tiistai 20. lokakuuta 2009

Kaikki hyvin!


Ihana Anrinko oli laittanut kommentin että onkohan kaikki hyvin, ettei pitäisi välittää muiden kommenteista, totta, ja en välitäkkään! Tai siis välitän, tykkään kivoista kommenteista mutta kestän kritiikin myös hyvin, hiljaisuuteni syy ei ole ollut se, vaan hävinnyt kamera, ja muutama ylimääräinen ystävien kanssa vietetty hetki. (ehkä vähän tuo facebook, mutta shhh!)

En ole vain jaksanut ottaa kuvia vkonlopun kirppisostoksista ja sen jälkeen en ole ostanut kuin muutaman 2-4€ alekirjan tänään sokokselta ja Jeren & Julin kaverille lahjakortin synttärilahjaksi, heillä oli Otaniemessä sellaisessa pienessä leffapaikassa synttärit, vaikutti kivalta tilalta ja hyvältä idealta! Muutenkin kamera oli häveyksissä muutaman pvän ja kuvia ei ole sillon tullut otettua juurikaan, ja esim kaukosäädin! se on ollut kateissa 5pvää... oikeasti, digiboksin kauko, kertoisko joku missä se on?

Myrtsistä oli kyselty, myrtsi on myyrmäki halli eli Vantaalla sijaitseva hallirakennus mihin ihmiset tulee itse myymään tavaroitaan la ja su muutaman viikonlopun vuodessa, ei joka vkonloppu siis. Myrtsissä tavattiin viime lauantaina Helmiä (pojan vaatteita), Kati oli kyydissäni (termiittien äiti) ja Ida-Antoniaa jonka minä unohdin parkkikselle odottelemaan 20minuutiksi, hyvä Tuusis !!! Halauksien kera pyysin anteeksi, jouduin kirppis huumaan ;)

Kuvia siis kirppisostoista ei nyt ole, jospa vielä tänä iltana? tai sitten ei... yhden ihanuuden kanssa meinasin nukkua yönikin, Me&I turkoosi siilitoppahaalari kaverilta, iiiiiiihaaaaaaanaaaaa ! Kiitos kaunis sinnepäin vieläkin ;)

Mä olen myös onnistunut lataamaan taas muutamaa usa-sarjaa koneelle ja katson siis tässä ollessani niitä ja bloggaaminen jää... mutta myös, ne tärkeimmät, ystävät on ollut ensisijalla ja niitähän ollaan nähty taas paljon. Tiedättekö, mä niin tykkään mun ystävistäni! Mä olen tajunnut viime viikkojen aikana vielä enemmän, enempääkin enemmän miten ihania ja ymmärtäväisiä he osaavatkin olla. Okei, jopa -J- joka huutaa mulle puhelimessa on parhaimmasta päästä. Lähellä ja kaukaa olevat, eli vaikka Mia olet siellä Savossa niin tiedät että olet rakas, ja tiedän että olen ärsyttävä että soitan sulle kymmenen kertaa sun Me&I kutsujen aikana (terkkuja vaan Minnyllekkin sinne samalla...), mutta joo, pointti esitetty, nyt lopetan tällaisen lässyttämisen.

Jeremiaan koulukuvat tuli tänään, ihania kuvia, tottakai, onhan se mun poika ! eikai ihan siksi kuitenkaan ;) Julianna missasi oman kuvauksensa koska oli kadottanut valokuvaus lapun ja musta se oli todella harmillista. No onneksi korvaavat kuvaukset tehdään sitten, jospa tuosta viiden parvesta saisi ihania kuvia silti?

Koska kuvat puuttuvat nyt, niin laitetaan muutama vanha.

Ajatelkaa! Tässä minä. Näytän öö 11-vuotiaalta? uskokaa, olin tuossa kuitenkin 19v... Jeremias on siis n.3-kuukautta.

Jeremias noin 5kuukautisena, mun vauva, aina...
Julianna ja Jeremias, 3kk ja 1v9kk
vauvoja vielä... ja Julianna, ihana sumopainija!Julianna Essillä, jo parivuotias, ihanat kiharat jo ilmestyneet ;)

Meidän kuva vaimot vaihtoon... vielä kahden lapsen kanssa (okei Jossu oli mahassa rv16)
Disney Store hullutus aikaa, Jeremias noin 3vJulianna noin yli 1v
Mäkin olen ollut mökillä! ja inhonnut sitä ;) eli minä ja Julianna joskus 2003 kesällä.


Josefina, ihanainen... 6vkoa vanha tässä ja näyttää siltä kun tietäisi maailman salat.


