keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

3h yöunien jälkeen

Meidän Jade on nyt aloittanut jonkun valvottamis putken, toissayö meni myös huonosti, nukahti joskus 2.30 vasta ja aamulla 6.30 heräsi, nukuin tosin ennen POIKIEN TYYLIIN -Mian tuloa 3,5h päiväunet Jaden kanssa! ja eilen jaksettiin shoppailla keskustassa noin 20 saakka :)

Mutta viime yö... Jade nukahti lopullisesti vasta 1.45 kun olin antanut tuhat kertaa rintaa, maidosta ei ole puute, koska myös puklaa sitä pois ja tuttia tuputan muttei kelpaa... herääminen tapahtui sitten 5.15 tänä aamuna, joten olen nukkunut noin 3,5h yöunet, kivaa, jee. Tänään neiti varmaan on taas ihan nauravainen ja hymytyttö shoppaillessa, kuten eilenkin Jade oli vaan rattaissa ja katseli tai nukkui ja viihtyi hyvin kun välillä sai tissiä, Emilkin oli tosi reipas ja Mimon äiti, Mimosa itse ja Mimon kummi oli myös seurassamme ja Mimsu teki tuttavuutta Emiliin, kuvia en voi jakaa, koska itsellä ei ollut kameraa ja Hannalla on kuvat omassaan =)

Mia ja Emil vielä nukkuu, lupasin 8:lta herättää heidät jos meidän muksut pysyy hiljempaa siihen saakka, meillä Jossu heräsi kuudelta tasan ja Jere heti sen jälkeen, Julianna vielä nukkuu, onkohan tullut tuohon Mia-kummiinsa?

Tämän päivän suunnitelmia en tiedä... jospa ottaisin kameran mukaani itse.

Eilen aamulla Jade aamupalan aikana =)
Jossu ja Jone samiksissa :) meandi paidat ja Lindex housut

4 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

IIHANAT nuo siilipaidat!!!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Meilläkin Frans on nukkunut huonosti viimeiset pari yötä ja herännyt aina aamulla viideltä..

Onneksi kohta siirretään kelloja eteenpäin; silloinhan herätys onkin vasta kuudelta ;)

S kirjoitti...

Valvominen on NIIN tuttua!

Ja tosi kivat sisarukset samiksissa=)

Laura.Ny kirjoitti...

Meillä on tuo sama siilipaita kahdessa eri värissä, ruskeana ja beesinä, itse olen yhdistänyt siihen H&M:n halpiscollegehousut punaisena koska mistään ei ole ajelehtinut vastaan punaisia plyysihousuja.
Aivan suosikkiyhdistelmä meidän 3v. touhulilla :)
Tummien farkkujen kanssa myös aivan ihanat!

Meillä valvotaan myös vähän väliä, pahin valvottaja on tietysti vauva mutta 3v. on nukkunut vasta nyt elämänsä ekat täydet yöt, jippii!!!
Onneksi tähän on jo tottunut, ei edes muista enää mitä oli nukkua koko yö ja nukkua sunnuntaina pitkään.... tai ylipäätään minään aamuna yli kuuden :D