sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kirppistelyä (sunnuntai 27.9 Myyrmäkihalli)

Mä en keksi enää järkevämpää otsikkoa joten voin lisätä tuohon myös milloin ja mistä (matkin tuolta Zannen blogisti, sori!)

kerron tällä kerta nämä nopeasti vain, koska nukahdin muuten pystyyn!

74cm H&M:n ruudullinen toppahaalari, uudenveroinen 5€ (okei, Jadelle ei pitänyt tulla mitään, MUTTA tuo on ihana ja korvaa sitten kesken talven sen Lindexin 68cm kun se jää pieneksi...)

IdaT paita 1,5€, velourhousut 1€, H&M:n paita 50snt, kumpparit Tretorn (uudenveroiset ja yhtä isommat kuin ne eiliset...) 3,50€
Jossulle kaksi 104cm tunikaa 2€ kpl, yht siis 4e.
ei, en ole raskaana, ei ole tarkoituskaan, mutta tämä kuosi on musta MAHTAVA, ja siis varmasti pari kertaa pidetty, koska kuosi ja värit kirkkaat ja pesunukaton! 50snt! Näitä samoja olen nähnyt ennekin, kaikki haalistuneita, nukkaantuneita yms, siksi lähti mukaan, edes vaikka nukelle ;)

kaksi uutta paitaa Jonelle, 5€ kpl oikeanpuoleinen Me Too, vasemmaista en muista, mutta oli kiva väreiltään ;)

Juliannalle samoilta kahdelta naiselta joilla ihana asenne kirppistelyyn! Tytön vaatteet olivat 146cm mutta "näin" etteivät Julille liian isoja, paitsi tuo Snoopy velourtakki+housut, mutta jospa se menis kummitytölle, se on isompaa kaliiberia. Paul Frank huppari 1€, velourtakki+housut 1€.

Neule 1€ samoilta mahtis kirppisnaisilta!
sekä nämä 1€ kpl myös!
Nämäkin kaikki samoilta kahdelta naiselta, Jonelle:

7kpl 92cm paitaa, H&M ja Lindex, jtn Marimekon raitaa ja vasemmanpuoleisin aito marimekon t-paita 50snt kpl kaikki.

neuleita yms talveen alle, tarhaan ja mummolaan lähinnä (Mummolavaatteet alkaakin olemaan vielä 80-86cm ja oikeasti pieniä!) myös nämä olivat 50snt kpl ja ihastuin tosin tohon vasemmaiseen Nalle Puh neuletakkiin että en sitä mummolaan ainakaan raaski, pääkallotkin on jo okei Jonelle, se on NIIIIIIN uhmaiässä että pääkallo koko poika ;)

nämäkin oli "pakko" niiltä naisilta ostaa, 98-104cm jo varastoon, mutta tuntuu että nopeasti varmaan Jonelle, myöskin vain 50snt kpl vaikka tuossa ihana ruutuneulepaita ja Benetton paitakin.

Tällaisia tällä kertaa + tietty ne kahdet rattaat! Koitan blogata niistä vielä toinen kerta =) nyt nukkumaan!

TUUSIS

13 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Minäkin piipahdin tänään Myyrmäki-hallissa ihan nopeesti vain siinä ysin pintaan, kun oli kiire takaisin kotiin. Mutta en varmaankaan osaa tonkia niitä pöytiä oikein, kun en paljoa mitään koskaan löydä. Eli siis hyviä löytöjä olet taas tehnyt.:)

Laura.Ny kirjoitti...

Onpas löytöjä! Nyt munkin on pakko päästä kirppikselle :D

Mä olen kans miettinyt voiko vauvanvaatteita ostaa jos löytyy jotain tosi ihkua, vaikka en siis todellakaan ole raskaana eikä tiedetä tuleeko meille ikinä vauvaa enää :)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

oletpa tehnyt hyviä löytöjä! mua ihan pikkaisen harmittaa, että "jouduin" perumaan, toisaalta olen tosi tyytyväinen, että olin ap:n ulkona poikien kaa ja mies sai nikkaroida kaappeja :o)

Saijja kirjoitti...

Ihania vaatteita! Olen kateellinen ei meillä ikinä oo kirpparilla mitään noin hyväkuntoista saatikka tohon hintaan. Jos saat 15v vanhat nokialaiset 10e niin onnellinen olet (joo sinne jääkin) Virttyneet äp-potkuhousut 2-3e jne.. Tarvii koettaa ku pääsee etelä-suomeen päästä tekee joku kirppis rundi :)

(randomina seikkailin blogiisi ja piti jättää puumerkki)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hyviä ostoksia! Minä en vain ikinä löydä kirppareilta mitään..

Tuusis82 kirjoitti...

Laura, Saijja, ja Vauhtivekaroiden äiti: meidän pitää tehdä joku kirppiskierros jos ootte pk-seudulla joskus! Viikonloput on parhaita noiden kannalta missä itse myydään, mutta itsepalvelukirppiksiä on vaikka missä (itse löydän niistä vähän paremmin kun helpommin esillä yms)

anrinko kirjoitti...

Voi vitsit mitä löytöjä!!!!
Toivon et parin viikon päästä pääsisin Hesassa käymään taas.

miitu kirjoitti...

Täältäkään ei löydä kirppikseltä mitään noin hyvää. Ja inhoan tonkia sellaisia ylitäysiä, lattialla lojuvia laatikoita. Musta tuntuu jo valmiiksi, että niistä löytyy vain kauhtuneita äp-vaatteita.

Ollaan parhaan ystävän kanssa joulukuun alussa tulossa Helsinkiin (la-su) ja olis kiva jos saatais vähän vinkkejä kirppareista =)

Reija kirjoitti...

voi äly mitä löytöjä TAAS! ei taida sulla huonoa kirppiskäyntiä ollakkaa ;-)

zanne kirjoitti...

Voi vitsi, ihania löytöjä löysit!!

Ja ai että mä oon kade tuosta pääkalloneuleesta!! :-)

Meilläkin on muuten tuo puna-valkoinen "Denzel the Dragon" paita. :-)

n i n n u kirjoitti...

Toi Litukan oranssi eläinpuku, tajusin silloin ostaa varastoon kun niitä myytiin (pyjamana meillä,) odottaa käyttäjän kasvamista....

Katja kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Alkaa vaan enemmän tuntua että tuonne kirppikselle on itsekin päästävä!

Tuusis82 kirjoitti...

Miitu: laita mulle viestiä kun olet tulossa niin kerään sulle jonkun kirppisinfon :D ja katja: tänne huristat ni mennään heti!