Tunnetteko tästä kaikki? Kuva on poikien tyyliin Mian takapihalla vuonna 2006 kesällä. Mian toiseksi vanhin (vanhin oli koulussa) ja Oliver pienenä! ja Jeremias, Jossu ja Julianna. Mia, mie meinaan itkee tätä kun miksi meidän lapset kasvaa ????
kolmen gang, vielä kun niitä oli kolmeneljän gang... Joonatan vasta pienen pieni.

ja sitten meidän viiden poppoon kolme nuorinta kesällä, HUONO kuva, Jadella allergiaa poskissa. mutta Jone, Jade ja Jossu. (näitä noiden vauvakuvia ollaankin nähty paljon)

Oih, miten vaikeaa ja niin ihanaa on muistella noita vuosien takaisia aikoja. Hyvä että ne ovat menneet, mutta harmi ettei niitä muutamia hetkia saa millään takaisin ;)

Tämä olikin tällainen meidän poppoo kuviana vuosien saatossa sitten kai ;)

Hyvää viikkoa kaikille !!!

TUUSIS

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Tuusis! Älä välitä pahoista anonyymien kommenteista. Itse seuraan blogiasi päivittäin, eli katsastan blogiluettelosi kautta kaikki muutkin huiput blogit. Nyt oli pakko laittaa sulle viestiä...Jatka samaan malliin ja tsemppiä arkeen ihanan perheesi kanssa! Kaksplussastakin bongasin teidät:) Oikein hyvää syksyä ja talvea! Toivoo: Heidi

Meeri / Murulit kirjoitti...

Ihana kuulla taas sustakin. Luin muuten kaksplussan jutunkin teistä. :) Oli tosi hyvä juttu. Ite myös muuten sain tuon Pinjan 19-vuotiaana. :)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Moi Tuusis!
Mäkin oon aatellu sua monesti ja päivällä haravoidessani ajattelin et pitää nyt illalla mailia laittaa et eihän oo mitään sattunu kun susta ei oo kuulunu mitään pitkään aikaan...mulla muutenkin ehkä sulle asiaa..mut laittelen sitä s.postiin...
Mut oli ihana kuulla sinusta ja ihania kuvia...ja kun mä vasta "uus tuttu" ni mullehan nää kuvatkin ja lapset eri ikäsenä on ihan uus juttu..luin myös kaksplussan jutun..ja sekin kuva tosi hyvä...

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi ihania kuvia vuosien varrelta..meillä on ollut toi sama tulppaanimatto, mutta esikoinen oksensi sen pilalle. :D

Sä olet ihana, vaikka en tunne sua mutta voi että..mä joskus nauran täällä ihan kippurassa kun luen ja voin kuvitella että sä olet siellä ihan tosissas näpytellyt..sulta tota tekstiä tulee siihen malliin, että sä varmaan puhutkin hirveetä vauhtia ja paljon??! Susta vaan on muodostunu sellanen yli hauska mielikuva!! ..semmonen ilonen häsääjä, rakastaa lapsiaan ja lastenvaatteita, ostaa vaikkei aina olis tarvettakaan, ottaa asiat tunteella ja hyvä niin!!! ♥

Anonyymi kirjoitti...

minunkin piti rueta kirjoitteleen kun luin nuita nimettömiä kommentteja,elä pahoita niistä mieltäsi vaan jätä ne omaan arvoonsa. Naurettavaa rueta tuollalailla ilkeilemään aikuiset ihmiset!pah!

Voimia sinulle ja kaikkea hyvää teille!

-TiiA,himo kirppishullu- :D

miitu kirjoitti...

Ihania kuvia teistä!

Mia kirjoitti...

Voi ihana rakas ystävä! <3
Tottakai soittelet jatkossakin aina kun huvittaa. :)

Voi ei miten pieniltä meidän pojat näyttää! ja Jossukin ihan vauva. Ei voi aika kuluu näin nopsaan.. Niisk.

n i n n u kirjoitti...

No te olitte Vaimot vaihtoon, kun jossain palstalla sitä joku spekuloi, oisko ollut kaksplussan keskusteluissa vai missä lienet.

tyttötiimi kirjoitti...

Suloisia perhekuvia. Ihania muistoja. Ole oma itses jatkossakin, se on parasta.

Kotiäiti kirjoitti...

Vautsi mitkä käsivarret Juliannalla! Ihana! :D Ja minä inhoan myös mökkeilyä, jos ympärillä on järkyttävä määrä itikoita eikä mökissä ole kaikkia mukavuuksia. ;)

Helmi kirjoitti...

Ihania kuvia!

Minä taas rakastan mökkeilyä.:)

Oli kiva nähdä lauantaina. Kiitos vielä kerran niistä langoista!! Olet ihana, kun jaksat aina muillekin katsoa ja etsiä.:)

Reettamon kirjoitti...

