torstai 5. maaliskuuta 2009

Tänään ei jaksa (+shampoodle Jossulla)

Kuvassa Josefinan ja shampoodle asu 100+ joka on liian iso vielä pidettäväksi, olivat tarhassakin ottaneet sen pois... 90+ mietin hankkivani viininpunaisena tai oranssina... oranssi olisi ihana ;)

Kävin eilen vielä ostoksilla vähän ja kirpparilla mutten jaksa nyt niistä blogata, en tiedä edes missä kamera on, kännykän jopa tiedän (oli sekin viime viikolla vuorokauden kadoksissa, onneksi naapuri löysi sen ja toi mulle...), ja kännykameran kuva on aikas huono. Bloggaan niistä myöhemmin...

Meillä on ollut Joonatan kotona vaikka olisikin ollut tänään sovittu tarhapäivä, Jonella oli vielä eilen kuumetta joten oltiin se kuumeeton päivä ihan kotona, vaikka Jone oli selvästi oma itsensä mitä nyt nenä valuu vielä, Jadella on myös sama tauti, kuumetta ei mutta pahankuuloinen yskä ja nenä vuotaa koko ajan :( siksi Jade valvottikin viime aamuyöstä ja Isi heräsi (herätin) pitkästä aikaa lasten kanssa ja mä painuin nukkumaan.

Ilta olikin sen mukainen, Joonatan on ollut 3pvää ihan sisätiloissa kuumeen takia ja tänään kun oli kuumeeton (en silti lähtenyt riskeeraamaan ulos, että jos se kuume olisi noussut) ja sen huomasi, Joonassa energiaa piisasi, Jossu kävi päiväkodissa 4,5h ajan ja ihan hyvä, en kaivannut toista elohiirtä iltaan, siksi poikkeuksellisesti muksut meni minuutilleen 19.30 nukkumaan, vaikka yleensä aikaisintaan 20 menevät, venyen 20.30 saakka.

Silti ilta oli niin vilkas etten jaksa tänään enää mitään, päätin että tiskit saa odottaa, pyykit saa odottaa, kuvien ottaminen ostoksista yms saa odottaa, blogata kuitenkin halusin ja muutenkin istun varmaan hetken tässä koneella ja sitten katson digiboksilta pari edellistä emmerdalea, se onkin ainoa sarja mitä ehdin nykyään katsomaan, tai yritän ehtiä.

Mialle iso kiitos paketista, tänään oli kuin joulu kun sain Mian shoppaamia kamoja meille, blogaan niistäkin kun ehdin tehdä jokaisen muksut kevätvaatteista postauksen.

Öitä!

Hanna

3 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Voi että minun tekisi mieli kanssa tilata tuollainen Shampoodlen asu paitsi vihreänä. Olen muutamaa kyttäillyt huutiksesta, mutta ei ole vielä tärpännyt..

Mia kirjoitti...

No tulihan se paketti! ;)

Ihana tuo puku, minä haluaisin sen vihreän froteisen tai oranssi ois kans ihana. :)

Anonyymi kirjoitti...

Meil on vihreenä toi froteinen shampoodle ja eihän meillä sitä olla käytetty kuin kerran.... Se oli sellainen "tämäpitisaada" -ostos ja nyt se pölyttyy hyllyllä :o( Ei sit kai ollutkaan meidän "juttu".

Mein koko on 11/05 tyttösellä 110cm eikä yhtään liian iso. Enkä taida jaksaa säilöä, joten mietin kiivasti josko laitan kiertoon et saan jotain muuta meille "sopivampaa" :oD

Ja paranemisia teillekin ! Meil päin tuota samaa tautia :o/ Tuntuu muuten kestävän : pahin on ohi, mutta öisin kertyy limaa kurkunpäähän ja se yskittää.