sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Hattu mietintöjä ja päiväunista

Mä olen miettinyt koko päivän millaisia hattuja hankkisin noihin ticketin pukuihin, ja sainkin UNQ:n Tiinalta ihania ideoita joten meille tulee sitten ainakin kaksi UNQ:ta, tosin budjetillisista syistä meille tulee hattuja myös ála Mimon äitee jos hän vain jaksaa niitä vielä vääntää. Tummanliiloja rukkasia ei varmaan ole kellään, onko edes ticketillä itsellään mutta pinkit Jonathanit ainakin, ehkä reiman minitecit jos suutuksissani voin sellaiset ostaa ;) (siis blogain vauvapuolella tästä jo kun en saanut hyvitystä yhdestä takista minkä olin 100% varmasti pessyt oikein...)

Nukuin tänään 4h päiväunet, mikä on hassua kun Jade nukkui edellisen yön hyvin vaan sellaisella 30min valvomisella, se ei huuda jos sen kanssa nousen ylös, mutta kun en suostu nousemaan niin se itkeskelee kyllä ja äiskä makaa vieressä ja paijaa ja laulaa, no se varmaan huutaa sitä mun laulamista tosin!!

Illalla mä sain piristystä ja kävin kaverin luona jossa oli Mimsukin mammansa kanssa, ihanaa päästä kotoa välillä pois vaan jaden kanssa, täysin vapaa-aikaa mulle! Kotiuduttiinkin vasta 21.30 ja sain Jaden nukkumaan ja koneelle heti! Koittamaan Mian vinkkaamaan ISO teksti blogausta =)

Kuvaa mulla ei ole, mutta lisään sen jos saan ystäväni ottamia ihania kuvia Jadesta hienolla kameralla ;) mä en sellaisia osaa ottaa edes vaikka ois kuinka hieeno kamera =)

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ei tullut iso teksti siis?
Tummaa tuo teksti ja sit ota siitä kirjasin koko kohdasta (siinä on joku TT-merkki) kooksi large. Niin minulla toimi. ;)

Tuusis82 kirjoitti...

No niin! Nyt mä tumpelo osasin jopa :)

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta!
Nää blogit on parantuneet huomattavasti täällä blogspotissa. En tiedä onko syynä se, että ihmisten oma persoonallisuus tulee paremmin esille vai mikä, mutta musta täällä on jotenkin parempi tunnelma :-D
Täytyy varmaan harkita omankin perustamista.
Aurinkoista viikkoa :)!
T: Vakilukija Iiris