Heh, minäkin vähän ihmettelin blogihiljaisuutta (blogisi on oikeastaan ensimmäinen jota aloin kunnolla seuraamaan, joten aina luen uusimmat), mutta eihän sitä aina ehdi tai jaksa kaikkea :D.

Ihanan nostalgisia kuvia, muistelu on aina kivaa ja usein raskastakin.

Minäkin luin kaksplussasta (kerrankin kun sain ihan ilmaisen lahjalehden) sen jutun teidän perheestä. Kiva pieni juttu ja mukava kuva.

Joskus jossain sinun kommenttiboksissa ärhentelinkin anonyymeistä kakkakommenteista. Asioistahan voi olla eri mieltä, mutta miksi ei rakentavasti ja omalla nimellä (tai edes nimimerkillä jota tunnustaa). Joten hyvä jos et ota nahan alle noista!

anrinko kirjoitti...

Kiva että kaikki ok. =)
Suloisia kuvia aarteistasi!
Kiva nähdä mitä olet taas löytänyt. =)

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Joka kerta kun olen blogiasi lukenut, olet saanut minut hyvälle tuulelle:) Tai no joskus himpun kateelliseksi, että miksi täällä ei ole tuollaisia kirppareita:D

Mietinkin kerran, että oletko se vaimot vaihtoon nainen ja nyt se selvis:)

Ihana blogi:)

Sokrutin kirjoitti...

Ihania perhekuvia. Pidän sinun blogistasi juuri tällaisena. "Älä koskaan ikinä muutu" ♥

Reija kirjoitti...

ai kamala mä olen superherkkis kun vetistelen kunmuiden kuvia katselen... niin mun omia fiiliksiä kuvaat tässä postauksessa. meille Saga taitaa olla vikavimperoinen, ja vaikka olen ihan itse päätöksen tehnyt, niin onhan se niin, että se tarkoittaa ettei paluuta vauva-aikoihin ole (paitsi mummouden muodossa sitten joskus toivon hartaasti!)

Laura.Ny kirjoitti...

Nyt vasta luin nuo anonyymien kommentit ja voi helvetti ihan oikeasti! Ne on vaan kateellisia!
Älä välitä! *halaus*

En tajua miksi pitää lukea näitä lastenvaateblogeja jos tulee niin paha mieli ja kateus! Minä en voi sietää ruoanlaittoa - ja siksipä en luekaan mitään fuckin turhanpäiväisiä ruokablogeja! Järjenkäyttö sallittua :/

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nimet sinun lapsilla! Kauniit ja niin suloisesti yhteensopivat:)

Ida-Antonia kirjoitti...

Ihania kuvia! On noissa teidän lapsissa kyllä paljon samaa, hyvin sisaruksiksi kyllä tunnistaa. Ja kyllä sutkin tuosta ekasta kuvasta hyvin tuntee :)

zanne kirjoitti...

Hei,

Ai, olitko sunnuntaina Myrtsissä? En nähnyt sua siellä, harmi, muuten olisin nykäissyt hihasta.

Eikä minusta teillä nyt mitenkään hirveitä määriä lastenvaatteita ole, koska teillähän on 5 lasta ja nekin on vähän eri sukupuoltakin vielä, niin sehän on ihan selvää että sellaiselle poppoolle tarttee ihan erilaisia määriä vaatteita kun jonkun 1-2 lapsen perheessä.

Vaikka en tunne sua henk.koht. niin olen ihan jo bloginkin välityksellä saanut sellaisen käsityksen että teillä liikkuu paljon vaatetta myös ovesta ulospäin, eikä vaan sisään. Eli kierrätystäkin tapahtuu aika reippaasti. Minusta tässä nyt ei ole mitään hullua tai muuten omituista mikä nyt vaatis mitään sen vakavampaa huomiota.
Ihan normaalia lapsiperheen touhua.

Eli jatka ihan samaan malliin, minusta ainaskin on kiva saada vähän vinkkejä että minkälaisia lastenvaatteita edes on olemassa ja mikä on nyt hyväksi havaittua ja mistä voi saada kivan näköistä vaattetta.

Tsemppiä jatkoon, ja ehkä joskus törmätään kirppiksellä!!

Sifia kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!! :) ihana nähdä teidän isompiakin lapsia ihan pienenä!

Minäkin käyn lukemassa blogiasi..kommentointi jää vain hävettävän usein. :/ yritän tehdä parannuksen! Kiitos ihanasta blogistasi!!

Taija kirjoitti...

Ihania lapsia! Varsinkin tuo "sumopainija"kuva Juliannasta, syötävän suloinen!