keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Shoppailuja taas

Aamupäivällä meinasin karata Kamppiin, mutta pidin sovitusta kyläilystä kiinni =) Käytiin samalla parilla kirpparilla ja ostin cupcake paidan 3€ ja -J-:n Vänelle vuorelliset Name It housut 1€, -J- tosin kysy puhelimessa taasen MIKSI, voi kuinka jokainen olisi noin kiitollinen.... =D

Käväisin kyläilyn jälkeen myös Novitan tehtaanmyymälässä ja ostin loput ruskeat ja vihreääkin tennessee lankaa, jos meidän äiti saisi pipoja meille taas aikaiseksi, talveksi mietin että tekisin merinovillainterlockista niihin ns. vuoren?

Langoista eikä kirppiskamoista ole kuvaa koska pelkään unohtavani ne himaan joten ovat autossa että pääsevät huomenna -J-:lle ja Mummolle.

Citymarketissa kävin ja hain poikien tyyliin Mialle kahdet Viking Goretex kengät, ovh 69,90€, nyt 39,90€, samat mitkä ostin meille, isoja kokoja oli melkeinpä kaikkia 31-40 saakka,kärki vahvistettu. Sain Mian ylipuhuttua kaksiin koska en tajua miksi maksaa värin takia 40e enemmän melkeinpä samoista noin isoille kun 2 ja 4.luokkalaisille jo =) näistäkään ei ole kuvaa kun mä muuten unohdan ne kotiin enkä vie mummolle niitä joka kuljettaa ne Mian suuntaan.

Näistä on nyt siis kuvia: päivän lapset!


Juliannalla se kirppikseltä 1€ ostettu huppari 146cm, hihat on pitkiä vähän muttei kuulema haitannut, muuten pituudeltaan huppari on musta tosi sopiva.

Jerellä H&M:n lippis pipo ja Po.P:n windstopper (traderasta joskus)


Nämäkin oli kuvattava, koska Jonellahan on tarhassa sitten kertikset niin sain eilen kun Jade oli mummolassa niin että kaikki kestot oli puhtaina, tässä siis ne, aivan liikaa yksiväristä, mutta myin niin paljon vaippoja pois toivoen Jonen olevan kuiva kesän jälkeen ja olen joutunut ostamaan niitä takaisin koska en ole ehtinyt tehdä, pitäisi piristyä ja tehdä ihania kuviollisia ;)
päivän Jossu, eiliset aarne alligaattorissakin olleet vaatteet, 98cm H&M:n paita jas Lindex legginsit myös 98cm, mutta neuletunika 86cm KappAhl, tyttö yli 3,5v...
Jonetiainen. (taustalla kirppiskama kasa) eilen ostettu H&M:n paita 86cm ja mun tekemät oranssit collarit, alla pöllösukkikset by lindex.
Ostoksia!!! Tänään tuli Me&I:ta ja Vauhtivekaroiden äidiltä NIILO ILOSTA tilatut Shampoodle ihanan vihreänä Jossulle ja housuja iso kasa, joko Jossulle tai Jonelle kummalle ensin sopivat (niin samankokoisia jossain asioissa!)

nämä -J-:n Vänelle, tulee meille sitten kun ne jää heille pieneksi ;)
Ylärivissä Jerelle, itse en hodaripaidasta niin välitä, mutta Jere tykkäsi ja koska oikein kivoja paitoja ei meinaa saada, niin käy tosi hyvin! Alempana Jonelle dinopaita ja paloauto paidat.
Jossulle pilkkukakkutunika ja kaupunkitunika (Julille nämä menis ehkä kerran paitoina, katsotaan...) ja Jadelle vauva medaljonkimekko, pilkkusukat Julille.
NiiloIlosta Moonkids ja Metsola froteehousuja, ruskeat ja oranssit menee eka varmaan Jossulle, muut Jonelle luulisin, Shampoodle 100+ Jossulle ensiksi. Verkkokauppa.comista meille vihdoin GPS! Jotta löydetään huomennakin hakemaan niitä lahjoituskamoja, joo ei vain siksi vaan muutenkin me kuitenkin liikutaan ja mä varsinkin joten kiva se on olla ja kun nyt sain 45,40€ posteineen niin tuohon tarjoukseen piti tarttua!

Tällaista tänään... nyt voisi oikeasti siivota, eikun viikata puhdasta pyykkiä, eikä kun etsiä fleecevaatteet, eikun siivota keittiö, eikun imuroida, eikun tyhjentää auto, järkätä kirppiskamat, siivota sisävarasto, nukkua päiväunet..... okei, 1,5h ei riittä kaikkeen noista, yhteen vain. aaah... lisää aikaa ostettaisiin tai sitten kotihengetär???

TUUSIS

11 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Saitkos vielä montakin ruskeeta kerää...?

Onko nuo metsolan froteehousut kapeita vai leveitä vai millaisia? Olen miettinyt, että jos tilaisin...

Kotiäiti kirjoitti...

Ihania ostoksia! :)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

ihania ihania ostoksia!

Mari Wee kirjoitti...

Oo, farkut ja pöksyt näyttää kivalle, dinopaidalle en lämpene edelleenkään mutta jos käytetään sitä aina kun nähdään sut, riittääkö? :D

Pilkkukakkutunika on aika bueno, mutta alakuvan housuista saa migreenin; missä on kaikki tummansiniset? :D Eikun hianot ne on!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihanan värikkäitä ostoksia :)

Metsolan froteehousut ovat tosi kivan mallisia, ylhäältä hyvin istuvia ja alaspäin levenee nuo pussilahkeet.

Tuusis82 kirjoitti...

Helmi: ostin ne loput mitkä olin varannut viimekäynnin jälkeen eli öö... ostinkohan 3-4kerää ja 3 vihreetä. mä en ole vielä sovittanut metsoloita tai moonkidsejä noille, vastaan kun tiedän =)

-J- mie en koht tuo teille noista mitään, tai tuon, maalaan ne ensin oranssi-ruskeaksi, hähää ;) no tuleepahan ne meille hyvässä kunnossa!

Josefin kirjoitti...

Ihania, melkein kaikki minunkin hiomoitsemia :) Tietääkö kukaan jos tilaa me&i:lta uuden satsin salaisia, onko todennäköistä että tulee samaa? Otin aiemmin kaksi 3 kpl:n pakettia eri kokoisina, tuli kivaa vaatetta. Nyt kun tilaisin muitakin vaatteita ajattelin että voisin ottaa salaisiakin taas, mutta jos tulee aina samaa, niin en viitsi.

sanna kirjoitti...

Ihania ostoksia. Kaikkein eniten olen kateellinen ruskeasta Tennessee-langasta, sitä oon koittanut etsiä kaupoista, mutta ei ole enää missään:(

S kirjoitti...

Onkohan ne Vikingit kaikissa Cittareissa ja mitenköhän pitkään tarjouksessa?

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Mun on nyt pakko tähänkin kommentoida... on tuo Jossu kyllä niiiin sulosen näkönen tyttö..jotenkin aurinkoinen ja erikoinen...

Mia kirjoitti...

Kiitos rakas! ;D
Oon niin onnellinen että ylipuhuit minut, nyt kun olen päivän miettinyt niin ihan oikein teit.
Katos nyt voin laittaa Oliverin kenkiin vähän enemmän ja ostaa sille ne ruskeet! ;D