perjantai 20. maaliskuuta 2009

In action -kuvia lapsista pitkästä aikaa

Kaikki postaukset ovat vahvasti liittyneet shoppailuun tai muuhun joten tehdään nyt ihan vaan päivien vaatekuva yms normaaleja kuvia postaus lähinnä tuttujen ja sukulaisten iloksi! Kuvat ovat ehkä vanhoja (tältä kuulta kuitenkin) ja varsinkin useimpien laatu huono, koska kännykällä napattu...

Tänään olin suunnitellut pääseväni tyttöjen huoneen kimppuun, siis lähinnä vaatteiden jotka ovat Jossun ja Julin mylläyksen takia ihan mahdottomassa kunnossa, edes Julille ei vielä mene perille että ota yksi vaate, niin että muut pysyisi nätisti... Jossu sitten menee huvikseen niitä salaa repimään vaikka mä kyllä haen hänelle vaatteet aina.
Voi olla että mun suunnitelma kyllä jää taas hamaan tulevaisuuteen koska kaima on ehkä tulossa käymään tai saatan jäädä tuonne Lindexille ja villiankkaan pidemmäksi aikaa kuin tarkoitus... aika sitäpaitsi juoksee, kello on 8.30 niin kohta huomaankin sen olevan jo 10 sitten kaupoille, sitten päikkäreille, sitten kaikkea muuta ja päivä vierähtää ja valmiiksi mietitty homma aloittamattakaan... Käykö muille näin?

Hanna

Jadeline ja lennen toppaa


Jone mummolassa, tunnistatteko kenen vanha paita? (toisen blogistin) vaatetus ei sovi väreiltään yhteen, tsi velourit jalassa...Jadeline ja jossun vanha lelukaari lisäleluineen alkoi kiinnostamaan kun 4kk tuli plakariin.
Lastenohjelmat aamuisin... vielä ei Jone ole karannut, sitä kiinnostaa tasan 10sekunttia... tämä on siis joskus marraskuun alulta kuva..

Jade ja Jone... Jadeline hymyilee nätisti :) nykyään bumbo on tosi kätevä ja onneksi me saadaan vielä vaal.pun meille vaihdettua...

Jone on Jaden suurin fani! Juliannalla taustalla :)

Pällistelykuvia, näitä tulee joka pvä! Miksi niiden on pakko tulla IHAN kameran eteen :Dvakavana, Iskän sylissä =)
leikkimistä, tappelemista, jompaa kumpaa :) Jonella Teija-kummin ostama ihana bamse body sekä Lindexin retrohaalarit, Jossulla plastisockin paita ja Lindexin velourit (äiti oli nostanut nämä vaatteet muuten JONELLE mut Isi oli pukenut Jossulle... hyvin mahtuu :D )

Välillä sitä ihan mielellään jutellaan Jadelle :DJerellä on paitoja muuten monta kymmentä, mutta tämä paita on kait hänen mieleen koska vaikka pesun jälkeen piilotan sen miten alimmaiseksi syvimmälle kaappiin, se löytää sen ja käyttää... opettaja varmaan ajattelee ettei sillä ole muita paitoja ollenkaan =)Pahoittelen että tämä on tällainen turha bloggaus, mutta välillä pitää sukulaisten ja tuttujen pyynnöksi laittaa reippaasti lapsistakin kuvia!

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mä olen kyllä mestari siirtämään asioita,joka tahallisesti tai tahattomasti. Tämä hoitovapaa antaa muka aikaa rajattomasti;jos ei tänään niin huomenna. Suunnitelinkin tuossa,pitäisikö laittaa tuonne omaan blogiin rästityölista,jota sitten päivittäis...

Tuusis82 kirjoitti...

Rästityölista on TODELLA hyvä idea! Mutta mitäs sitten kun niitä kertyy vaan lisää ja ei ikinä yksikään poistu... :D

Tiina kirjoitti...

Jos kaikki lukijat toimisi poliiseina ja kyselisi,miksi et oo vielä tuotakaan tehnyt :)

Tilda kirjoitti...

Rästityölista olisi kyllä oikein hyvä ajatus, mutta kun se olisi pitkä kuin nälkävuosi... Mulla sieltä löytyisi lähinnä ompelua, yläkerran vaatehuoneen siivousta, tavaroiden/vaatteiden laittamista huutikseen, seinien/portaikon maalausta. Hyvä kun joinain päivinä saa ne päivittäiset jutut, perussiivoukset, ruoanlaitot, pyykinpesut tehtyä.

Mä olenkin aina joskus tehnyt itselleni niitä rästilistoja, ja niitä on sitten myöhemmin hauska löytää ja huomata että vuodessa kymmenestä on tullut tehtyä ehkä yksi juttu. Ei ne kai sitten niin tärkeitä olleetkaan. :)