko noi tarjouksessa muualla suomessa, Sellon citymarketissa ne ovat kait tämän kuun, mä en osaa vastata muista cittareista, tarjouksen sain tietää ystävältäni ja kävin kaupassa ne hakemassa joten en tiedä edes mikä tarjous se on, kun itsekkin aluksi luulin sen olevan vaan sembaloiden ajan. Laura, mä käyn hakemassa sulle ne goret !

Tuusis82 kirjoitti...

olivia: mä en aina ehdi hyväksymään kommentteja heti, tai sitten ehdin mutten ehdi niihin vastata tai sitten blogger ei lataa kommenttilootaa (usein niin)... mutta tuli perille.
Oliviah: meillä on Ikeaan matkaan noin 5minsaa =) liiankin lyhyt matka välillä... tulee käytyä "en osta mitään"... ja jotain tarttuu silti aina!

Niinu kirjoitti...

Pahus,luulin tehneeni hyvän löydön tänään Prismassa...ostin kahdet täysin mustat Vikingin Gore-texit lapsille talveksi (a´50e),tosin koot olikin sitten 35 ja 37,ehkei siellä Sellossa olisi ollut niin isoja?Jotain lohtua?
Yleensä on ostettu Kuomat,mutta kun nää meitin talvet on nykyään niin märkiä...

Tuusis82 kirjoitti...

Niinu: Pahoittelen... oli siellä 35 ja 37:tkin mun mielestä, mä itse ostin kanssa isoja kokoja jo... palauta ne ja ostat noi :D

Anonyymi kirjoitti...

Hih, nauroin makeasti tuolle "nurkassa oleva rumilus saa lähteä" :)))
- Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Me koitettiin pojan kanssa myös noita täysmustia Goreja. Onko nämä siniset siis vastaavat? Noita mustia meillä on ollut ennenkin ja on ollut hyviä.

Jälkeenpäin vasta huomasin, että sähän hyväksytkin ensin julkaistavat kommentit. Siksi se ei näkynytkään. Olin liian hätäinen :)

Olivia