maanantai 2. maaliskuuta 2009

Selaimessa vikaa? en pysty kommentoimaan ja bloggerit liian hitaita ladata !

Mun on pakko narista tästä omassa postauksessaan, KOSKA en pysty kommentoimaan mihinkään, se kun lataa sitä varmennussanaa niin siihen jää... jää sitä lataamaan enkä voi siis sitä kirjoittaa jotta kommentti julkaistaisiin! Eli eilisestä lähtien mulla on 8 kommenttia jäänyt sitten esittämättä, vaikka ne kirjoitin :(
Myös selaimessa tai jossain on vikaa (asensin kyllä selaimen uudestaan eikä auttanut), kun lataan esim näin aamu 7:ltä oman blogini, saattaa mennä 15krt kun painan päivitä, koska se tuo siihen ensin tekstin että sivun lataamisvirhe: "yhteyden aikakatkaisu" tai "yhteys palvelimeen lustettiin kesken latauksen", samoin kaikissa blogeissa ja tässä hallintasivullakin, se ei avaa niitä todellakaan edes välttämättä ekalla kymmenellä kerralla, mikä on todella inhottavaa, koska mulla ei oikeasti ole aikaa odottaa 5min ja päivitellä koko ajan että yksi blogi aukeaisi.
Kiertelin-kaartelin Anna valitti samasta asiasta? Mä en blogirykelmäänkään saanut tätä kommentiksi, joten siksi bloggasin tästä.

Voisiko joku viisas kertoa missä vika? Johtuuko se mun kannettavasta, ei tää maailman nopein kone ole mutta mikään muu sivusto ei valita ja pystyn tosiaan esimerkiksi huutista availemaan monta sivua auki samaan aikaan eri ikkunaan, vaiko selaimen asetuksista? Tosin mikään muu sivusto ei tee tätä mulle kun nää blogit täällä.

ja mistä saa valittua että kommentit näkyy ilman klikkausta niitä auki, suoraan tekstin alla? Tähänkin klikkaukseen menee satoja kertoja ennekun näen kommentit, kun ei tämä niitä avaa... sivun lataamisvirhe.... GRRR. raivostuttavaa.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, löysinpä minäkin tieni tänne. :)
Kivalta näyttää ja on jotenkin selkeämpikin kuin se vauvalehden blogi.
Sopiiko että linkitän omaankin blogiini?

anna kirjoitti...

Mulla tosiaan on ihan sama ongelma, eli en meinaa saada kommentoitua, kun tulee se "Yhteyden aikakatkaisu". Välillä sitten taas tää toimii jonkin aikaa ihan hyvin, ja saankin jonkun kommentin laitettua (kuten nyt toivottavasti). Mutta TOSI monesti en saa edes jotain blogia auki, saati sitten kommenttilootaa.

Jään odottelemaan, josko jollain olisi tänne antaa jotain vinkkejä mistä tuo voisi johtua. :)

Tiirikka kirjoitti...

Veikkaan, että kyse ei ole teidän koneissa vaan joko teidän internetyhteyden tarjoajasta tai bloggerin omasta palvelimesta. :3 Joskus jos sonerat ynnä muut nuo nettipalvelunantajat tekee jotain huoltotöitä, netti palvelua käyttävillä pätkii, kun välityspalvelin ei ihan toimi. Toinen mahdollisuus on, että bloggerin omalla palvelimella on ongelmia. Keneltä teillä on ja minkä alueen nettiliittymä? :3 Siitä se todennäköisesti johtuu, mutta menee varmana kuitenkin ohi päivässä parissa tai jopa muutamassa tunnissa. ^^

Tiirikka kirjoitti...

Tosin, unohdin sanoa, jos tämän koko päivän tuo kettuilee kannattaa varmaan soittaa laajakaistan tarjoajalle ja kysyä, onko vika siellä! :3

S kirjoitti...

Mulla toimii ihan loistavasti eli en osaa sanoa mitään vinkkiä tuohon.

Varmaan menee hermo, jos ei pääse sivulle ja aikakatkaisin katkaisee latauksen=/ Tylsää.

Tuusis82 kirjoitti...

Mulla on elisa ja asun espoossa, mutta kun muut sivut ei tee niin, väin nämä blogit välillä, siksi esim kolmeen jarnan blogaukseen ja moneen moneen muuhun on kommentit jäänyt esittämättä, ÄRSYTTÄVÄÄ, ja kyllä hermo menee :(

Essi saat lisätä!

Tiirikka kirjoitti...

Juu, mutta millä alueella muut sivut joita olet kokeillut ylläpidetään? ;3 Vaikka kotimaiset sivut menisi, jotkut ulkomaiset saattavat tökkiä. :3 Jos nekin pyörivät niin vika on bloggerissa itsessään ja niiden palelimissa, nin että esim hitaamman yhteyden omaavat saavat kärsiä. Harmi, toivottavasti korjaantuu.

anna kirjoitti...

Meilläkin on Elisan laajakaista, ja mulla tökkii ihan samalla lailla kuin Tuusiksella. Ja siis sama tökkiminen sekä mokkulalla (myös Elisa) että tällä kiinteällä verkolla. Ja vain näillä Blogspotin sivuilla, ei missään muualla. Ja mulla tätä tökkimistä oli jo viime viikolla, kun lueskelin silloin heti vauvan uudistuksen jälkeen perustettuja blogeja mokkulalla (jolla tietysti yhteys on muutenkin hitaampi..).

Oma kotinörttini tosin sanoi, että hänen mielestään nämä Blogspotit on tökkineet aina, palveluntarjoajasta, selaimesta jne. riippumatta. Mutta kumma kun kukaan muu blogisti ei ole törmännyt näihin ongelmaan mun ja Tuusiksen lisäksi...

Anonyymi kirjoitti...

Minä en välillä voi jättä sinulle ja jollekin muulle kommentteja, mutta jos laitan esikatselun niin sitten onnistuu! Kokeile sitä. Mun sivu voi olla hodan, muutan mun taustan pienemmaksi.

Mia kirjoitti...

Minulla on toiminut myös ihan moitteettomasti, toivottavasti ei alakaan tökkimään..

Mutta tuo kiinnostaisi minuakin, että miten sen kommentit saa näkyviin suoraan tekstin alla?? Olisi ehkä helpompi niin lukijoille..

S kirjoitti...

Kommentit voi säätä'ä asetuksista niin että tulee suoraan alle tai ponnahdusikkunaan. Itse laitoin ponnahdusikkunaan ja sillai on minusta helpoin, koska samalla voi selata blogia kun kommentoi.

Meidän yhteys on sonera eikä töki.